İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbiden tam güreşci olmus bu serkan...
Ayman-Serkan koparmada yüz akımız olacaklar.

koparma - güreş ilişkisini anlayamadım 

:
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Hayır "Dobi at" derdi ordan kaldıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu çok hoştu saolunİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDobi hasan denmesinin nedeni zannedersem birine at topu anlamıda at dobi demiş
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
merak edenler için
Hakkımı yemeyin ; saçlarıyla fiziğiyle Dobi hasana benzemiyor mu ?
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimdeki kadroyu sayıyorum, yanlışım varsa düzeltin..
küçük şenol, bahaddin, alper, selami, murat, büyük hamdi, dobi, turgay, hami, serdar bali, kemalEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 19:49.
Yorum
-
Emre Aygünİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnan değilde o idmanda koşanlar varya ...
orda hasanın arkasındaki kimse? o çok benziyor m.yılmaza ...
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
KUTADGU
bu başlığa da biraz ciddiyet istiyoruzİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala dıransfer yokmu ula? ooy oy
lütfen biraz ciddiyet...
Yorum
-
aman ağzınızı hayra açınİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan bizim Mehmet Yilmaza cok benziyor
ona benzerse yandık ki ne yandık
Yorum
-

10'un gibi 10 istiyoruz!!!
Transfer dönemi başladığından beri Trabzonspor Yönetimi belli uğraşlar içinde hedef takıma katkı sağlayacak, çabuk uyum sağlayacak iyi oyuncular transfer etmek.
Ancak hala takımı koro şefi gibi yönetecek, yönlendirecek, yeri gelecek asistlerinin yanında goller atacak bir on numara bulup alamadık. Taraftarın sabrı gün geçtikçe tükenmekte.Farklı isimler gündeme geliyor fakat bir türlü alınamıyor yada alınmıyor. Kamp dönemi geldi ama hala bir 10 numara bulamadık. Yetiştirelim diye de kendinizi yakacak oyuncu yerine iyi izlenip etüd edilmiş bir 10 numara alınmalı. Bu takımda efsane olmuş, takımını her zaman sırtlamış Hami gibi olmasada o özellikte bir oyuncu beklentisi içindeyiz.
Güzel bir acıklama:
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum