Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• REAL MADRID'DE CAPELLO İKİLEMİ! Haberi yazdırın19f_write_month(6) Haziran 2007 12:26
    La Liga şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'de İtalyan teknik adam Fabio Capello'nun geleceği tam bir ikilem oldu.

Real Madrid'in bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'ndan elenmesinin ardından gönderileceği sürekli gündeme gelen Capello'nun, beklenmeyen bir şekilde lig şampiyonluğunun kazanılmasından sonra görevinde kalmasını isteyenler çoğunluğa geçti. Son haftalarda basın tarafından geleceği sorulan Capello, sürekli olarak, ''2 yıllık daha kontratım var. Ben burada devam etmek istiyorum ama bu soruyu bana değil başkana sorun'' yanıtını verdi.

Capello, son basın toplantısında, kulüp başkanı Ramon Calderon'u ''şampiyonluk yarışında kendisine destek vermemekle'' eleştirdi. Calderon ise Capello ile ilgili kararı kendisinin değil kulübün futbol şubesi yöneticilerinin vereceğini iddia etti.

İspanyol basını bugünkü haberlerinde, Capello'nun yerine Getafe'nin teknik direktörü Alman Bernard Schuster'in getirileceğini savundu. Schuster de iddiaları hiçbir şekilde yalanlamayarak, ''Deli olacak değilim, ama tek söyleyeceğim gelecek sezondan itibaren Real Madrid'in teknik direktörü olmaya hazırım. Madrid benim planımda, uzun zamandır buna hazırlanıyorum'' dedi.

İlk dönemlerde ''göze hoş gelen futbol oynatmadığı, yıldız oyuncuları kestiği, futbolcular arasında uyumu sağlayamadığı, taraftarlara antipatik geldiği'' gibi gerekçelerle çok eleştirilen Capello, ilk övgülerini şampiyonluk yarışında Real Madrid'i öne geçirdikten sonra aldı. Real Madrid'de futbolcular da İtalyan teknik adamın başarılı olduğunu, kalmasından yana olduklarını söylediler.

Real Madrid için Capello'yu göndermekteki diğer bir sorun ise İtalyan teknik adamla imzaladıkları rekor rakamlı sözleşme. Gönderilmesi halinde kalan 2 yıllık parasını da alacak olan Capello, geçmişte verdiği demeçlerde Real Madrid'den ayrılması halinde 2 yıl başka takımı çalıştırmayı düşünmediğini söylemişti.

Adamlar Sampiyon TD göndermeyi düsünüyor.

Ya bizim Yönetim
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ziya hoca ile onu karşılaştıran arkadaşlara ilanen duyurulur.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kolpa haber :
        Fenerbahçeli Tuncay'dan sonra Gökdeniz'i de almak için harekete geçen İngiliz Middlesbrough ekibi Gökdeniz'i almak için ısrarlarını sürdürüyor. Gökdeniz'in bu transfere sıcak baktığı ve yıllık 2 milyon Euro'ya gitmek istediği öğrenildi. Trabzonspor'dan Rus Zenith St Petersburg takımına rekor bir transfer ücretiyle giden Fatih Tekke'nin ise mutsuz olduğu ve bordo-mavili ekibe gelmek istediği kaydedildi. Gökdeniz'in yıllık 2 milyon Euro'ya sıcak baktığı ve gitmek istediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin ise çekinceleri var. Kongreye gidecek olan yönetimin Gökdeniz'i satmak istemediği ve ancak Gökdeniz'in bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi ayrıca Gökdeniz'i almak isteyen Fenerbahçe'nin Middlesbrough'u aracı olarak kullanmak istediğini düşündüğü ve Gökdeniz'in hülleyle sarı-lacivertli ekibe gitmesinden çekindiği kaydedildi.
        Trabzonspor'dan geçen sezon başında sekiz milyon Euro'ya Rusya'nın Zenith St Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmek istediği öğrenildi. Tekke'nin Rusya'da mutsuz olduğu ancak eski kulübüne dönmek istediği kaydedildi. Trabzonspor'un bonservis bedeli fazla olan Fatih'i kiralayabileceği öğrenildi.
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          REAL MADRID'DE CAPELLO İKİLEMİ! Haberi yazdırın19f_write_month(6) Haziran 2007 12:26
          La Liga şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'de İtalyan teknik adam Fabio Capello'nun geleceği tam bir ikilem oldu.

Real Madrid'in bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'ndan elenmesinin ardından gönderileceği sürekli gündeme gelen Capello'nun, beklenmeyen bir şekilde lig şampiyonluğunun kazanılmasından sonra görevinde kalmasını isteyenler çoğunluğa geçti. Son haftalarda basın tarafından geleceği sorulan Capello, sürekli olarak, ''2 yıllık daha kontratım var. Ben burada devam etmek istiyorum ama bu soruyu bana değil başkana sorun'' yanıtını verdi.

Capello, son basın toplantısında, kulüp başkanı Ramon Calderon'u ''şampiyonluk yarışında kendisine destek vermemekle'' eleştirdi. Calderon ise Capello ile ilgili kararı kendisinin değil kulübün futbol şubesi yöneticilerinin vereceğini iddia etti.

İspanyol basını bugünkü haberlerinde, Capello'nun yerine Getafe'nin teknik direktörü Alman Bernard Schuster'in getirileceğini savundu. Schuster de iddiaları hiçbir şekilde yalanlamayarak, ''Deli olacak değilim, ama tek söyleyeceğim gelecek sezondan itibaren Real Madrid'in teknik direktörü olmaya hazırım. Madrid benim planımda, uzun zamandır buna hazırlanıyorum'' dedi.

İlk dönemlerde ''göze hoş gelen futbol oynatmadığı, yıldız oyuncuları kestiği, futbolcular arasında uyumu sağlayamadığı, taraftarlara antipatik geldiği'' gibi gerekçelerle çok eleştirilen Capello, ilk övgülerini şampiyonluk yarışında Real Madrid'i öne geçirdikten sonra aldı. Real Madrid'de futbolcular da İtalyan teknik adamın başarılı olduğunu, kalmasından yana olduklarını söylediler.

Real Madrid için Capello'yu göndermekteki diğer bir sorun ise İtalyan teknik adamla imzaladıkları rekor rakamlı sözleşme. Gönderilmesi halinde kalan 2 yıllık parasını da alacak olan Capello, geçmişte verdiği demeçlerde Real Madrid'den ayrılması halinde 2 yıl başka takımı çalıştırmayı düşünmediğini söylemişti.

yoksa ziya doğanı mı alacak real madrid
          hani capellodan daha kaliteli ya
          camia olarak çıldırmaya başladık.. tehlilkenin farkındamısınız???
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Yıldıray: F.Bahçe ve G.Saray'a 2-3 yıl sonra gelebileceğimi bildirdim

Ömer Ak

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'den bu sezon şampiyonluğa ulaşan VfB Stuttgart'a transfer olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, ''Şu anda Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum, daha önce teklifte bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray'a 2-3 yıl sonra gelebileceğimi bildirdim'' dedi.
            Milli futbolcu Yıldıray, memleketi Bartın'ın Kozcağız beldesinde yaşayan babası Muzaffer ve annesi Emine Baştürk ile hasret giderdiği evinde, 13 yıl sonra geldiği memleketinde ailesine sürpriz yaptığını, 2 hafta Antalya tatilinin ardından da Almanya'ya döneceğini söyledi.
            Galatasaray ve Fenerbahçe ile kış boyunca transferine yönelik görüştüğünü anlatan Yıldıray, şöyle dedi:
            ''Şu anda Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum. Daha önce teklifte bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray'a 2-3 yıl sonra gelebileceğimi bildirdim. Benimle ilgilendikleri için iki kulübün yöneticilerine de teşekkür ederim. Ben bir profesyonelim, önümüzdeki 3 yılda Türkiye'ye gelebilirim. Hangisinin şartları iyi ise o takımda oynarım. Herhangi takım adı söylemek yanlış olur. Türkiye'de sevildiğimi bilmek beni mutlu ediyor.'' Yıldıray, Almanya'da çok sayıda Türk futbolcusunun çeşitli takımların alt yapısında oynadığını vurgulayarak, ''Ama inanıyorum ki ilerleyen yıllarda Alman liginde daha çok Türk futbolcu forma giyecektir. Özellikle ligde ilk 3 sırayı hedefleyen takımlarda Türk futbolcularının başarılara imza atacağına inanıyorum'' diye konuştu.

TUNCAY'IN İNGİLTERE'YE TRANSFERİ
            Fenerbahçe'den ayrılarak, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı'yı desteklediğini anlatan Baştürk, şöyle dedi:
            ''Avrupa'ya gitmekle iyi bir karar veren Tuncay'ın başarılı olacağına inanıyorum. Yaşının genç olması da kendisi için avantaj. Türkiye'de iyi futbolcular var. Avrupa takımlarına gitmek isteyen sporcuların büyük kulüplere gitmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Tuncay'ın yaptığı gibi bir takıma gidebilirler. Bunları kendilerine basamak yaparak da kendilerini geliştirebilirler.''

BOSNA HERSEK YENİLGİSİ
            Baştürk, (A) Milli Futbol Takımının 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Bosna Hersek'e 3-2 yenilmesini kimsenin beklemediğini ifade ederek, ''Kötü bir maçtı. Futbolcusundan yöneticisine kadar bu mağlubiyeti beklemiyorduk. Tüm maçlarda iyi oynadık, bunu da telafi ederiz. Amacımız şampiyonaya gitmek'' dedi.
            VfB Stuttgart'a transferinde en önemli etkenlerden birinin de 3-4 yıldır oynayamadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giymek olduğunu vurgulayan Yıldıray, gençlik yıllarında Maradona'yı örnek aldığını, ancak artık kendi futbolunun örnek gösterildiğini kaydetti.
            Milli futbolcu, babasının kendisini evledirmek istediğine yönelik soruyu ise ''İnşallah, ama ilerde evlenmek istiyorum. 10 yıldır profesyonel futbolcuyum ve 28 yaşındayım. Şu an için çok erken olduğunu düşünüyorum'' şekilinde yanıtladı.
            Baba Muzaffer ve anne Emine Baştürk de oğullarının kendilerine sürpriz yapmasından mutluluk duyduklarını kaydetti.
            Akrabalarıyla ve komşularıyla hasret gideren Yıldıray Baştürk, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akilli oyuncu bu olsa gerek.......
            Fenere giden Kazima aciyorum!
            Semih gibi yedekde sürünür!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Maraton

"PRO LİSANS" DEPREMİ!.. Haberi yazdırın19f_write_month(6) Haziran 2007 12:01
              Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2011 yılına kadar süre tanıdığı üye ülkelerde, Pro Lisans Diploması ile teknik direktörlük unvanını elde edemeyen antrenörlere çalışma izni vermeyecek.

Söz konusu sözleşme 1998 yılında yürürlüğe girerken, ilk olarak Danimarka, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya ve İspanya imza koydu.

UEFA'nın böyle bir girişimde bulunmasının amacının, ''futbolun seviyesini yükseltmek'' olduğu ifade edildi. Böylece, antrenörlerin iyi bir eğitimden geçtikten sonra futbolu daha iyi anlatabilen ve daha iyi oyuncular yetiştiren düzeye geleceği ve daha başarılı olabileceği belirtiliyor.

ANTRENÖRLÜK DİPLOMALARI

Ülke federasyonlarının verdiği (B) lisanstan (hazırlık diploması) sonra UEFA (B) Lisans Diploması almaya hak kazanan antrenörler, bu diplomayla birinci lige kadar bütün genç ve amatör takımlarda çalışma iznini elde edebiliyor.

Federasyonların verdiği (A) Lisans Diploması'nı elde edenler, UEFA (A) Lisans Diploması'nı almaya hak kazanıyor. Bu diploma sahipleri 5 yıl birinci veya ikinci ligde (A) takım düzeyinde çalışma imkanı bulmaları halinde Pro Lisans Okulu'na gitme hakkını elde ediyor. Bu okuldan başarıyla geçen antrenörler Pro Lisans Diploması'nı almaya hak kazanıyor ve teknik direktörlük unvanına sahip oluyor.

TÜRKİYE'DEKİ DURUM

Türkiye'nin, Pro Lisans Diploması ile ilgili sözleşmeyi geçen yıl imzaladığı, ancak bu konuda herhangi bir kursun başlamadığı da belirtiliyor.

Pro Lisans Diplomalı tek Türk teknik direktör ise Gençlerbirliği'nin geçen günlerde sözleşme imzaladığı Fuat Çapa. Çapa dışında şu anda bu diplomaya sahip Türk teknik direktör bulunmuyor.

Türkiye'de geçen yıl ilk kez UEFA (B) Lisans Diploması verilirken, bu yıl da ilk kez UEFA (A) Lisans Diploması sahiplerini bulacak. (A) Lisansları alanlar birinci liglerde 5 yıl çalışarak, Pro Lisans Okulu'na gitmeye hak kazanacak.

Teknik direktörlük için Pro Lisans Okulu'na devam eden çalıştırıcıların aynı süre içinde takımlarda da görev almaları öngörülüyor.

Keske hemen yürürlüge girse

Yorum

• jefferson yattara risp stepanov musampa jun şu anda oyuncumuz djokaj gitmiş 6 yabancımız varken bi jabiyi nasıl aldık?
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jefferson yattara risp stepanov musampa jun şu anda oyuncumuz djokaj gitmiş 6 yabancımız varken bi jabiyi nasıl aldık?

Ulusoydan haber almisizdir herhalde....

Yorum

Ulusoydan haber almisizdir herhalde....
                    haber almakla yetecek bir olay değil eğer resmi sözleşmeyi imzaladıysa yönetim bizden habersiz stepanovu sattımı yoksa
                    En son BDiler61 tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 16:40.
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

haber almakla yetecek bir olay deil eğer resmi sözleşmeyi imzaladıysa yönetim bizden habersiz stepanovu sattımı yoksa
                      Neden?

Belki Ulusoy sinirlandirma kalkacak diye Haber gönderdi ve bizimkiler anlasdi

Hem birini sattilarsa bu neden hemen Step oluyor?

Belki gizliden Musampa veya Junu sattilar

Yorum

jefferson yattara risp stepanov musampa jun şu anda oyuncumuz djokaj gitmiş 6 yabancımız varken bi jabiyi nasıl aldık?
                        Bana kalırsa Yattara türk vatandaşı olacak gibime geliyo eğer kulüp gerekli evrakları verip bekliyosa benim ihtimalim bu yönde ama jun la musampa veyahut stepenavuda gönderirlerse yabancı kontenjanı açılır ve 2 kaliteli yabancı daha alınabilir ama kaliteliyse eğer yine aynı hezimet olacaksa elimizdekilere razıyım yoksa
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• yabancı sayısı 7 ye yükselebilirmiş
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Neden?

onlardan birini satsalar hemen söylerler merak etme
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Yaßancı kontenjanının yükseLmesi Çok az ßi ihtimal Arkada$hLar ßi Dahaki Sene Fifa kontenjanı Dünya genelinde 5 e dü$ürmeyi Planlıyo Türkiye de Uyum İçin ßu Seneden 5 Yapaßilir. Hazırlıklı Olalım..

Yorum

Neden?

istediğin kadar yabancı alabilirsin sınırlama oynatma olayında yani 100 yabancın olsun ama 6 sı oynar...
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X