Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-5-2 olmaz bence ve olmamalı!

Yorum

• ATAK FUTBOL OYNATBordo-Mavili taraftarlar, Doğan ile tartıştı...Trabzonspor?un Gerede kampında Bordo-Mavili taraftar ile teknik direktör Ziya Doğan arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kampa giden Bordo-Mavi net taraftarlar derneği üyelerinin futbolcular ile resim çekilmek istemesine Doğan izen vermezken, taraftarlar, Doğan?ı alkışlayarak protesto etti. Doğan?ın daha sonra taraftarlara izin vermesine rağmen, bir taraftarın, "Hocam şu takıma atak futbol oynat" demesi ortamı yine gerdi. Doğan?ın "Şimdi bunun zamanı değil" demesine rağmen taraftarın bu konuda diretmesi üzerine Doğan, otelin yolunu tuttu

Agziniza SAGLIK......
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• BOBADİLLA?YA VETOTrabzonspor yönetimin el sıkıştığı Paraguaylı kaleciyi Ziya Doğan istemedi...Teknik Direktör Ziya Doğan?ın, Başkan Albayrak?a, "Bobadilla biraz ağır bir kaleci. Bize üst düzeyde bir katkısı olmaz" demesi üzerine Paraguaylı kalesinin transferi askıya alındı. İbre yeniden Hasagiç?e döndü...

KEYİFLER KAÇTI
        Trabzonspor?da yönetimin prensipte anlaşıp el sıkıştığı Paraguaylı kaleci Bobadilla, Teknik Direktör Ziya Doğan?a takıldı. Doğan?ın, Başkan Albayrak?a, "Ben o kaleciyi iyi tanıyorum. Biraz ağır bir kaleci. Bize üst düzeyde bir katkısı olmaz" demesinden sonra Paraguaylı kalecinin transferine nokta koyuldu. Doğan?ın Bobadilla?yı istememesi ve Bordo-Mavili yöneticilere Cordoba?nın durumunu sorması ise kafaları karıştırdı. Doğan?ın, Bobadilla?nın transferini istememesi Bordo-Mavili yöneticilerin de keyifiyi iyice kaçırdı.

YENİDEN HASAGİÇ
        Bobadilla?nın transferinde boşa kürek çeken Trabzonspor yönetimi şimdi rotayı yeniden Gaziantepsporlu Hasagic' e çevirdi. Boşnak kaleci Hasagic' in Türk vatandaşlığına geçme ihtimalinin oldukça yüksek olması üzerine harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin bu futbolcuyu kadrosuna katmasının an meselesi olduğu belirtildi. Yabancı futbolcu transferi konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da yönetimin futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin oldukça ılımlı geçtiği belirtildi.

Bu Adam cok yakinda beni KANSER eder.....
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• -------------------YENI--------------------
          -------------------------------------------
          -----------Stepanov---Erdinc--------------
          --Jabi-------------------------------Celo--
          -----------------Serkan/Ayman------------
          ---------------------YENI-----------------
          ---------Yattara-------------Gökdeniz------
          ---------------YENI-------Umut------------

bence kadromuz seneye böyle olacaktir...hüseyin satilir...bizim yönetim birini satmadan transfer yapamaz...sonucta böyle oynariz...yok hüseyin satilmazsa stoperde oynatilir...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ----------------1---------------------

Jabi------Milan---Erdinç-----Celaleddin

Yattara---Serkan-----10-------ML/FW

----------Umut------9-----------------

Bu durumda Gökdeniz satılır gibime geliyor. Hüseyin Çok yönlü olduğundan (Stoper, ön libero, orta saha...) tutulur

3-5-2 ise çok zor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ferhat Çerçi

Kocaelispor dış transferde önceki akşam Almanya 2.Lig takımlarından Kickers takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Ferhat Çerçi’ye imza attırdı. 26 yaşındaki futbolcu daha önce Bundesliga takımlarından Arminia Bieleferd’de forma giymişti. Kocaelispor elini çabuk tutup birçok kulübün peşinden koştuğu yetenekli futbolcuyu renklerine bağladı ve iki yıllık sözleşme yaptı.

ÖNEMLİ TRANSFER
              Kocaelispor dış transfer atağını sürdürüyor. Almanya 2.Lig takımlarından Kickers forması giyen Ferhat Çerçi önceki akşam İzmit’e getirildi ve resmi sözleşme imzalandı. Daha önceki sezon Bundesliga ekiplerinden Arminia Bieleferd’de görev yapan 26 yayındaki futbolcu birçok takımın takibindeydi. Elini çabuk tutan Kocaelispor işi bitirdi. Başkan Serhan Gürkan önemli bir yeteneği kadrolarına dahil ettiklerini söyledi. Ferhat ise çok mutlu olduğunu söyledi. Gurbetçi futbolcuyla iki yıllık sözleşme yapıldı.

FORVET OYNUYOR
              02.09.1981 Almanya doğumlu olan Ferhat Çerçi futbola Hammer Spvgg takımında başladı daha sonra Rot Wiss Ahlmen takımına transfer oldu. Burada bir sezon forma giyen gurbetçi futbolcu ardından SV. Lippstadt 08 takımına geçti. Bu takımda 28 maçta 16 gol atınca Buhndeslmiga ekiplerinden Arminia Bielefeld’e transfer oldu. Ferhat Çerçi geçen sezon Almanya 2.Lig ekibi Kickerss Emdenr takınmında görev yaptı ve 29 maçta oynayıp 9 gol attı. 1.73 boyundaki futbolcu forvette görev yapıyor

Kaynak :www.ozgurkocaeli.com.tr

bahsi geçmişti
              NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
              HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
              BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
              TRABZONSPOR -gameshidze
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• vallaha ağlayacam şimdi yaaa, ulan ziya veto etmiş yaşlıymış ağırmış kaleci, peki istediğin kordoba genç mi çok mu çevik??? hay Allahım sen bana sabır ver ziya beğenmemiş ulan sanki dida yı getirtecek, meşebesporun kalecisi olsa hemen alır bir dakka durmaz

Yorum

• Vallahi ne yaptıklarını biliyorlarsa ne olayım.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• 4-4-2'den şaşmamalı;
                    -----------------????????---------------
                    --Jabi----Stephanov---Erdinç-?????---
                    -------------Serkan(Ayman)-----------
                    --Yattara-------------------Gökdeniz--
                    --------------???????-----------------
                    ----------Umut-------?????-----------
                    Diziliş olarak 4-1-3-2 oluyor Ortadaki eleman en önemli oyuncu olacak Bu sistemde Scholes lazım bize Diğer 3 mevki ortalama oyuncularlada yürür
                    Gökdeniz satılırsa Kaleci yerli olur sola yabancı alınır
                    Sevilla gibi yani;
                    ----------------Paulsen-------------
                    ---Navas-----------------Adriano---
                    -------------Maresca---------------
                    -------Kanoute-------Kerzhakov-------

Yorum

• bence stoper alınmasına gerek yok......ama sen gel bunu ziyaya anlat....

....stepanov....erdınc...cagdas....risp gitse bile.....hüseyin stoperde gayet ıyı....bıde su bizim genc kadroya alınırsa tamamdır....hani su ogune benzeyen ..ismini hatırlayamadım ..en azından gençlerden kaliteli bir stoper kazanmış oluruz...
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Ziya Doğan tam bir defans manyağı...

Günlerden beri basından ve sitemiz bordo-mavi netten takip edebildiğim kadarıyla Ziya hoca takıma stoper transfer edilmesi gerektiğini söylüyormuş. Ya takımda tam 6 tane stoper var, bunların yanında defansın sağında ve solunda oynayan defans oyuncularımız var. Sen defans manyağı mısın be adam. Ne zaman senin kafanda hücum oynayabilecek bir Trabzonspor şekillenecek.
                        Trabzonspor umuzun en çok eksiklik hissettiği bölgeler herkes tarafından bilinen bir mevzu. Kale, forvet, orta sahanın solu ve göbeği. Peki bu eksiklikler görülmesine rağmen nedir bu transfer komedisi. Aldığımız oyuncuların bonservisleri kendi ellerinde diye illa transfer etmemiz mi gerekiyor. Ya arkadaş bize bonservisi illa elinde bulunan futbolcu lazım değil. Bize, takımın güçsüz kaldığı bölgeleri en iyi şekilde dolduracak, kaliteli futbolcular lazım. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olan Trabzonsporumuz, transfer yaparken bunu göz önünde bulundurması gerekirken gider de sırf ucuz futbolcu bulayım diye bonservisi elinde ve takıma faydası olmayacak oyuncuları alırsa bu durum kulübün büyüklüğüne yakışır mı?
                        Bu şekilde sadece ve sadece taraftarların gözü boyanmaya çalışılır o kadar. Neticede ise olan kulübümüze olur. Yöneticiler, elde ettikleri rantla defolup giderler. Ama taraftar tüm bu olanları asla unutmaz...

Yorum

• Gerede'den Canlı Yayın

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Gerede'de Basın toplantısı yapıyor:
                          İşte Toplantıdan canlı yayın:
                          Kamp oldukça neşeli ve iyi bir şekilde geçiyor. Başka takımlar kiralık olarak oynayan oyuncuları burada tanıma fırsatı buldum.
                          Kadroyu geniş tutacağız yapacağımız transferlerlede lige kadar hazır olacağız. Başarıya gidecek yolda nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Ama Trabzonspor bu zorlukları aşacak güce sahiptir.
                          Ceyhun ayın 27 sinde kampa katılacak, Erdinç istediğimiz ölçüde çalışmalarına kendisi devam ediyor. bugün kardeşinin düğünü var. Ayın 25'inde Ömer Rıza ile birlikte kampa katılacak.
                          Milli takımlarda oynayan oyuncuların dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu düşündüğüm için onlara izin verdim.
                          Risp Şanssızlık yaşadı amaeliyat yerinde iltihaplanma oldu bu yüzden Gerede kampına katılamadı.
                          Trabzonspor camiası bütünleşirse başarı gelecektir. İnanılmaz bir enerji var bütünleşerek bu enerjiyi açığa çıkarabiliriz.
                          Trabzonluyum, Trabzonsporluyum diyen herkesi sağduyu ve bütünleşmeye davet ediyorum. Bunlar gerçekleşirse inanıyorum ki Trabzonspor lig'in en iyi takımı olacak .
                          Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray'ın kimi transfer ettiği bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizdeki kadroyu iyi hazırlayıp iyi motive edip sahaya sürdüğümüz zaman bizim oyuncularımız en az onlar kadar kaliteli siye düşünüyorum.
                          Yönetim kurulundan bir ricam oldu. Erken davranalım. Elinde bonservisi olan oyuncuları erken davranarak alalım dedim. Yönetim erken davrandı Serkan ve Jabi'yi bu şekilde aldıkç Bir tek Egemen olmadı kendimize ait prensiplerimiz vardı Egemen bu çercevede olmadı. Her talip olduğumuz futbolcuyu alacağız diye şart yok.
                          Şu ana kadar yönetim kurulundan isteklerim yerine geldi. Bundan sonrada isteklerim var onlarda yerine gelecek. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Uyum içerisinde olmasak ben zaten çalışmam.
                          Kaleci Martinez'in Transferi için yönetim kurulunun yoğun çalışması oldu, fakat oluşan Şartlar Trabzonspor'un prensipleri dışına çıkınca yönetim kurulu bu transferden vazgeçti.

Tolga önemli bir kaleci, başlangıçta biraz sıkıntılar yaşadı, daha sonra bu sıkıntıları kişiliği ile yendi. Trabzonspor'un 2-3 tane önemli ve iyi kalecisi olmalı. Alınacak kaleci geldiğinde oynayacak diye bir şart yok. iyi olan oynar. Rekabet mutlaka gerekli.
                          Elimizdeki malzeme neyi gerektiriyorsa onu yapacağız, şu an ki düşüncelerimizden biri çift santrofor oynamak. Tabi sistem eldeki oyuncuların verimine ve rakip takımın durumuna göre belirlenir. Kafamdaki sistem 4-4-2 tabi bu demek değilki 3-5-2 oynamayız bu duruma göre değişir.
                          Hakemlere ne gibi tavsiyeleriniz olur sorusuna, Doğan " Onlar işini bilirler tavsiyeye gerek yok onlar adaletli olmasını bilirler" dedi.
                          Yabancı konusunda Federasyonun açıklamasını beklediklerini söyleyen Doğan "Federasyonun kararından sonra yabancı konusunda daha atak olunur" dedi
                          Şu an hiç bir yabancı oyuncuyu getirtip istanbul'da bekletmediklerini söyleyen Doğan, şu anda yurt dışında arayışlarının sürdüğünü ama belli bir noktaya kadar gelip anlaştıkları oyuncu olmadığını söyledi.
                          Bir iki gün içerisinde yönetim kurulu'nun kampa geleceğini söyleyen Doğan, geldiklerinde transfer komitesi ile daha detaylı konuşacağız dedi.
                          Celalettin'e korunuyor doğrultusunda haksızlık yapıldığını ifade eden Doğan, Celalettin şu anda testleri en iyi olan oyuncu, Trabzonspor'un parasını çarçur etmek istemiyoruz, o mevkiide başarılı oyuncular varken bunları yıpratmak maksatlı ve kasıtlı diye düşünüyorum.Kaldıki ben kimseyi korumam herkesten çok benim başarıya ihtiyacım var.
                          Kulübü transfer yapıp borca sokmayın diyenler aynı anda neden sol tarafa adam almıyorsunuz diyorlar. Bu dengeleri iyi kurmak lazım.
                          Biz hedef belirledik umarım 30'una kadar Transfer biter, acele etmeyeceğiz Trabzonspor'un parasını çrçur etmeyeceğiz ince eleyip sık dokuyarak futbolcu alacağız.
                          Yöneticilerimizin her biri bizim isteklerimizi yerine getirmek için bir çaba içerisindeler.
                          Trabzonspor'un sağ duyulu bir taraftarı var zaman zaman takım kötü gittiğinde bile herhangi bir taşkınlık yapmadan takımına sahip çıkmıştır.
                          Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence stoper alınmasına gerek yok......ama sen gel bunu ziyaya anlat....

....stepanov....erdınc...cagdas....risp gitse bile.....hüseyin stoperde gayet ıyı....bıde su bizim genc kadroya alınırsa tamamdır....hani su ogune benzeyen ..ismini hatırlayamadım ..en azından gençlerden kaliteli bir stoper kazanmış oluruz...
                            selim akbulutu diyorsun..
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selim akbulutu diyorsun..
                              ...evet ustad selim ....

...bence bu usakta ıs var.....mutlaka kadroya alınmalı.....

..hatta ...

..selim

..eyup kadrı..

..can parlayan ...gitmediyse tabi..

..bunlar mutlaka kadroya alınmalı....
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• can parlayan rest çekmiş ve konyasporla anlaşmış sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X