Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    duyanlar sirf bizim meragimizi gidermek icin isim söylemicek tabi.bunun takima zarari varsa hersey kesinlesmeden söylenmesi kötü olur.
    iyide simdi bu cordobami anlasilan 2 oyuncudan birisi insallah degildir.isim bilmek istemiyorumda cordobaysa digeri icin pekte heyecanlanmiyorum acikcasi
    Tecrubeli ve 1-2 yıl sonra tolga cok daha ii olur Cordoba sayesnde en azından topu oyuna sokmayı öqrenir.

digeri de gayet iyi bir oyuncu merakta bırakıyorum ama kusura bakmayın kesinlesmeden söylersem taraftara bana ve takıma zarar verir

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba Umut'un yanında Serhat Akın nasıl durur ?
      durmasına kötü dururda oynasa cok güzel olur . Sadece Umutun yanında dursun diye para verirsek yazık olur .

Yorum

• ne cordoba sı yine nerden çıktı bu ihtiyar dün gazetelerde ülkesine döneceği yazıyordu ne güzel sevinmiştim.
        neyse şu hüseyin haberleri asparagas değilse bence hemen satılmalı 4 milyon euro çok ciddi bir para takımda bu kadar ön libero varken eksikliğini hissetmeyiz. tamam hüseyin trabzonlu gerçek bir trabzonsporlu ama ne liderlik özelliği var, ne şut atabiliyor ne o boyuna rağmen hava toplarına hakim bence serkan ayman hatta gerekirse ferhat bu bölge için yeterli.
        şimdi kimse çıkıpta '' vayyy hüseyin i satmak takımı satmak demektir'' demesin bu trabzonspor için bulunmaz bir fırsattır.
        eğer huseyin den 4 milyon euro alınabiliyorsa bu parayla direkt NURİ ŞAHİN transfer edilmeli. hem çok genç hem yetenekli üstelik bu aşı tutarsa trabzon nuri den 3-4 sene sonra çok ciddi para kazanabilir...
        özer i hiç takip etmedim bir fikrim yok ama dediğiniz gibi yetenekli bir oyuncuysa nuri olmazsa o da alınabilir ama gazetelerde sağ açık oynadığı yazıyor bizde gökdeniz ve yattara nın oynadığı bu bölgede şans bulabileceğini sanmam...

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tecrubeli ve 1-2 yıl sonra tolga cok daha ii olur Cordoba sayesnde en azından topu oyuna sokmayı öqrenir.

digeri de gayet iyi bir oyuncu merakta bırakıyorum ama kusura bakmayın kesinlesmeden söylersem taraftara bana ve takıma zarar verir
          yok ben isim falan bilmek istemiyorum.zarar verebileceginde farkindayim ama cordoba olmadi bence.gerci iki haftadir basinda cikan haber.fiyatini yükseltmek icinde ülkeme geri dönüyorum demis olabilir.ben pek sevmiyorum o kaleciyi.tolgayi kimsenin yetistirmesinide bekleyemez hic kimse.iyi bir rekabet ortaminda oda kendisini gelistirmesi gerekir.normal olanida budur.iki üc trabzon kökenli futbolcumuz üzerinde tolgaya gösterilen sabir gösterilseydi simdi hicbir oyuncu almak zorunda kalmazdik.tolgaya gösterilmesin demiyorum ama ona abilik yapabilcek iste kimilerinin dedigi yetistirecek lafi cok sacma geliyor bana..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne cordoba sı yine nerden çıktı bu ihtiyar dün gazetelerde ülkesine döneceği yazıyordu ne güzel sevinmiştim.
            neyse şu hüseyin haberleri asparagas değilse bence hemen satılmalı 4 milyon euro çok ciddi bir para takımda bu kadar ön libero varken eksikliğini hissetmeyiz. tamam hüseyin trabzonlu gerçek bir trabzonsporlu ama ne liderlik özelliği var, ne şut atabiliyor ne o boyuna rağmen hava toplarına hakim bence serkan ayman hatta gerekirse ferhat bu bölge için yeterli.
            şimdi kimse çıkıpta '' vayyy hüseyin i satmak takımı satmak demektir'' demesin bu trabzonspor için bulunmaz bir fırsattır.
            eğer huseyin den 4 milyon euro alınabiliyorsa bu parayla direkt NURİ ŞAHİN transfer edilmeli. hem çok genç hem yetenekli üstelik bu aşı tutarsa trabzon nuri den 3-4 sene sonra çok ciddi para kazanabilir...
            özer i hiç takip etmedim bir fikrim yok ama dediğiniz gibi yetenekli bir oyuncuysa nuri olmazsa o da alınabilir ama gazetelerde sağ açık oynadığı yazıyor bizde gökdeniz ve yattara nın oynadığı bu bölgede şans bulabileceğini sanmam...

Senenin basında ZENİT Hüseyin icin de bukadar vermisti . ama saktmadık simdi de Vermeyiz bence

Yorum

• futbolcu transfer edebilmek için futbolcu satlıması bekleniyorsa ( ki bu olabilir bir şeydir ...bilhassa bizim gibi nisbeten geliri az bir kulüpte ..) neden paralı başkan seçildi .... başkan maddi yönden katkı yapmayacaksa ne artısı var TRABZONSPORa ..futbolu çok mu iyi bilir? organizasyon becerisi çokmu yüksektir? kişisel ilişkileri sayesinde kulübe avantajı mı olur ? olmuşmudur ...çok popüler biridir de kulüp popülaritesine arttırma yönünde bir katkısımı olmuştur? sahi nuri beyin bu kulübe sağladığı bir artı .....hatırlayan bilen varmıdır ?
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Skoko sesleri

Oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da gündeme tanıdık bir ismin geldiği öğrenildi.
                20.06.2007

Teknik direktör Ziya Doğan’ın Gençlerbirliği’nden tanıdığı Skoko ile en kısa zamanda temasa geçileceği bildirildi. Ön liberoda ve orta alanda görev alabilen, son olarak İngiltere’nin Wigan takımında forma giyen Avustralyalı futbolcunun da Türkiye’ye dönüp Doğan ile çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu arada kaleci arayışları paralelinde Bordo-Mavili takımın listesinde yer alan Oscar Cordoba, uzun süredir Türkiye’de olduğunu hatırlatıp, yaşantısına ülkesinde devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Karadeniz ekibi, eğer Martinez konusunda Sakaryaspor’dan beklediği indirimi alamazsa rotayı yurt dışına çevirecek.

fanatik
                Ya bu adam beni cildirtacak. Utanmaz Genclerbirligi'nden kovdugu adami simdi bize aldiracak!!! Dalga mi geciyorsun ulannnnnnn???? Adam gibi transfer yaptir, insani cileden cikarma cobannnnnnnn....

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaleci konusunda da bence biz Tolga nın arkasına kaleci aramamız lazım.
                  Bence de öyle. Ama kurallar sadece bir kalecinin kalede durmasına izin veriyor diye biliyorum O yüzden, iki kaleciyi önlü-arkalı oynatma fikri biraz sakat. Tolga'nın yerine -iyi, maç kurtaracak demiyorum-, güven verecek ve sadece yenilecek golleri yiyecek bir kaleci ŞART! İyi bir kaleci, solbek, ortasahada derin pas atabilecek (gerçi kime atacak, etraftaki herkes sadece top kesen adam) bir adamla ligde düşme tehlikesi yaşamaz, intertotoyu garantiler, UEFA'yı da zorlarız. Yine aynı futbolu oynayacaksakta umarım gidemeyiz. Eloğlu 4-5 tane topa düşman futbolcusu olan takımı buldumu 2-3'le kolay kolay bırakmaz çünkü.

Bu arada, bu sene Lig TV ve kombineye vereceğim parayı yapacağımız ilk çocuk yuvası organizasyonunda değerlendireceğim inşallah. Bizi zorla hayır işlerine yönlendiren yönetim ve teknik ekibimize saygılar, sevgiler...

Yorum

• bu yönetim iyi transfer yapamazzzzzzzzzzz. bunlar bişe bilmiyorr. 4 .lük başarıdır diyen adamlardan hayır gelmezzz. velhasıl transfer yaptık bu hocadan bişey olmazzz. gördük geçen sene bir mantaliteyle sezon bitirdik ama nasıl bitirdik bunu ancak taraftar bilir.

Yorum

• Bu arada, bu sene Lig TV ve kombineye vereceğim parayı yapacağımız ilk çocuk yuvası organizasyonunda değerlendireceğim inşallah. Bizi zorla hayır işlerine yönlendiren yönetim ve teknik ekibimize saygılar, sevgiler...

Çok sağolasın Emrah Hocam bende aynı senin gibi düşünüyorum. Sırf Albayrak imzalı teşekkür mektubu gelecek diyede Trabzonspora üye olmuyorum. onlar defolduğu zaman üye olacağım. Bu derece kızgınım kendilerine.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu yönetim iyi transfer yapamazzzzzzzzzzz. bunlar bişe bilmiyorr. 4 .lük başarıdır diyen adamlardan hayır gelmezzz. velhasıl transfer yaptık bu hocadan bişey olmazzz. gördük geçen sene bir mantaliteyle sezon bitirdik ama nasıl bitirdik bunu ancak taraftar bilir.

Ama Marcelinhoyu da onlar almıstı o zaman da sloganlar atıyordunuz

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada, bu sene Lig TV ve kombineye vereceğim parayı yapacağımız ilk çocuk yuvası organizasyonunda değerlendireceğim inşallah. Bizi zorla hayır işlerine yönlendiren yönetim ve teknik ekibimize saygılar, sevgiler...

Çok sağolasın Emrah Hocam bende aynı senin gibi düşünüyorum. Sırf Albayrak imzalı teşekkür mektubu gelecek diyede Trabzonspora üye olmuyorum. onlar defolduğu zaman üye olacağım. Bu derece kızgınım kendilerine.
                          Oldu o zaman Albayrak baskan diye TRABZONSPOR'u da tutma sacma bence abicim

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama Marcelinhoyu da onlar almıstı o zaman da sloganlar atıyordunuz
                            alakası yok hiç bir zaman atmadık bu tarftar albayrak ve ekibi büyük vaatler geldiğinde şampiyonluk naraları attı ama lazaroniyi getirince hemen tepki koydu bunlardan bişey olmayacağını ozaman anladı inanmazsan lazaroni geldiği tarihten itibaren yazıları oku bak
                            ozaman anlarsın

Yorum

• Cordoba'nın ülkesine gitmek istemesi üzerine bu transferden vazgeçen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla ve Sakaryaspor kalecisi Martinez'e yöneldi.

İki kalecinin de fiyatının yüksek oluşu Trabzonspor'un önüne engel koyarken, Sakaryaspor yönetiminin Martinez'in fiyatında indirime gitmesi bekleniyor.

SAKARYA MARTİNEZ'İ SATMALI
                              Martinez'in menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Martinez için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Ancak Sakaryaspor yönetimi bu futbolcudan yüksek fiyat istediği için transfer gerçekleşmemişti. Arada oldukça yüksek bir fiyat farkı var. Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar. Olası bir Süper lige çıkamamaları durumunda ise Martinez, seneye serbest kalabilir. Bu yüzden Martinez'in satılma ihtimali oldukça yüksek. Şu ana kadar Martinez'i Trabzonspor dışında ne yurt içinden ne de yurt dışından hiç bir takım istemedi. Sakaryaspor yönetiminin burada duyarlı davranması gerekiyor" diye konuştu.

Sakaryaspor'da yönetim ise Martinez'de fiyat indirimine bir türlü yanaşmıyor. Trabzonspor bu futbolcu için Sakaryaspor kulubüne 1 milyon dolar önermiş, Sakaryaspor ise 2 milyon 500 bin dolarda direnmişti.

Bu arada Teknik direktör Ziya Doğan'ın Arjantin'den genç bir forvet oyuncusunun ismini yönetime verdiği öğrenildi.

Yorum

• Bizim taraftarımız alışmış eskiden beri Serkan Kılıç'lara, Mustafa Yalçınkaya'lara Yine öyle çapsız futbolcular transfer edelim istiyorsunuz herhalde. Yani forumu okuyan hersene Ronaldinho'lar transfer ettikte bu sene edemiyoruz sanacak
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X