Can Karyağdı canlı telefon bağlantısında; Ziya Doğan'ın yönetimle gün boyu cep tel. ile yönetimle görüşüyomuş, 3 yabancının ismini verdiğini söylemiş. haber bekliyomuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Misafir
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesıfırındanmı bahsediyosun 2. elinden mi
çakma olanından bahsediyorum
Yorum
-
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar barcelonada oynayan bir samuel eto var kamerunlu...onu alsak baya isler yapacagina inaniyorum...barcelona henryi aldi simdi alabiliriz aslinda muhaha
evet bu oyuncu benimde dikkatimi cekmisti...bence fena olmaz forvete...ama bizim yönetim bunu bile alamaz
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNABIZ KAÇ ..?
Sabah ki antrenmanda futbolcular koşu yaparken bir yandan da Teknik heyet futbolcuların kollarında bulunan saatlerle de nabızlarını yokluyordu. Ziya hoca bağırıyor “Hasan nabız kaç 165,Çağdaş nabız kaç 170” biz gazeteciler boş dururmuyuz. Cevat Kol’da kolunda saat olmayan Enis’e nabız kaç sormaz mı” , Enis “nabız yok” deyince kahkaha koptu. Nabız sorma işlemi devam etti.Ufukhan’a nabız kaç diye sorduğumuzda 162 deyince.. Gazeteciler “ kurtarmaz “cevabını verdi. Ufukhan ise “ az sonra yükseltirim “ cevabını verince ikinci kahkaha koptu. Ziya hoca gözünü kahkahaya çevirince herkes birden somurttu.
Futbolcular bayagı neşeli anlaşılan
ziya yine ortamı bozdu ama..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Lig Tv Can Karyagdı:
Ziya Dogan sürekli telefonla konusuyormus elinden cep telefonunu düşürmüyormuş arkadaş bugün 3 oyuncunun ismini yönetim kuruluna vermiş bu arada can abimiz sormuş Albayraka rakipler önemli isimler aldı siz ne yapacaksınız oda onlara bakmıyoruz biz ismi olan topcu almayacagız demiş

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
abi patlat bi isimde gülelimİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİseyin i kazana atacaklar bunlar
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Mario Jardel diye biri var tam gol makinası ,bonservisi elindeymiş katarda bi takımda oynuyor alabilirler bence
Yorum
-
ziyanın olduğu yerde doğru düzgün gülünmüyo ya...insan biraz sempatik olurİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNABIZ KAÇ ..?
Sabah ki antrenmanda futbolcular koşu yaparken bir yandan da Teknik heyet futbolcuların kollarında bulunan saatlerle de nabızlarını yokluyordu. Ziya hoca bağırıyor “Hasan nabız kaç 165,Çağdaş nabız kaç 170” biz gazeteciler boş dururmuyuz. Cevat Kol’da kolunda saat olmayan Enis’e nabız kaç sormaz mı” , Enis “nabız yok” deyince kahkaha koptu. Nabız sorma işlemi devam etti.Ufukhan’a nabız kaç diye sorduğumuzda 162 deyince.. Gazeteciler “ kurtarmaz “cevabını verdi. Ufukhan ise “ az sonra yükseltirim “ cevabını verince ikinci kahkaha koptu. Ziya hoca gözünü kahkahaya çevirince herkes birden somurttu.
Futbolcular bayagı neşeli anlaşılan
Yorum
-
Misafir
böle bişey miİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv Can Karyagdı:
Ziya Dogan sürekli telefonla konusuyormus elinden cep telefonunu düşürmüyormuş arkadaş bugün 3 oyuncunun ismini yönetim kuruluna vermiş bu arada can abimiz sormuş Albayraka rakipler önemli isimler aldı siz ne yapacaksınız oda onlara bakmıyoruz biz ismi olan topcu almayacagız demiş

Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyanın olduğu yerde doğru düzgün gülünmüyo ya...insan biraz sempatik olur
ziya ve sempatiklik..birbirlerine çok uzak kelime bunlar..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ee ziya hoca haklı, bize ne fenerden lincoln den biz onlara bakmıyoruz, biz zimbabwe ligindeki takımlarla yarışacağızİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv Can Karyagdı:

Yorum
-
Acaba Ziya Hoca her hafta başı 3 isim mi veriyor yönetime acaba bu 3 futbolcunun da bonservisi elindemi bonservisi elinde olan futbolcular listesi nerede acaba Hoca sıkıntılı anlasılan degistir oynuyorlar baskanla ha bu arada baskanımız tatilini tamamlamış belki transfer görüşmesine kendisi gider hani devreye sokacak birileridemi yok her şey stichusa yaptırılmazki canım
Bu arada Martinezi alacaklar bunlar eninde sonunda bana öyle geliyor........
Acaba Ziya Martinezi mi arıyor sürekli cepten
Yorum
-
Evet Alper isim olmayacakmıs hatta baskanımız da isimsiz olacakmıs basvurmus nufus müdürlüğüne isimsiz olmak istiyorum diye bravoİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum