Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardes transferlerle ilgili bilgin varmi hic
    Var 2 oyuncuyla anlasıldı Biri basında yazan digeri ise 2 - 3 gün sonra duyurulur . Duyurursam bana daha bisi demezler

Yorum

• ya bizim alt yapımızda da var böyle adamlar göndereceğimize saklasaydık şimdi yerli transfer yapmazdık.....
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bizim alt yapımızda da var böyle adamlar göndereceğimize saklasaydık şimdi yerli transfer yapmazdık.....
        İmzan çok güzel. Bunun daha uzunu var mı?

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var 2 oyuncuyla anlasıldı Biri basında yazan digeri ise 2 - 3 gün sonra duyurulur . Duyurursam bana daha bisi demezler

Böyle yapmayın. Buradaki insanları ümitlendirmeyin. Sabahlara kadar bekliyorlar ama siz gerçekleri bildiğiniz için (öyle sayıyorum) rahat rahat uyuyorsunuz. Lütfen ya adam gibi açıklayın ya da hiçbir şey söylemeyin zamanı gelince herkes öğrensin.

Yorum

• ÖZER 5 milyon euro ise gökdeniz en az 20 milyon euro yapar......

bi zamnalr tarık, engin diye böyle şişirilen adamlar vardı şimdi nerede olduklarını bileniniz varmı?
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ÖZER 5 milyon euro ise gökdeniz en az 20 milyon euro yapar......

bi zamnalr tarık, engin diye böyle şişirilen adamlar vardı şimdi nerede olduklarını bileniniz varmı?
              Tarık en son kokain alemine takılmış, Telegol'de ağlıyordu...
              Sarı-Lacivert forma adamın hayatını böyle karartır ama anlatamıyoruz işte...

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle yapmayın. Buradaki insanları ümitlendirmeyin. Sabahlara kadar bekliyorlar ama siz gerçekleri bildiğiniz için (öyle sayıyorum) rahat rahat uyuyorsunuz. Lütfen ya adam gibi açıklayın ya da hiçbir şey söylemeyin zamanı gelince herkes öğrensin.
                Cordoba kesin bitti imzaya gelcek Marti'ye 4 milyon euro isteniyor digeri icin yorum yok

Yorum

Cordoba kesin bitti imzaya gelcek Marti'ye 4 milyon euro isteniyor digeri icin yorum yok
                  Bunada şükür. Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunada şükür. Teşekkür ederim.
                    bir sey degil kardesm bildiklermn hepsini sölemek isterdim ama vazgecilen bi transferden sonra benmle daha muhattap bile olmayabilirsiniz. BEN TESEKKUR EDERİM

Yorum

• bızım ıhtıyacımız olan bolgelere adam alınmadıkdan sonra ne ıfade ederkı ??? futbol takım oyunudur takımca oynanır orta saha yok sol kanat zaaten buyuk orhandan buyana bos duruyor defans allahlık cıkıp acıklama yapılıyor bu kadro yeter sımdı sıze soruyorum oyun kurucusu ve frikik ustası olmayıpda basırılı olabılen bır tane klup bulabılırmısınız ???? rezaletın boolesı yaa alınan futbolculara solenecek bıseyım yok tamam alın almasına ama ıhtıyacımız olan adamı alın ...!
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• yoksa Stichus yanlislika transfer komitesi diyecegine istanbul habercisine mi verdi Özer Hurmaci ismini
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Alınan adamların hepsi yeri yerinde haklısın bi tane sol kanat eksik ama ne yapalım günümüz sartlarında Musampa gibi bir oyuncu yedek kalıyorsa o kanatta sorun var ve kolay kolay dolmaz demektir.

Ve oyun kurucuya gelelim alınacak . Ama gecen sene Szymek bu sene ceyhun takımın asıl ihtiyaclarına uycak oyunculardı . Sorun oyun kurucuda degil onun önünde ki adamlarda .

Simdi dersiniz neyi var Umut'un bisiyi yok Yalnız kalıyor o kadar . Transfer yapılmadan kadro icinde yaplan degisiklikler bile tranfer geregini ortadan kaldırıyor bence

Yorum

• Acaba Umut'un yanında Serhat Akın nasıl durur ?

Yorum

duyanlar sirf bizim meragimizi gidermek icin isim söylemicek tabi.bunun takima zarari varsa hersey kesinlesmeden söylenmesi kötü olur.
                              iyide simdi bu cordobami anlasilan 2 oyuncudan birisi insallah degildir.isim bilmek istemiyorumda cordobaysa digeri icin pekte heyecanlanmiyorum acikcasi
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• cordoba ile anlaşmak büyük marifet zaten.cordoba ülkesine döndü diye biliyorum.adam gibi bir kaleci şart ama bu gidişle tolga'ya razı gelicez.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X