İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
digeri de gayet iyi bir oyuncu merakta bırakıyorum ama kusura bakmayın kesinlesmeden söylersem taraftara bana ve takıma zarar verir

BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
insallah degildir.isim bilmek istemiyorumda cordobaysa digeri icin pekte heyecanlanmiyorum acikcasi

. Utanmaz Genclerbirligi'nden kovdugu adami simdi bize aldiracak!!! Dalga mi geciyorsun ulannnnnnn???? Adam gibi transfer yaptir, insani cileden cikarma cobannnnnnnn....
O yüzden, iki kaleciyi önlü-arkalı oynatma fikri biraz sakat. Tolga'nın yerine -iyi, maç kurtaracak demiyorum-, güven verecek ve sadece yenilecek golleri yiyecek bir kaleci ŞART! İyi bir kaleci, solbek, ortasahada derin pas atabilecek (gerçi kime atacak, etraftaki herkes sadece top kesen adam) bir adamla ligde düşme tehlikesi yaşamaz, intertotoyu garantiler, UEFA'yı da zorlarız. Yine aynı futbolu oynayacaksakta umarım gidemeyiz. Eloğlu 4-5 tane topa düşman futbolcusu olan takımı buldumu 2-3'le kolay kolay bırakmaz çünkü.
Yine öyle çapsız futbolcular transfer edelim istiyorsunuz herhalde. Yani forumu okuyan hersene Ronaldinho'lar transfer ettikte bu sene edemiyoruz sanacak
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum