Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birlik olmanın daima aynı yöne bakıp, aynı adımı atmak olduğunu kaydeden Albayrak, şöyle devam etti:
    ''Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. Bu görevlerin başında da takımımıza sahip çıkmak ve taraftar olarak üzerimize düşeni yapmak gerekiyor. 2 yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır.'' Bu sezon da 3 kulvarda zorlu bir maratona gireceklerini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:
    ''Hedefimiz, özlediğimiz başarılara bir bir ulaşmak olacak. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım.''

hehehehe....
    komık desem degıl saf desem degıl olsa olsa bızı kerız zannedıo...
    3 kulvar dedıgının bırı ınter toto ve 40 yıllık şanlı tarıhımızden bahsetmıs albayrak...
    kusura bakma ama 40 yıllık sanlı tarımızı lutfen agzına alma baskan sadece gıt sadece....
    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Haklıyken haksız duruma düşme diye diyorum yakutlu61

Başlık hazır. Ben de çok eleştirdim. Başlıkları içinde yazanlar 1. sayfaya taşır. Güncel tutulursa sorun olmaz. Site yöneticileri elinden geldiğince tarafsız olmak ve başlık düzenini , içeriğini de korumak zorunda.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada isteyen Doğan ı ve Albayrak ı savunur istemeyen savunmaz,ben savunmayanlardanım.Ama Ocak ayında açılmış Yeter artık yönetim istifa diye bir başlık var bire bir örtüşen bir konu için bir başlık açılırsa başlığın kapatılması Forum kurallarına göre gayet normaldir,yok siz bu sitede Doğan ı Albayrak ı savunuyorlar diye söyleyip Yönetimi istifaya çağıran bir başlığın açık olduğunu görmezlikten gelirseniz ortada bir problem var demektir.O başlıkta her türlü görüş mevcuttur.Ayrıca yöneticiler gerektiği takdirde site giriş sayfasına da gerekli tepkiyi göstermişti diye hatırlıyorum.Şimdi Son Dakika haberleri diye bir başlık açtığınızı düşünün bu kapanır mı kapanmaz mı? Bu başlık kapanıncada site yöneticileri basını mı destekliyor diyeceksiniz!Var olan başlıktan Yönetim hakkında ki görüşlerimiz rahatlıkla dile getirilebilir diye düşünüyorum...

arkadaşım diğer başlık 1 yıldan fazla oldu açılalı ve gerilere düştü. Bu başlığın açılma nedenide konuya azalan ilginin tekrar geri gelmesi isteği idi.
        ancak senin gibi güzel anlatılarak kapatılsa idi belkide yine sorun olmayacaktı.....

"Oralardan devam edin" gibi bir yaklaşım konuyu ciddiye almamaktır. Mizah başlığı değilki bu hayat memat meselesi.

hem bi şey soracağım. durumumuz çok mu düzeldide genel kurul çağrısını içeren yazı kaldırıldı. inter totoya katılmak çokmu mutlu etti bizi.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen messiyi bile alsan bu ziya koşmuyor diye oynatmaz
          evet haklısın su ana kadar messıyı aldılar ve oynatmadı,
          ben zıya yı savunmuyorum arkadasım ama bırak messıyı lassıyı ya sen sakaryadan martınezı alma gucunden yoksunsan ben o baskana hadı ordaan derım...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık yeter. Yeni bir başlık açılmasını istiyorum. Transfer dosyasında başka şey konuşanlar istifa!
            Arkadaşım görüldüğü üzere bu yönetimin transfer filan yaptığı yok bizde başka konular konuşuyoruz başlık boş kalmasın diye......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• FLAŞ FLAŞ FLAŞ Trabzonspor aradığı on numarayı sonunda buldu SÜREYYA AYHAN. Ziya doğanın çok istediği süreyyanın transferi en çok ziya doğanı memnun etti. SÜRAYYININ 90 dakka pres yapma gücünün olduğunu mücadele gücününde çok yüksek olduğunu belirtti.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşım diğer başlık 1 yıldan fazla oldu açılalı ve gerilere düştü. Bu başlığın açılma nedenide konuya azalan ilginin tekrar geri gelmesi isteği idi.
                ancak senin gibi güzel anlatılarak kapatılsa idi belkide yine sorun olmayacaktı.....

"Oralardan devam edin" gibi bir yaklaşım konuyu ciddiye almamaktır. Mizah başlığı değilki bu hayat memat meselesi.

hem bi şey soracağım. durumumuz çok mu düzeldide genel kurul çağrısını içeren yazı kaldırıldı. inter totoya katılmak çokmu mutlu etti bizi.
                kardesım baskan cıddıye alıyorya ınter totoyu olay bu.ıananın su anda zamanında yapılan genel kurul cagrısı gıbı gırıste bır yonetım ıstıfa cagrısı olmalıydı..
                acaba dıyorum bunda yonetımın Trabzonsporun resmı sıtesınde bordomavı netten bahsetmesının bı etkısı varmı ben boyle dusunuyorum ve benım gıbı dusunen arkadaslar hıçte az degıl..

Yorum

Genel Kurul çagrısı hakkında açıklama yazısı site giriş sayfasına koyuldu konu öylece gitti...

Biz mutlumuyuz hayır!

Ama zaman yok...
                  Genel Kurula çagrı elbette...
                  Ama zaten kurulun toplanmasına 6 ay kaldı...

Şimdi kurul toplansın hadi toplayalım demek bana göre intihar etmektir.

Onlarımı savunuyorum hayır!
                  Bana görede Kurul toplanmalıydı.
                  Ama derler ya atı alan üsküdarı geçmiş..
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

Arkadaşım görüldüğü üzere bu yönetimin transfer filan yaptığı yok bizde başka konular konuşuyoruz başlık boş kalmasın diye......
                    Yahu başlık boş kalmasın ne demek? O zaman diğer başlıklar da boş kalmasın gidin oralarda konuşun.

Bu arada, bilmem farkında mısınız ama adam eder veya etmez 3 tane transfer yaptı Trabzon..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

Artık yeter. Yeni bir başlık açılmasını istiyorum. Transfer dosyasında başka şey konuşanlar istifa!
                      Transfer mi varda transfer konusalim??? Bu baslik kilitlenebilir bence, zaten hep bos bos seyler yazip duruyoruz!!! Söyle 1 ay sonra acariz, o zaman yavas yavas bir kac futbolcunun adi gercekten anilmaya baslar!!!!!

Yorum

• Bu başlıkta konuşmak mecburi değil arkadaşlar. Bmn'de isteyen diğer konulara da yazabiliyor. O yüzden transfer yok diye buraya yazmak diye bir şey söz konusu değil. Transfer yoksa yazma buraya. Git yönetim istifa başlığına yaz!
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

Yahu başlık boş kalmasın ne demek? O zaman diğer başlıklar da boş kalmasın gidin oralarda konuşun.

Bu arada, bilmem farkında mısınız ama adam eder veya etmez 3 tane transfer yaptı Trabzon..
                          on tane adam alsa ne yazar tekkenin şimekin yerini doldurabildinmi sol kanat ve kalede önlemler alabildinim. ben hep diyorum 5 tane sıradan adam alacağına bir tane kaliteli isim al zira o 5 taneden daha iyi gençlerimiz mevcuttur

Yorum

• Bugün 22.06.2007.

7 Gün kaldi!

Bizim TD 29.06.2007 Tarihine kadar Transfer bitmeli diyor.
                            4 Futbolcu istiyorum diyor.

Kaleci konusunda halen somut Adimlar atilmadigi icin Genc Kaleciyi Kampa cagirdi.

Yani Yönetime iki gün icerisinde gönderilen ikinci Mesaj.

Acaba 29.06.2007 Tarihi geldiginde bizim TD istedikleri yapilmadigi takdirde ONURLU VE GURURLU bir sekilde ISTIFA edecekmi???

Örnek: Rizeden ayrilan Riza Calimbay.....

Cok MERAK ediyorum coooooooooooooooook.............
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardesım baskan cıddıye alıyorya ınter totoyu olay bu.ıananın su anda zamanında yapılan genel kurul cagrısı gıbı gırıste bır yonetım ıstıfa cagrısı olmalıydı..
                              acaba dıyorum bunda yonetımın Trabzonsporun resmı sıtesınde bordomavı netten bahsetmesının bı etkısı varmı ben boyle dusunuyorum ve benım gıbı dusunen arkadaslar hıçte az degıl..
                              BMN Trabzonspor yönetimine muhtaç değildir.Ya da sırf onları istemiyor diye kendi doğru bildiği hareketten vazgeçecek bir kurum da değildir...

Herkesin 10 YTL vererek gittiği deplasmana,her BMN üyesi 50 YTL'yi cebinden vererek ama yönetimin askerliğini yapmadan o maça gitmektedir.

Yorum

• Ankaraspor'a gurbetçi yıldız

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Bayer Leverkusen'de forma giyen gurbetçi futbolcu Tevfik Köse ile anlaştı. Başkent ekibinin 19 yaşındaki forvet oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Geçen sene Peru'da düzenlenen ve Genç Milli Takım'ın 4. olduğu turnuvada Tevfik Köse oynadığı futbolla dikkat çekmişti.

biz bu adamı alamamıştık.iyi iş becermişler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X