Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top Ulusoy'da

Federasyon 8 yabancıyla sözleşme yapılıp, 6'sının oynaması kararını benimsedi. Açıklamanın zamanını Başkan Haluk Ulusoy belirleyecek

NECMİ KEPÇETUTAN

Yabancı oyuncu kontenjanı konusunda karar aşamasına gelen Futbol Federasyonu, transferine izin verilecek 8 yabancının 18 kişilik kadroda yer alması ve bunlardan sadece 6 tanesinin oynaması formülünü benimsedi. Buna göre kulübede bekleyen diğer iki yabancı ancak oyundan çıkacak lejyonerlerin yerine girebilecek.
    Kulüpler Birliği Vakfı'nın sınırsız yabancı talebine karşılık mevcut uygulamayı geliştirerek kulüplerin 2 oyuncu ile daha sözleşme imzalamasına sıcak bakan federasyon yönetimi, kararı yarın ya da salı günü yapılacak mali genel kuruldan sonra açıklayacak. Zamanlama konusunda son sözü Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy söyleyecek.

Ağır toplar Başkent'te

26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan mali genel kurul öncesi seçim talebinin gündeme gelmesi üzerine federasyonun ağır topları dün Ankara'da toplanmaya başladı.
    Muhalif grubun kulis çalışmalarına karşın delegelerin konaklayacağı Sheraton Oteli'nde kamp kuran yöneticiler, genel kurulda önerge verilmesi durumunda izlenecek strateji ile ilgili hazırlıklarını da sürdürüyor.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor TFF'yi bekliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile ilgili kesin kararını vermesini bekliyor. Bobadilla, Hasagic, Uğur Boral ve Mehmet Çakır ile temaslarını sürdüren bordo-mavililerde Ziya Doğan stopere, yönetim ise sol kanada futbolcu alınması konusunda ısrarını sürdürüyor.

Trabzonspor' da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürürken gözler Futbol Federasyonu'na çevrildi. Federasyonun yabancı kontenjanı konusunda kesin kararını vermesini bekleyen bordo - mavililer, buradan çıkacak karara göre elindeki yabancı futbolcuları satacak ve transfer yapacak.

Jabi, Yattara, Risp, Stepanov, Jefferson, Musampa, Tomas Jun ve Freiburg ile resmi sözleşme imzalamayan Djokaj ile birlikte toplam 8 yabancısı bulunan Trabzonspor, bu yüzden yabancı transferi konusunda önemli bir aşama kaydedemiyor. Federasyonun yabancı kontenjanını artırmama kararı alması durumunda bordo - mavililer, Tomas Jun, Djokaj, Musampa, Risp ve Jefferson' u satmayı düşünüyor.

Teknik Direktör Ziya Doğan' ın yönetimden yabancı bir oyun kurucu ve bir forvet istediği öğrenildi. Futbol Federasyonunun 6 artı 2' yi kabul etmesi durumunda ise Risp ve Jefferson' un takımda kalma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Yönetim satış listesine koymadığı Milan Stepanov' a da ciddi bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcuyu da satmayı düşünüyor.
      Transferde Teknik Direktör Ziya Doğan bir stoper alınması konusunda ısrarlı davranırken, yönetim bir sol kanat oyuncusunun kadroya katılması gerektiğini savunuyor. Doğan' ın Celaleddin ve Mustafa Keçeli' yi alternatifsiz bırakmasına bir anlam veremeyen yönetimin, bu bölge için Fenerbahçeli Uğur Boral ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Boral' a daha önce dolaylı yollardan teklif yapılmış ancak olumlu cevap alınamamıştı. Doğan' ın ısrarla stoper mevkisine transfer yapmak istemesi kampta da gerginliğe yol açıyor. Asıl mevkisi stoper olan Ufukhan ile genç futbolcular Muhammed, Selim ve Mustafa Yumlu' nın morallerinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Doğan' ın kendilerine şans vermeyeceğini düşünen gençler, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Ufukhan' a Süper Lig' den Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Kayserispor talip oldu. Genç futbolcunun bu üç kulüpten düşünmek için süre istediği ve kesin kararını bir kaç gün içerisinde açıklayacağı belirtildi. Selim, Muhammet ve Mustafa Yumlu' ya ise Süper lig ve Türk Telekom Lig A' dan bir çok teklif geldiği bu futbolcularından takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

KALEYE EN YAKIN HASAGİC

Kaleci tranfseri konusunda karar veremeyen, Trabzonspor bu tercihini Federasyonun vereceği kararla belirleyecek. Federasyonun yabancı kontenjanını artırması durumunda bonservisi elinde olan Bobadilla Türkiye' ye davet edilecek ve Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir araya getirilecek.

Türk statüsünde oynamısı muhtemel Hasagic' in ise fiyatının düşük olması nedeniyle alınma ihtimali oldukça yüksek. Kaleci konusunda kesin kararını vermeyen Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan' dan elini sıkı tutmasını isteyen Albayrak' ın hata yapmak istemediği öğrenildi. Mesaisinin büyük bir bölümünü tesis projesinin hayata geçirilmesi için harcayan Albayrak' ın, yöneticilerini tek sesli olmaya davet ettiği, Ziya Doğan' dan ise gençlere şans vermesini istediği öğrenildi. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği' nden Mehmet Çakır' ı da listeye aldı. Bu futbolcunun da Trabzonspor' a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, futbolcunun transferi ile ilgili son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek.
      24.06.2007
      Kaynak : DHA
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 12:32.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O bir gol makinesi

İki sezon önce İsveç’in Malmö takımında forma giyen ve burada Beşiktaş’a karşı da iki kez forma giyen, attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı Alfonso Alves, Trabzonspor’un gündemine girdi. Geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan 26 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Alfonso Alves adeta bir gol makinesi olarak kabul ediliyor. Geride bıraktığımız sezonda ciddi bir sakatlık geçirip, 4-5 maç sahalardan uzak kalmasına karşın Heerenveen forması altında ligde tam 34 gol kaydeden, kupada da rakip fileleri 6 kez havalandıran Alves için geniş bir araştırma başlatıldı. Bu oyuncuyla ilgili tüm bilgiler Teknik Direktör Ziya Doğan’a iletildi.

Alınabilirse Harika Olur
        Geçtiğimiz sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, İtalya liginde atılan gollere verilen puanın fazlalığı nedeniyle krallığı Totti’ye kaptıran Alves’le ilgili gelen öneriden sonra konu Teknik Direktör Ziya Doğan’a da açıldı. Doğan’a, bu oyuncuyu isteyip istemeyeceği soruldu. Ziya Doğan’ın ise, “Bu futbolcuyu Malmö’den hatırlıyorum. Ayrıca geçen sezon Heerenveen forması altında da birkaç kez izlettik. Çok etkili bir golcü… Alınabilirse harika olur. Ben de böyle bir golcüyle çalışmak isterim. Şartlarını öğrenip, hemen harekete geçelim” dediği kaydedildi. Doğan’ın sadece sakatlığının müzmin olup olmadığının araştırılmasını talep ettiği ifade edildi.

Sözleşmesi Büyük Sorun
        Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Geçen sezon Samaras’ı Mancester City’e 8 milyon paund’a, Huntaelar’i de Ajax’a 12 milyon avro’ya satan Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor. Yönetim içinde bazı isimlerin, Başkan Nuri Albayrak’a, “Şartlar ne olursa olsun böyle bir büyük oyuncuyu takıma kazandırmalıyız” dedikleri belirtildi. Alves çalışmaları sürerken, diğer yandan da Arjantin’in 33 yaşındaki gol makinesi Palermo ve genç golcü Lavezzi’ye de ilgi devam ediyor.

Nasıl sallama haberlerle muhatab olduğumuz belli adama man 25 mio euro vermiş bizde burda yazıoruz)

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          LAVEZZİ GELECEK
          Arjantinli Martin Palermo için pazarlıklardan bir sonuç alamayan bordo-mavili yöneticiler tekrar San Lorenzo’nun santrforu Lavezzi’ye yöneldi...

TRABZONSPOR’UN Arjantinli dünyaca ünlü golcü Martin Palermo için yaptığı girişimler sonuçsuz kaldı. Bonservis ücretini çok bulan bordo-mavili yönetim, önceki gün menajer aracılığıyla irtibat kurduğu Arjantin’in San Lorenzo takımının yıldızı Lavezzi’nin işini bitirmek için harekete geçti. Bu oyuncu ile yarın son bir kez daha konuşulduktan sonra kesin bir karar verilecek ve anlaşma sağlanması halinde hafta sonuna kadar Türkiye’ye getirilecek.BU arada Avrupa’da da arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde orta saha için Heerenveen formasını giyen Nilsson için de girişimler devam ediyor. St. Ettien’de oynayan Gineli Pascal Feindouno ile ilgili görüşmeler yeniden başlatılırken, sol kanat için ise Faruk Bayer, Erman Kılıç, Eren gibi futbolcularla temaslar devam ediyor.
          ula bonservisi elinde oyuncuyu 1 milyon euroya alamayan yöneticiler 4-5 milyonluk lavezzi yi nasıl alacak?

Yorum

• Trabzonspor $u futbolcuya kanca atti, yönetim anla$ti Ziya kar$i cikti.
            Kaleci Martinezin i$ini bitirdiler, imza a$amasina ramak kaldi.
            10 numara arayi$lari tam gaz devam ediyor.
            Sakarya Martinezi vermiyor.
            Trabzonun aradigi 10 numara Genclerbirligiyle anla$ti.
            Ziya dogan: 4 futbolcu daha alip transferi kapatacagiz, ve bu futbolcular kampa yeti$ecek.
            Nuri Albayrak: Paramiz yok.
            Ha$im Sayitoglu:Hocamizin verdigi listedeki futbolculari alacagiz.
            Sitedeki bazi arkada$lar: Yöntimden bilgi aldim Martinezle ana$tilar, diger bir arkada$; $u futbolcuyu cok begendim genc ve yetenekli hemde ucuz, yönetim hemen harakete gecmeli.

Dünyanin hicbir yerinde, yönetenleri yönetmeye cali$an böyle bir taraftar toplulugu yoktur. Kendi i$inden cok ba$kalarinin i$ini yapmaya soyunan bir medya daha görmedim. Bu yazilanlarin tümününün gercek olduguna inanlarin sayisida az deyil.

Bu takim ister futbolcu alsin ister almasin, kesinlikle $ampiyon olamaz, cünkü Trabzonun $ampiyon olabilecegi ortam henüz hazir deyil, hem maddi hemde yönetim $ekliyle rakipleriyle yari$acak durumda deyil. Her ne kadar Trabzonspor hic kimsenin cebine sigmaz densede, Trabzonspor ki$ilerin cebinnden henüz kurtulamadi.
            Kasasinda para olmadigi gibi, borcu olan bir kulüp nasil transfer yapsin, üstelik bu borcu kar$ilayacak hicbir kaynagi olmayan, yayin gelirleri sinirli, taraftar gelirleri sinirli, $uanda elinde bir benzin istasyonu olan ve onuda satmaya cali$an, satsada borcunu bile kar$ilayamayacak bir durumla kar$i kar$iyadir Trabzonspor. Bu yönetim ba$arili olamasa ona birdaha oy vermeyiz, ,söyleminden ba$ka elinde ba$ka bir koz bulunmayan delegelerin yapacagi ba$ka bir $ey yoktur.
            Yildiz futbolcu almadilar neden formasini satin alayim?
            bu yönetime güvenim yok neden maclara gideyim?
            Hocasi bu i$i bilmiyor gidip niye onlari seyredeyim, anlyi$i $uanda bizde fazlasiyla mevcuttur, bu durumda ba$ari beklemek biraz saflik olur gibime geliyor.
            En son salihismet tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 12:38.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• 3 ukalalar iyi transferler yaptı. Dolayısı ile baskı arttı. Yönetim maksimum 2 milyon $'lık oyunculara bakmayı düşünürken muhtemelen hedef büyüttü. Bu durumda ipin ucunun kaçırılmaması, oyuncunun iyi araştırılması ( Uyum sorunu başta olmak üzere) ve örneğin Jun'daki hataya düşülmemesi gerekiyor
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaslar biryeri yönetebilmek ciddi ve zor iştir Gs yönetimi Antalyalı Volkanı alabilmek icin 3 yönetici ve Futbol sorumlusu Adnan Polat ile cıkarma yaptılar Antalyaya ve Fevzi gibi kalecinin bonservisini verip birde 1 milyon euro paraya aldılar futbolcuyu biizmkiler ne yapıyor bu klubün baskanı futbol sube soumlusu neredeki tek yöneticiyi Apdullah beyi Sakaryaya yolluyorsunuz o da iki saat görüşüp geliyor olmadı diyor basitce madem onatmayacaksınız Cemi Selimi Ufukhanı niye vermede zorlanıyorsunuz Trabzonsporun büyük baskanı kurtarıcı olarak getirdigi Ahmet Sahinden Ziya hocası Kecelisinden vazgecemiyor zaten hoca baska kimseyi tanımıyor işimiz zor bizlere yazık oluyor......

Yorum

• Eyüp Kadriden cok umutluyum insallah kadroya girecek diye düşünüyorum Sarıyerde sürekli Ümit milli takıma cagrıldı kanayan yaramız olan sol bek mevkisinde oynadı idman fotograflarında da sürekli var iyi calışıyor
                  deniliyor bu arada Ergin Keleş nerede bu adam kayıpmı oldu kamp kadrosunda olmasına ragmen neden kimse nerde oldugunu acıklamıyor hani Emrah Kol ve Can Parlayan Ziya engeline takıldı bu cocuk nerede
                  vah vah vah

Yorum

• fotospor gazetesi elzğda oynayan ermanın gözaltında olduğunu yazıyor alınırsa yararlı olabilecek bi oyuncu kesinlikle alınmalı ama onuda beceremezler
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• can parlayan konya ile anlaşmamışmıydı?

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Gerede'de Basın toplantısı yapıyor:

İşte Toplantıdan canlı yayın:

Kamp oldukça neşeli ve iyi bir şekilde geçiyor. Başka takımlarda kiralık olarak oynayan oyuncuları burada tanıma fırsatı buldum.

