Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lavezzi zor.....
    inşallah olur ama zor..
    adam bu sene çok parladı.
    çok da genç..

yani zor oğlu zor..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onu oradan indirmek için tek yaptırım kongredir.
      olması gereken de zaten budur.
      ha kongrenin erkene alınması için üyeler toplanıp belli sayıda imza toplayabilir.
      tüzüğü tam bilmiyorum ama olağanüstü kongre için belli sayıda üyenin imzası gerekliliği genelde vardır.
      trabzonspor kisilere bagimli kaldigi sürece basariyi yakalasada kalici olmaz.klüp profesyonelce yönetilmesi gerekir.bir baskan sadece trabzonspor sirketinin genel baskani olmali.futbolla ilgilenen profesyoneller olmali orda.birde bizim gibi klüpler digerlerni taklit etmemeli..trabzonsporun müthis bi altyapisi olmali.öyle bi altyapi olmaliki her 5 senede bir yeni bi jenarasyon yetistirebilme.yörenin potensiyali buna uygun.tesislestirme kurumlastirma hayati önem tasiyor.avrupanin devleri senin genclerini almak icin siraya girmeli.gidipte milyonlarca dolar veripte futbolcu almayi kaldiramayiz.ajax cok güzel bi örnek.hem yetistiriyor hemde avrupanin devleri arasinda kendisine yer ediniyor.bunu türkiyede en iyi biz yapabiliriz.bunu yaparkende sampiyonluklar elde edebiliriz.hatta inaniyorumki biz yaparsak ajax dan cok daha basarili oluruz
      beni kisilikler hic ilgilendirmiyor.bu saglanmadigi sürece basari beklemiyorum.kimseye kizmiyorum.zaten bunlar gerceklesmedigi sürecede klübü belli kisiler rant kapisi olarak kullanir.yeni yönetimlede degisen pek bisey olmaz.
      ziya dogan orda olmus olmamis degisen hicbir sey olmaz.o gider yerine 10 sene icinde aldigin 17.teknik direktör gelir.oda gider 18. gelir ayni sene icinde.ziya dogan a olan elestiriler hakli olabilir ama trabzonsporun esas sorunu ziya dogan degildir..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 03:07.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu serkan balcidan cok ümitliyim hadi bakalim...
        Geçen yıllarda gs maçında fatihe şikeci diye bağırılmıştı...

BEN BU TARZ BİR MAÇTA,FATİH(Ya da her kimse) daha hırs yapmadan,ondan bile önce " bu maç burda kazanılacak ! ! " diyip,gerçekten canını dişine takıp oynayan adam istiyorum...

Onun için serkandan ümitli değilim..

Serkan,Ceyhun,Yabancılar,akyel vs bu tarz futbolcular(kötüler demiyorum) ama bu ruhu taşıdıklarına inanmıyorum.İnananında aklına şaşarım..!

Ha bizim çocuğumuz olmayıpta,böyle negatif durumlardan etkilenip "tekmeye kafa atan!" ya da " bu maç burada ne olursa olsun kazanılacak! " diyen futbolcularımız yok mu ?

Umut BULUT ! Herkes bile değil,İlk 11 in 6 sı senin gibi olsa keşke...

Onun içind Serkanmış,Ceyhunmuş bilmem kimmiş,iyi adamlar olabilirler,Hatta anadolu kulüplerinden birine karşı 5 er tane atabilir ve de mükemmel top oynayabilirler !...Ama Yukarıda bahsettiğim durumlara karşı bir yere kadar mücadele ederler...Bir yerden sonra ÇOKTA TINNN! derler geçerler...Çünkü onlar PROFESYONELL! ler......

Kısacası,Bazı futbolcular bize gelir-bizden gider...Ama bazıları profesyonel oldukları için oynarlar,bazıları ise Örn 4-0 lık bir ilk yarının ardından soyunma odasında,gözü üzerindeki armaya takılır ve yüzünden UTANÇ akar...Ve 46. dakika ya bu maç 5-4 bitecek ! diye başlar...

Ben böyle insanları görmek istiyorum...Yoksa kasımpaşaya 7 tane,ona 5 tane buna 6 tane atılmış ÇOKTA TINN !!! O akşamlık güzel vakit geçirirler sadece..

Toplarsam : Benim aradığım takım ve topçular :

Gaysse maçında fatihe küfür ve kötü tezahurat edildikten sonra,fatihin bağırışları arasında ezilen değil !,fatihi bile susturacak şekilde Çıkıp karşı takımı GEREKİRSE BİÇEN !, ve maçın döneceğine inananları takımda görmek isterim...

Not:Gayyse ve Fatih olayı bir örnektir.Takılmayalım...
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• profosyonel yönetim olması gereken birşey..
          ama türkiyede bunu uygulayan bir kulüp yok...
          dernekler kanununa göre yönetiliyoruz.. seçimle yönetim seçiyoruz.. mecbur vaatler vs. oluyor.
          ha eğer başkanlık sadece simgesel hale getirilirse ve yönetimin görevi daha çok denetlemek olursa belki atanan profosyonel yöneticilerin kulübü yönetmesi sağlanabilir..
          ama zor iş..

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.

bu haberi gördükten sonra sola transfer falan yapılmayacağına karar verdim.gerçi fotomaç ama Ziya hocanın celalettin aşkı malum
            Aş işte yıkıldığım an'dır..Eğer doğruysa...Kanser olacağım bu genç yaşımda !
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              profosyonel yönetim olması gereken birşey..
              ama türkiyede bunu uygulayan bir kulüp yok...
              dernekler kanununa göre yönetiliyoruz.. seçimle yönetim seçiyoruz.. mecbur vaatler vs. oluyor.
              ha eğer başkanlık sadece simgesel hale getirilirse ve yönetimin görevi daha çok denetlemek olursa belki atanan profosyonel yöneticilerin kulübü yönetmesi sağlanabilir..
              ama zor iş..
              iyide yapilmasi gereken bu..yani olayi kisilerin üzerine indirgememek gerekir.yillarca bunu böyle yaptik..istanbul takimlarina uyduk. onlar gibi mücadele etmeye calistik.bu benim icimde bi eziklik aslinda.belirttigim gibi altyapimiz mükemmel olmali.bunu basarirsak degil türkiye dünyanin en önemli takimlari arasina gireriz.yöre insani cok yetenekli.genclerimizi kücük yaslarda profesyonelce yetistirmemiz gerekir.onlara bazi imkanlar sunmaliyiz.
              artik kongre yaklasiyor.bos vaadlere kanmayalim.yapici projeler getiren insanlari desteklememiz gerekir.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Dar kafali biriyle 4. oluduk, dünyanin en iyi hocasi gelse a$agi yukari yerimiz ayni olurdu. Trabzonsporun tarihinde imza toplayarak hicbir yönetim ala$agi edilmedi, ya bir dahaki secime kadar orada kaldilar yada istifa edip arkalarinda bir sürü yikim birakarak cekip gittiler. Bana göre taraftariyla, yönetimiyle, ve hocasiyla Trabzonsporun bulundugu yer orantilidir, hicbirinin digerinden cok büyük bir farki yoktur. Eger yönetim yanli$sa ilk defa yanli$ yönetimler secilmedi, eger hoca yetersizse ilk defa olmadi bu, demek ki yanli$ secenlerde sucludur, taraftarlar her $eyi parali yönetimlerden bekliyorlarsa taraftarlarda sucludur, hem iyi futbolcu istiyeceksin, hem ucuz bilet istiyeceksin, hemde istanbul takimlarinin taraftarlarinin aldigi futbolcusunun formasinin yarisini bile almiyacaksin, ve o takimlarla rekabet et diyeceksin. Bu i$ler hep cepten vererek yürümez, zaten hep cepten veren bir yöneticide bulunmaz. Demek ki ne yapmak lazim? Tayfun gibi alt yapindan yeti$en futbolculari oynarken rezil edip Trabzondan uzakla$tirmayacaksin, alt yapindan gelen Hüseyin gibi topcuya kazma muamelesi yapmayacaksin.
                Hüseyine kazma, Aymana kasap, Ersene sirik muamelesi yapiyorsan, Ziya Dogandan daha iyi hoca isteme hakkina sahip deyilsin.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cesar Delgado

Cruz Azul takımında oynuyo Arjantinli 25 yaşında forvet

işte bazı videoları:

http://www.youtube.com/watch?v=124iU...related&search=

videonun altındaki yorumlar bölümünde fb,gs ve bjk 3 kız kardeşler bu oyuncu için laf yarışına girmişler çok komik bi bakın....

bu oyuncunun menajerine göre transfer önceliği Türkiyede:

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=249269
                  Ohaa ohaaa ohaaa ! ! ! ! !

Arkadaşlar video yu kesinlikle izleyin... ! ! !

Adamda :

Duran Top,
                  ,Çalım,
                  Havada top ,
                  hız ,
                  Ne ararsan var ! ! !

Hem 10 numara Hem forvet anladığım kadarı ile...
                  Ayrıca Transfer önceliği 4 büyükler-Türkiye diye bahsediyor herkes...

Yok böyle bir adam !

YÖNETİM DUUUYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Not:MANTALİTE yok sanırım adamda...
                  En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 04:14.

Yorum

• bu arada cangele kayseride.

Yorum

• Trabzonspor'a Risp şoku!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olduktan kısa bir süre sonra sağ diz yan çapraz bağları kopan Risp’in futbol oynayamama riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Tedavisi İsveç’te süren tecrübeli futbolcunun, ayağının enfeksiyon kaptığı ve yine ameliyat olacağı öğrenildi.

İkinci operasyonun büyük risk taşıdığı, işlerin yolunda gitmesi durumunda bile Risp’in ligin ikinci yarısına yetişeceği ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor, Gerede’de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yeni transferler, Ziya Doğan’ın gazabına uğradı.

Doğan, idmanda Serkan Balcı’ya “Senin nabzın kaç? Kendini ayarla öyle koş. Hani gol? Yapma be Serkan” derken, Adnan’a da “Vücudunu düz tut. Topu arkadaşının 5-6 metre önüne at, topla buluştur” uyarısında bulundu. Bu arada Trabzonspor’un İntertoto Kupası’ndaki muhtemel rakipleri Zagrep ile Valleznia Zagrep’te karşı karşıya geldi. Kuddusi Müftüoğlu’nun yönettiği mücadeleyi ev sahibi Zagrep 2-1 kazandı.

24.06.2007
                      Kaynak : Akşam

bu adam hic iyilesmiyecek mi ya´
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada cangele kayseride.
                        nerde okudun bunu usta..
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerde okudun bunu usta..
                          Kayseri Arjantinli golcüyü kaptı
                          24 Haziran 2007 10:15

Geçen senenin flaş ekibi Kayserispor, bu sezon yine Ligi sallayacak bir ekip kurmak için transfer çalışmalarını devam ettiriyor... Alınan son isim ise Arjantinli oldu...

Geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Arjantinli golcü, Kayserispor'la anlaştı.

Geçen sezon küme düşen Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Cangele, Kayserispor ile anlaşma sağladı. Boca Juniors’tan bonservisi alınan Arjantinli oyuncu, önümüzdeki hafta Kayseri’ye giderek resmi sözleşmeye imza atacak.

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, transfer arayışlarında hız kesmiyor.

Bugün Norveç’e gidecek olan teknik direktör Tolunay Kafkas, birkaç futbolcu için görüşmelerde bulunacak.

internetspor

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ohaa ohaaa ohaaa ! ! ! ! !

Arkadaşlar video yu kesinlikle izleyin... ! ! !

Adamda :

Duran Top,
                            ,Çalım,
                            Havada top ,
                            hız ,
                            Ne ararsan var ! ! !

Hem 10 numara Hem forvet anladığım kadarı ile...
                            Ayrıca Transfer önceliği 4 büyükler-Türkiye diye bahsediyor herkes...

Yok böyle bir adam !

YÖNETİM DUUUYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Not:MANTALİTE yok sanırım adamda...

ya bu adam fazla iyiii...bizde oynayamazz...
                            poetricus

Yorum

• Cangeleyi biz almaya kalksak Sakarya yönetimi ne para biçerdi bu adama. (kiralıkmış)

Trabzonlunun Trabzonspora faydası yok ki

Yorum

• Cesar Delgado çok iyi. Ama çalım atıyor diye Ceyhun'dan farkı ne eleştirilerine yine maruz kalabilir Acaba kimleri getirecekler merak içindeyim
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X