İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan Gerede kampının ilk gününde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Transfer çalışmalarımızı ay sonuna kadar tamamlamak istiyoruz” dedi. Gerede kampında eksik oyuncuların olduğunu belirten Doğan, "Yatara ve Jabi ülkelerinde bu oyuncular milli takımda yer aldıkları için dinlenme fırsatı bulamadılar. Gökdeniz, Hüseyin ve Umut'un da durumları aynı. Sakatlıkları bulunan Risp ve Musa da yok. Bu futbolcular kendilerine verilen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyorlar. İzinli olan Ceyhun ise 5 gün sonra kampa katılacak" dedi.
Hazırlıkların kademeli olarak devam edeceğini ifade eden Doğan, "Gerede kampı sonrası hazırlıklarımızı Trabzon'da sürdüreceğiz. Burada oyuncularımıza hem gerekli yüklemeleri yapıp hem de İntertoto maçlarına hazırlayacağız. Zor olacak ama imkansız değil" diye konuştu.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Doğan, "Trabzonspor'un hedefi şampiyonluk. Oyuncu transferi konusunda bazı isteklerimiz var. Yönetim kurulumuza bu konuda gerekli raporu verdim. Transfer geç olursa oyuncuların takıma adaptasyonu da geç oluyor. Bu nedenle transferi ay sonuna kadar tamamlamak istiyoruz. 4 oyuncu eksiğimiz var. Kaleci, stoper, santrafor ve forvet arkasına futbolcu alınması gerekiyor. Stoper mevkiine oyuncu aramamızın nedeni Risp'in ameliyat yeri mikrop kaptı. Bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz. Milan Stepanov'un durumuNick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
bu ligden düsmek olayi bir kisiye bagli degilİlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın volkan yaman'ı çok fazla da gözde büyütmemek lazım bence
hele ortada dolaşan bu para yani 1 milyon+ 2 oyuncu gs'nin iyi kazık yediğini gösterir.
yahu adam bir maç iyi oynadı diye transferi yapılmaz..
ali bilgin çok iyi, cordoba çok iyi, volkan yaman çok iyi olsalardı takımlarını düşürmezlerdi.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
arkadaşta o yüzden 3 kişinin ismini vermişİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ligden düsmek olayi bir kisiye bagli degil

Yorum
-
al birini vur öbürüne.İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri albayrak la ziya doğan arasında problem varmış. nuri ben böyle inat görmedim musampa çok kaliteli adam ama birtürlü adamı oynatmadı diyomuş.Azcık trabzonu düşünüyosa kendisi ve bizim için bu aklı dengesi bozuk adamı derhal kovsun.yoksa eylül ayını ikiside çıkartamaz.inşallah.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Trabzon tv de şu anda spor programı var. TS yönetim kurulu üyesi ahmet uğur zihni (adı yanlış olabilir) telefonla katıldı. Temmuz 7 ye kadar gerekli olan transferler bitecekmiş. Ama ondan sonra extra transfer yapılabilirmiş.
Bu hafta sonuna kadar sola bir adam alınabilirmiş. Şu anda sol için uğraşıyorlarmış. Musampayı avrupadan iki takım istiyormuş. Görüşmelerle haşim sayitoğlu ilgileniyormuş. Musampayı bedelsiz almışız ve bedelli (bonservis) gönderilecekmiş ve kasaya para girecekmiş. Musampadan zarar edilmeyecekmiş. Konuşmalarına fazla dayanamadım benden haberler bu kadar.
Yorum
-
Dudek'le gerçekten ilgilenmişiz, ama adam bizim teklifimizi (cazip olduğunu söylüyor) reddetmiş....Bunda Szymkowiak'ın olumsuz referansının da etkisi varmış...
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Szymek ayıp etmiş.Ne kötülüğümüzü gördü.Adamı bağrımıza bastık.İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDudek'le gerçekten ilgilenmişiz, ama adam bizim teklifimizi (cazip olduğunu söylüyor) reddetmiş....Bunda Szymkowiak'ın olumsuz referansının da etkisi varmış...
http://www.boiska.eu/out.php?id=242546
Yorum
-
aha desert geri gelmiş sen gittin ziya başlıgı bile kapandı yas tuttukİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam ziyanın olduğu şehre bile girmem dedi..
dudek e ziya başımızda olduğu sürece olumlu referans verecek hali yok..

ön sayfaları okuyamadım yeni geldim lavezzi palermo transferi olmamış anlaşılanTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
dün lavezzi ve martin palermo transferleri tamam diyen ŞERİF efendi nerelerde gören varmı.
Onun mesajlarından sonra sabaha kadar heyecandan doğru dürüst uyuyamadım lavezzi ve palermo geliyor diye sabaherkenden bi koşu bilgisayarı açtım acaba ne oldu diye bide ne göreyim koskoca bi hiç.
ŞERİF KARDEŞİM VALLAHİ ÇOK AYIP ETTİN BİZİ BOŞUNA ÜMİTLENDİRDİN.GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)
( munzevil)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum