Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    afedersiniz beyler

dışarı çıkmıştım ... kısaca hatta çok kısaca özetleyeyim ..TRABZONSPOR futbolcusu hocasından şikayetçi ...TRABZONSPOR hocası TRABZONSPOR medyasından şikayetçi ....TRABZONSPOR medyası hocasından şikayetçi ..TS un hocası bmn den şikayetçi ...örnek olay fotoğraf çekimi için yardımcı hocayla konuşuyor hocam 5 dakika içinde çekilip çıkacaklar ( antrenman öncesi ) hoca; işime karışma demedimmi sana toplu fotoğraf yok ..sahaya girerken çekselerdi ......ardından ortam gerilir ..taraftar sesini yükseltir ..TRABZONSPOR menejeri hocaya seslenir arayı bulmak için ziya ziya ... hocanın tepkisi aynen şudur sol elinin tersiyle GİT BAŞIMDAN işareti ...menejer malum trabzon futbolunun ağabeyi necmi perekli ..neticede hoca birden karar değiştirir ve gelsinler der ......yorum size kalmış ....bu arada fatih akyel iyi biri değil kabul ama bu gün duyduklarımıza göre haklı yani bir kamp düşünün kimse içten gülmüyor herkes gergin ......eyvallah
    bu kadar
    hayal kırkılığı olmamıştır umarım çok extra haber bekliyosanız...

biz ne günah işledik de bu ruh hastası başımıza bela oldu?

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gese:lincoln,linderoth,volkan,orkun,gökhan ünal?,bouzid,rommedahl?,servet
      febe:roberto carlos,marciano?,ali bilgin,colin kazım,wederson
      bjk:rüştü,mehmet yozgatlı,hasan kabze?,tello,

biz de serkan adnan jabi yi aldık ne büyük külubüz dimi çıldıracam ya!!
      Şu an beşiktaş ile aynı düzeydeyiz.

Yorum

• diyebilirsiniz ki n e var bunda hocanın kararı ..disiplin wsws ...fotoğraf çektirme toplam 2.5 dakika sürdü ....yarın ,öbür gün ,daha öbürgün yada gelecek hafta çok önemli bir maçı mı var TS nun ..ama dert o değil dert buranın patronu benim deme telaşı ..ve TRABZONSPORun tekinik direktörü otoritesini ispat için taraftarı kullanıyosa ve kullanırken herhalinden komplex kokan tavırlara bürünüyorsa ben o takımdaki yıldız futbolcuların neler çektiklerini tahmin edebiliyorum ..yıldız olmayanlarınkini tahmine gerek yok duyduk zaten bugün..............
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Haklısınız. Ama şu da normal değil:

Ziya hoca seslenir: Hasan nabız kaç?

-170

-Ayman nabız kaç?

-168

O sırada gazeteciler bağırır:

- Ferhat nabız kaç?

-162

- Sen biraz daha çalış o zaman kah kah kah kah

Ben olsam o gazetecileri bir daha sokmam çalıştığım yere
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu an beşiktaş ile aynı düzeydeyiz.
            beşiktaşın kadrosuyla aynı düzeyde deiliz ama
            Bordomavi.net

Yorum

beşiktaşın kadrosuyla aynı düzeyde deiliz ama
              Kadromuzda beşiktaşla aynı düzeyde. Bir ricardinhonun çok şey değiştirmediğini bütün sezon boyunca gördük.

Yorum

• Erol BulutAbwehr, 32 Jahre700.000 euro

sol tarafa nasıl olur
                poetricus

Yorum

Kadromuzda beşiktaşla aynı düzeyde. Bir ricardinhonun çok şey değiştirmediğini bütün sezon boyunca gördük.
                  neyse bu konuyu senle tarışmıcam zira başımızda daha büyük bi bela ziya doğan varken
                  Bordomavi.net

Yorum

• arkdaslar bu ziya konusunda huzursuzluk oldugunu bende duydum ama bu safhaya geldiğini bilmiyodum.Ayrıca transfer konusunda 30 hazirana kadar Ziya 4 futbolcu için ultimatom wermiş gbi gorunuyor.İns gider de Ünal Abimiz Hami Abiyi de alıp Gelir.Bu Ziya bu kaleci işinide bozar.Demedi demeyin.Yönetim anlasıyo ziya paşa onay wermiyomus.Yarın toplantıyı cok merak ediyorum.Cunku gorustgm kisi Ziya paşanın toplantısından sonra bi daha goruselm dedi.Ama sizden bi ricam war bu ismin kim oldugunu sormayın.
                    Hadi Herkeze İyi Geceler.

İns Haftabaşı Hayırlı Haberlerle Uyanırız.

Yorum

• ziya doğan la ilgili muhalefet yapmıyım diodum ama hakaten buadam takıntılı birisi insanı futbolda soğutur

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısınız. Ama şu da normal değil:

Ziya hoca seslenir: Hasan nabız kaç?

-170

-Ayman nabız kaç?

-168

O sırada gazeteciler bağırır:

- Ferhat nabız kaç?

-162

- Sen biraz daha çalış o zaman kah kah kah kah

Ben olsam o gazetecileri bir daha sokmam çalıştığım yere
                        Hocaya hak verilecek başka konularda var ..mesela bizzat kendi ağzından duydum ...yalvardı yalvardı ropörtaj diye ( ergun ata ) sonrada gitti kirz kapıda yazdı ...ama gelinen noktada TRABZONSPOR küçülüyor ...ha bana sorarsan sorumlusu istanbulda o ayrı ..ama bu koşullarda olmaz travel hangi transferi yapsan olmaz gerginlikle olmaz.......
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise transfer konusunda tamamen Teknik Direktör Ziya Doğan' ın istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi

laa yeter da ne sonu gelmez üstüne üstlük gerçekleşmeyen istekleri varmış bu adamın !!!
                          ziya Allah rızası için yakamızı bırak
                          Bordomavi.net

Yorum

bjk yi kimsenin kale aldığı yok ...iki takım iki parti ...senrayo nerden bilmiyorum ama ona doğru gidiyor iş... partisine karışmam da iki olacaksa biri TRABZON olmalı .. bunda hemfikiriz sanıyorum.....

Yorum

neyse bu konuyu senle tarışmıcam zira başımızda daha büyük bi bela ziya doğan varken
                              Beşiktaşın başındada Tigana vardı.

Ertuğrul'un sonunun Rıza'dan farklı olacağını nerden biliyoruz ?

Bence İstanbul takımlarını fazla büyütüyoruz...

Yorum

• bu nabız geyiğini yapanı tespit edemediniz mi arkdslar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X