Kadroyu geniş tutacağız yapacağımız transferlerlede lige kadar hazır olacağız. Başarıya gidecek yolda nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Ama Trabzonspor bu zorlukları aşacak güce sahiptir.

Ceyhun ayın 27 sinde kampa katılacak, Erdinç istediğimiz ölçüde çalışmalarına kendisi devam ediyor. bugün düğünü var. Milli takımda oynayan oyuncuların dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu düşündüğüm için onlara izin verdim.

Trabzonspor camiası bütünleşirse başarı gelecektir. İnanılmaz bir enerji var bütünleşerek bu enerjiyi açığa çıkarabiliriz.

Trabzonluyum, Trabzonsporluyum diyen herkesi sağduyu ve bütünleşmeye davet ediyorum. Bunlar gerçekleşirse inanıyorum ki Trabzonspor lig'in en iyi takımı olacak .

Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray'ın kimi transfer ettiği bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizdeki kadroyu iyi hazırlayıp iyi motive edip sahaya sürdüğümüz zaman bizim oyuncularımız en az onlar kadar kaliteli siye düşünüyorum.

Yönetim kurulundan bir ricam oldu. Erken davranalım. Elinde bonservisi olan oyuncuları erken davranarak alalım dedim. Yönetim erken davrandı Serkan ve Jabi'yi bu şekilde aldık Bir tek Erkan olmadı kendimize ait prensiplerimiz vardı Erkan bu çercevede olmadı. Her talip olduğumuz futbolcuyu alacağız diye şart yok.

Şu ana kadar yönetim kurulundan isteklerim yerine geldi. Bundan sonrada isteklerim var onlarda yerine gelecek. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Uyum içerisinde olmasak ben zaten çalışmam.

Tolga önemli bir kaleci, başlangıçta biraz sıkıntılar yaşadı, daha sonra bu sıkıntıları kişiliği ile yendi. Trabzonspor'un 2-3 tane önemli ve iyi kalecisi olmalı. Alınacak kaleci geldiğinde oynayacak diye bir şart yok. iyi olan oynar. Rekabet mutlaka gerekli.

Elimizdeki malzeme neyi gerektiriyorsa onu yapacağız, şu an ki düşüncelerimizden biri çift santrofor oynamak. Tabi sistem eldeki oyuncuların verimine ve rakip takımın durumuna göre belirlenir. Kafamdaki sistem 4-4-2 tabi bu demek değilki 3-5-2 oynamayız bu duruma göre değişir.

Hakemlere ne gibi tavsiyeleriniz olur sorusuna, Doğan " Onlar işini bilirler tavsiyeye gerek yok onlar adaletli olmasını bilirler" dedi.

Yabancı konusunda Federasyonun açıklamasını beklediklerini söyleyen Doğan "Federasyonun kararından sonra yabancı konusunda daha atak olunur" dedi.
                        Şu an hiç bir yabancı oyuncuyu getirtip istanbul'da bekletmediklerini söyleyen Doğan, şu anda yurt dışında arayışlarının sürdüğünü ama belli bir noktaya kadar gelip anlaştıkları oyuncu olmadıgını söyledi.

Bir iki gün içerisinde yönetim kurulu'nun kampa geleceğini söyleyen Doğan, geldiklerinde transfer komitesi ile daha detaylı konuşacağız dedi.

Celalettin'e korunuyor doğrultusunda haksızlık yapıldığını ifade eden Doğan, Celalettin şu anda testleri en iyi olan oyuncu, Trabzonspor'un parasını çarçur etmek istemiyoruz, o mevkiide başarılı oyuncular varken bunları yıpratmak maksatlı ve kasıtlı diye düşünüyorum.

Kulübü transfer yapıp borca sokmayın diyenler aynı anda neden sol tarafa adam almıyorsunuz diyorlar. Bu dengeleri iyi kurmak lazım.

Biz hedef belirledik umarım 30'una kadar Transfer biter, acele etmeyeceğiz Trabzonspor'un parasını çarçur etmeyeceğiz ince eleyip sık dokuyarak futbolcu alacağız.

Yöneticilerimizin her biri bizim isteklerimizi yerine getirmek için bir çaba içerisindeler.Trabzonspor'un sağ duyulu bir taraftarı var zaman zaman takım kötü gittiğinde bile herhangi bir taşkınlık yapmadan takımına sahip çıkmıştır.
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 13:45.

Yorum

• Ziya nin basin toplantisindan anladigimi soyliyim.
                          Yonetil tarafindan uyarilmis. Kovulmadan gitmez
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Erkan gb'li Erkan mı?

Bana öyle geliyor ki 4-1-3-2 oynayacağız
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hoca bi git ya. Bi git..
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Hocanin Kulagini Hafif Bi Burkmuslar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X