Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkanda Dobi Hasan potansiyeli görüyorum.
    (oturanlar , sol baştaki oyuncumuz )

O yüzdenmi ona Dobi lakabli isim takildi?
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      harbiden tam güreşci olmus bu serkan...
      Ayman-Serkan koparmada yüz akımız olacaklar.
      koparma - güreş ilişkisini anlayamadım :
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Dobi hasan denmesinin nedeni zannedersem birine at topu anlamıda at dobi demiş

Yorum

• Hayır "Dobi at" derdi ordan kaldı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dobi hasan denmesinin nedeni zannedersem birine at topu anlamıda at dobi demiş
            bu çok hoştu saolun
            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• resimdeki kadroyu sayıyorum, yanlışım varsa düzeltin..
              küçük şenol, bahaddin, alper, selami, murat, büyük hamdi, dobi, turgay, hami, serdar bali, kemal

Yorum

• merak edenler için

Hakkımı yemeyin ; saçlarıyla fiziğiyle Dobi hasana benzemiyor mu ?

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resimdeki kadroyu sayıyorum, yanlışım varsa düzeltin..
                küçük şenol, bahaddin, alper, selami, murat, büyük hamdi, dobi, turgay, hami, serdar bali, kemal
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 19:49.

Yorum

• Adnan bizim Mehmet Yilmaza cok benziyor

Yorum

• adnan değilde o idmanda koşanlar varya ...

orda hasanın arkasındaki kimse? o çok benziyor m.yılmaza ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adnan değilde o idmanda koşanlar varya ...

orda hasanın arkasındaki kimse? o çok benziyor m.yılmaza ...
                      Emre Aygün
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• hala dıransfer yokmu ula? ooy oy

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hala dıransfer yokmu ula? ooy oy
                          bu başlığa da biraz ciddiyet istiyoruz
                          lütfen biraz ciddiyet...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adnan bizim Mehmet Yilmaza cok benziyor
                            aman ağzınızı hayra açın ona benzerse yandık ki ne yandık

Yorum

• 10'un gibi 10 istiyoruz!!!

Transfer dönemi başladığından beri Trabzonspor Yönetimi belli uğraşlar içinde hedef takıma katkı sağlayacak, çabuk uyum sağlayacak iyi oyuncular transfer etmek.

Ancak hala takımı koro şefi gibi yönetecek, yönlendirecek, yeri gelecek asistlerinin yanında goller atacak bir on numara bulup alamadık. Taraftarın sabrı gün geçtikçe tükenmekte.Farklı isimler gündeme geliyor fakat bir türlü alınamıyor yada alınmıyor. Kamp dönemi geldi ama hala bir 10 numara bulamadık. Yetiştirelim diye de kendinizi yakacak oyuncu yerine iyi izlenip etüd edilmiş bir 10 numara alınmalı. Bu takımda efsane olmuş, takımını her zaman sırtlamış Hami gibi olmasada o özellikte bir oyuncu beklentisi içindeyiz.

Güzel bir acıklama:
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• benim anladığım sol kanat yine keçeli ve celalettine emanet. Yani Allaha emanet, bunlardan bi fayda gelmez...
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X