yaw kardeşim ben yazmadım onları.arkadaş bilge oturunca direk benim hesaptan yazmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardes dusun baskan ıstıfa dıye baslık acarsın yonetıcı arkadaslar hemen kıbarca uyarır:İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildibU HABERİ buraya yapıştırmanın sebebi nedir.Burası Trabzon Spor u tutanların sitesidir.Bu başlık da Trabzon Spor un transfer dosyasıyla ile ilgilidir.Lütfen ya lütfennnn
ZATEN BASLIK VAR ORDAN DEVAM ET... VE KILIT.
AMA fb haberı yazarsın hıççççç..
sahı ben fb yı rakıp ve sevılmeyen sanırdım yoksa degıstımı baskanı sevmeyen bızdebn degıldıremı dondu olay...YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
hayırlara vesile olması dileğiyle.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün 22.06.2007.
7 Gün kaldi!
Bizim TD 29.06.2007 Tarihine kadar Transfer bitmeli diyor.
4 Futbolcu istiyorum diyor.
Kaleci konusunda halen somut Adimlar atilmadigi icin Genc Kaleciyi Kampa cagirdi.
Yani Yönetime iki gün icerisinde gönderilen ikinci Mesaj.
Acaba 29.06.2007 Tarihi geldiginde bizim TD istedikleri yapilmadigi takdirde ONURLU VE GURURLU bir sekilde ISTIFA edecekmi???
Örnek: Rizeden ayrilan Riza Calimbay.....
Cok MERAK ediyorum coooooooooooooooook.............
Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Arkadaşlar forum yöneticileri ile ilgili sorunlarınızı onlarla halledin. Danışma bölümü var, kurallar var, lütfen riayet edelim. Şimdiden gerildim, ben transferle ilgili yorumlar okumak istiyorum, istifa başlığını okumak veya yazmak istesem oraya giderim, bu yazıları yazarak benim hakkımı gaspetmeye hakkınız yok.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
karanlığın sebebi aydınlardır ....TÜRKİYEYİ yaşanmaz bulanlar aynı zamanda TÜRKİYEYİ yaşanmazlaştıranlardır ....yukarıdaki iki cümle merhum cemil meriç e ait ....forumun seviyesi düştü cümlesi bizatihi seviyeyi düşürmeye yarıyor bence ölümüne ts kardeşim ...beğenmedğiniz yada seviyeyi düşürdüğünü düşündüğünüz mesajlara cevap vermezseniz sayfalar arasında kapanır gider ....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
neyse cumadan sonra iyi haberler pazartesi de imza bekliyorum
))....okyanus ötesinden planlanan iki partili iki takımlı TÜRKİYE senaryosunu bozalım
)))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Beyler sakin olun,
Başlığa ve forum kurallarına uygun yazılmayınca gereksiz polemikler ve alınganlıklar oluyor ve işin tadı tuzu ve de anlamı kalmıyor. Böyle olunca sevmediğin bir televizyon programını kapatmak gibi forumu kapatıyorum.
Döndüğümde hava düzelmiş, yeni transfer haberleri ile birbirimize daha saygılı ve seviyeli davranıyor oluruz umarım.
Yönetimler, hocalar futbolcular gelip geçer, biz yine buralarda oluruz.
Yorum
-
Asbaşkan Sayitoğlu: Uyum içerisinde çalışıyoruz
Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu yönetim kurulu ve teknik heyet arasındaki transfer çalışmalarının son derece uyum içerisinde devam ettiğini açıkladı.
Bazı çevrelerin her dönem olduğu gibi transfer faaliyetleriyle ilgili yeni gündemler oluşturmaya çalıştıklarına ve son olarak da Özkan Sümer’in ismini kullanamaya başladıklarına işaret eden Sayitoğlu, “Sayın Sümer bu kulübe büyük emeği geçen, üstelik teknik adamlıktan gelip başkanlık koltuğuna oturma gururunu taşıyan bir büyüğümüzdür. Şu anda da kulübün içerisinde görev yapmaktadır. Elbette danışılması gereken bir durum varsa kendisine danışılır. Burada yanlış olan Sümer’le birlikte çalışırken onun değerli görüşlerinden faydalanmamaktır” dedi.
Kendisinin bu anlamda bir sorun yaşamadığını ve yaşamayacağını dile getiren Sayitoğlu, “Başta başkanımız Sayın Nuri Albayrak olmak üzere yönetim kurulumuz teknik heyetimizin görüşlerini de alarak transfer çalışmalarını ciddi bir koordinasyon ve uyum içerisinde sürdürmektedir. Kadromuza kattığımız 3 oyuncunun yanı sıra kısa süre içerisinde kalan eksiklerimizi de gidererek sezona şampiyonluk parolasıyla gireceğiz. Bundan farklı bir gündemimiz yoktur. Kamuoyu da bu gerçeği bilmelidir” diye konuştu.
Yorum
-
+ 1967İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler sakin olun,
Başlığa ve forum kurallarına uygun yazılmayınca gereksiz polemikler ve alınganlıklar oluyor ve işin tadı tuzu ve de anlamı kalmıyor. Böyle olunca sevmediğin bir televizyon programını kapatmak gibi forumu kapatıyorum.
Döndüğümde hava düzelmiş, yeni transfer haberleri ile birbirimize daha saygılı ve seviyeli davranıyor oluruz umarım.
Yönetimler, hocalar futbolcular gelip geçer, biz yine buralarda oluruz.

Isde budur.
Birbirimizi kirmaya hic gerek yok.
HEPIMIZ TRABZONSPORLUZ!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
arkadaslar aldığım habere göre 1 hafta içinde ,baskanımız aziz yıldırım ile bire bir istanbulda uğur boral için görüşücek dünde burda belirtmiştim dün akşam saatlerinde martinez ile anlasma sağlandı
uğur boral içinde aziz yıldırım ile görüşüldüken sonra karar verilecek
görüşmek üzere
Yorum
-
abicim eger parasi varsa alir sende imkanlarinca mücadeleni verirsin.yönetimi bende istemiyorum ve eger imkanim olsa gidip secimde özgür irademle düsüncelerime uygun birisini secmeyi cok isterdim ama artik bundan sonra gerekeni secebilen arkadaslarimiz yapar ve bize layik olan bi yönetim kazandirir..İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildiarkadasım su an senın sorunun dıyebılırsın ama ınan sorun buyuk ve hepımızın sorunu ;
Trabzonspor hepımızın,
ortada transfer yokken burada ; arkadaslar transfer yok yazmayın demek hangı mantıktır, ondan sonrada yok carlos fb de yok bılmem kım fb lı , haberlerı okuruz burdan bence forum boyle cırkınlesır senın dedıgın sekılde degıl..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
sevgılı arkadaslar burda sevıyesız bır mesajlasma oldugunu dusunmuyorum.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildikimseye ayni seviyesizlikte cevap verdigimi hatirlamiyorum.eger size vermissem özür diliyorum ama suana kadar saygida kusur ettigimi sanmiyorum.ben gereken cevabi verdim o kisilere..
bırbırımızı elestırmek sevıyesızlıkmı. hepımızın ortak bı aşkı var TRABZONSPOR.
bunun için burdayız bunun ıçın yazıyoruz elestırıyoruz he dersenızkı dogru yaptıklarında alkısladınızmı yapsınlar ınanın onuda ılk once ben yazar tebrık ederım ama bu sekılde yonetılen daha dogrusu yonetılemeyen bı klupte bu elestrıler olacak o yuzden bırbırımızı kırmakla ılgısı yok bunun..
hayırlı cumalar...YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum