Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• travelair ustadım
    bizim ana sporumuz nerde
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gökdeniz-yattara-umut-hüseyin-stepanov-serkan-ersen-ceyhun
      bu oyunculara 2 tane daha ii oyuncu eklersek zor değil
      çünkü fb çok artist bir takım kuryor bu sene ben o KADKÖYDE yattaranın roberto carlosa attığı çalımlar sonrası aziz yildirimin suratini görmeyi çok istiyorum
      bunlara risp ve jabi yide ekleyelim..hepsi cesitli milli takimlarda görev yapan oyuncular yada o düzeydeler.kadromuz fena degil.alinan oyuncularda gayet iyi.suan icin hersey yolunda gidiyor.3-4 takviye olacak ve birde kadroda tonlarca para kazanan siskinlik yapan oyuncularda takasta kullanilir.onlarin yerine gelecek vaad eden 2-3 oyuncuda alinir..mesela özer veya erhan gibi..bence 4 transferden daha fazla yapariz gibi geliyor bana.
      hadi hayirlisi..iyide hic haber yok kac gündür.duyum alan tüm abileri arkadaslari burda küstürdünüz stichus bile gelmiyor artik..nerde bu adamlar yaaa..keske seref abi burda olsa..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bak işte herşey para değil. Korku paranın önüne geçmiş Şaka bir yana. O zaman ne yapacağız? Trabzonsporu hiçbir şeye değişmeyecek futbolcular bulacağız.

Bulamayız deme mutlaka vardır bir yerlerde böyle futbolcular. Örnek verirsek; Sen futbolcu olsaydın Trabzonsporu hiçbir takıma ve hiçbir paraya değişmezdin. Öyle değil mi?

dünyaları verseler yine başka takıma gitmem işte olmuyor işte böyle profesyonellik başka birşey , biz taraftarız onlar futbolcu yani bu onların işi, mesela bir şirkette çalışıyorsun diyelim imkanları daha iyi olan başka bir şirket diyor ki gel bende çalış ,işte buna benziyor yani futbolcuların tuttuğu takıma göre futbol oynamıyor artık o mazide kaldı, bu söylediğimiz amatör ruh artık o işlerin devri kapandı

Yorum

• omermk yazdıklarına katılıyorum Her iyi futbolcu transfer edilmez Her iyi futbolcu her yerde oynamaz

Haberde adı geçen Psg'den Leandru 1. sınıf bi kaleci fakat haberde yazıldığı üzere sözleşmesi bitmiyor Bitsede Psg'nin 1.kalecisini almak çok zor Sallama haber yani tıpkı birkaç hafta önce çıkan Hildebrand haberi gibi
          En son champions tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 15:14.

Yorum

• yahu trabzonsporlu olan bir futbolcu bana 10 trilyon verse bir takım yıllık düşünelim ts de 2 trilyon veriyor hangisini seçerim? şimdi insan mantıklı düşünmek istiyor 5 yılda kazanacağımı 1 yılda kazanamk var yada 3 yılda önemli değil
            Fatihin para için gittiğini düşünmüyorum o avrupada avrupa tutturdu
            gökdenizi de bu şekilde avrupada avrupa diye klüpten soğutmaya çalışan bir türk medyası var
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biz kimin formasını alalım da 7,5 milyon euro kazansın kulüp .
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ya bizim nesilde göremicek bu sampiyonlugu
                anca agzımızsulanarak baskalarının sampiyonlugunu izleriz
                Ulan Allah belanı vermesin Ziya.....

Yorum

• İlk olarak xenophobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bizim nesilde göremicek bu sampiyonlugu
                  anca agzımızsulanarak baskalarının sampiyonlugunu izleriz
                  Ulan Allah belanı vermesin Ziya.....
                  ya ziya hocanin ne sucu var genc kardesim..moda oldu artik gelen ziya dogan a catiyor..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Avea galiba ana sponsor. Ana sponsor deyince, farklı olması lazım diğer sponsorlardan. Futbolcu transferine kaynak ayırması lazım. Firmaların imaja ihtiyacı var. İmajlarını düzeltebilecek yıldız bir oyuncuya hayır demeleri lazım. Yoksa iletişim sponsorumuz olsun değil mi

Bu arada Serkan cezalı galiba, millet şortla koşarken eşofman giyiyor, kilosuz bir dünya için

Ziya hoca gençlerden yıldız çıkarırken Şaka günahını almayayım inşallah

Milan'ın yüzü ciddi Gidecek mi acaba?
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 15:27.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      işte futbol boyle birşey bende sizin 11 inize kesinlikle katılmıyorum.
                      sizin 11 inizle muhtemelen ligi en iyi 10. sırada bitiririz. huseyin haricinde öndeki 6 futbolcudan topa basacak bir tane adam yok. günümüz futbolunda boyle bir kadro da yok.
                      ikinci eleştirimde futbolcuların dizilişine yattara nın ortashanın ortasında ne işi olabilir adam tam bir kanat oyunucu. risp klasik bir stoper sağbeke koymuşsunuz.çağdaş gibi ağır bir adamı solbeke koyarsanız her maç kırmızı kart görür hadi defansif olarak başarılı olduğunu varsayalım kanat oyuncusu olmadığı için ileri çıkp orta yapmayı başarabileceğini sanmam.
                      tam popülist bir kadro...
                      ben dizilişlerine bakmadım sağ sol diye ayırmadım bu yüzden yattara yada diğerleri yerinde değil.

bu oyun sitili chelsenin senelerdir başarılı olduğu oyun stili. defansta 4 adam çakılı oynuyor diğerleri hem geri hem ileri gidiyor. gökdeniz 90 dakika koşabilir, yattarada 24-25 yaşında koşsun defansada yardım etsin. hem çağdaş dediğin kadar kötü bir adam değil. bu yıl canla başla oynadı helede celodan 10 gömlek daha üstündür en azından uzaktan sert şutlar çekiyor ofansada yardıma gidebiliyor.

biz ne kadar defans çekilirsek rakipte o kadar üzerimize gelir her maçı 2-3 golle kapatırız. en iyi savunma ofanstır.

yıl 2004 :

symek-gökdeniz- yattara - leee

fatih - mehmet yılmaz

işte 6 ofansif oyuncumuzun aynı anda oynadığındaki durmumuz bide şimdiki durumumuz.....

söylemek istediğim bu... yoksa dizilişlerine dikkat etmedim....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• R.Madrid'i şampiyon yapan teknik direktörü Fabio Capello, takımıyla yol ayrımınıa yaklaştı.

Alsakmı Capelloyu Ziyadan daha ofansif
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avea galiba ana sponsor. Ana sponsor deyince, farklı olması lazım diğer sponsorlardan. Futbolcu transferine kaynak ayırması lazım. Firmaların imaja ihtiyacı var. İmajlarını düzeltebilecek yıldız bir oyuncuya hayır demeleri lazım. Yoksa iletişim sponsorumuz olsun değil mi
                          bu sponsor aynı zamanda üç eziğinde sponsoru olursa, sence yıldızı bize mi getirirler yoksa onlara mı??

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz kimin formasını alalım da 7,5 milyon euro kazansın kulüp .
                            7.5 milyon euroyu bilmem ama Elif şu an fuarda 7.5 euroya ( yani yaklaşık 12,5 ytl yapıyor) formalarımız satılıyor....

NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              futbolcu paçavrası adnana jabiye dünya kadar parayı düşünmeden veren sevgili yönetim, koskoca şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış dünyaca ünlü kaleci dudek e 1 milyon euro veriyor ve kuruş yukarı çıkmıyor pes yani ,mesela gugulsporun kalecisi olsa düşünmeden verirler 3 milyon euroyu , bu arada nenenide al git diyen FC yönetimsporlularda lafım şu ,alın yönetiminizi gidip istanbul büyükşehir belediye ye belki ilk 10 a girersiniz çünkü bu adamlar 10. sırada sürünsek göbek atacak cinsten, burası TS, yani futbol kulübü siyasi parti değil lütfen anlayın artık şunu, yönetimle aynı siyasi görüşü paylaşıyor olabilirsiniz ama konuşurken lütfen bunların TSye olan faydalarını göz önünde bulundurarak konuşun ,siyasi görüşleri ile değil
                              Hamdi efendi burdaymış, yine sallamışsın bravo Benim siyasi görüşümle yönetimin siyasi görüşü arasında dağlar kadar fark var. Konu neden dönüp dolaşıp siyasete geliyor onu da anlamadım. Bi hazmedemediniz başbakanın kankisi olan bir başkanı. Asıl siyaset budur bence. Başarısız diye eleştiriyoruz, neler yapılması gerektiğini yazıp çiziyoruz. Yönetime hakaretler savurunca, ve çeşit çeşit iddialar ortaya atınca veya komik olacam diye saçma sapan sıfatlar kullanınca herşey çözülmüş mü oluyor. Yönetimdeki insanların siyasi görüşleri farklı farklı. Trabzonspor'un böyle bir sorunu yok. Sorun bu konuyu gündeme getirmeye çalışanların niyetlerinin hiçte masum olmamasıdır. Mesela hamdi bey feyk resimler yerine adınızı soyadınızı resminizi bizimle paylaşabilirsiniz değil mi?

Diğer konu ise transfer konusu, geçen sezon transfer delisi olduk tuttuğumuzu takıma kattık yaşadığımız hüsran ortada. Yıldız mıldız istemiyorum, transfer yapılmasa dahi kadroya güveniyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirirsek, geçen sezon yaşdığımız sakatlıklar ve şansızlıkları yaşamazsak oldukça başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Yine de bazı mevkilere transfer şart ancak bunun için kulübün şartlarını zorlamaya gerek yok. Sol kanat mı arıyoruz. Ufuk Bayratkar var sürün sahaya gitsin. En kötü hali bizim Keçeligillerden iyidir.
                              En son Emorfo tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 15:29.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bu sene takımdan ümitliyim.iskelet kadro şu ana kadar bozulmadı.bozulmaz da inşallah.bir kaleci 1 oyun kurucu ve 1'de golcü alırsak ilk iki garanti bence.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X