Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oradaki Şerif ile buradaki Şerif'in aynı kişiler olduğu ne malum?
    Ayrıca bizim ezik forumlarda işimiz ne?
    Allah aşkına birlik olamayacak mıyız biz?
    bence inanmayın bu habere adam ortaya attı öle gitti
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha öncede söyledim.
      Gs taraftar forumlarında bir süreden beridir Özer muhabbetleri dönüyor...
      Ne zamandan itibaren ?
      Burada Özer haraketi başladığından beri.
      Rastlantı mı ?
      Bunu bir spor yazarı haber yapmış. Gs istiyor diye.

Her an "Özer bjkyi istiyor " diye bir haber görebilirsiniz...
      bu istanbul takımların herşeyi özenti zaten
      ~Twitter ~

Yorum

• Cim Bom'un, Kalli'nin isteğiyle, Ankaraspor'un 20 yaşındaki müthiş yeteneği Özer Hurmacı için devreye girdiği iddia edildi.
        20.06.2007

Feldkamp hayran kaldı

Son yıllarda altyapısından Türk futboluna müthiş yetenekler sunan Galatasaray, bu kez de Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı için devreye girdi. Ümit Milli Takım forması da giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu, özellikle Feldkamp’ın çok istediği belirlendi. Özer’in, menacerler aracılığıyla Kalli’ye izlettirildiği; 73 yaşındaki teknik adamın ise, Lacivert-Beyazlı yıldızın yeteneklerine, oyun tarzına ve fizik gücüne hayran kaldığı ileri sürüldü.

‘5 milyon Euro’ dendi
        Feldkamp’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, Ankarasporlu idarecilerle ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi. Almanya’da doğup, yetişen Özer Hurmacı’nın, Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Genç yıldızın bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor. Başkent temsilcisinin indirim yapmaması halinde Cim Bom bu transferi askıya alacak. Özer, geçtiğimiz sezon üç büyükler karşısında müthiş bir grafik çizmişti.
        Kalli onu yıldız yapar
        Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın bu sezon vitrine çıkardığı ilk isim oldu Özer Hurmacı...

Almanya doğumlu ve henüz 20 yaşında. Genelikle orta alanın sağında veya forvet arkasında oynamakla beraber, istendiği zaman sahanın her yerinde görev alabilecek yetenekte. iki ayağını da iyi kullanıyor. Yüksek fizik gücü, kondisyonu, çabukluğu, sürati, futbol zekası ve tekniği ile rakipler için tam bir ‘baş belasıdır’. Ofansif özelliği kadar defans yönü de güçlü. Enerjisi ve dinamizmiyle Tuncay Şanlı’yı andırıyor.

Aykut hocanın zaman zaman forvette de oynattığı Özer, attığı kritik goller ve asistleriyle takımına özellikle son haftalarda büyük katkı sağladı; Başkent temsilcisinin Süper Lig’de kalmasında önemli rol oynadı.
        Galatasaray’a transfer olduğu takdirde, Feldkamp onu Türk futbolunun yeni yıldızı yapabilir. Hücum hattında görev verilirse, Sarı-Kırmızılı takımın uzun zamandır hasretini çektiği çabuk forvet oyuncusu boşluğunu da doldurur.

tühh eğer gs alırsa varya bu yönetim harbi ....
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar bu Melih Gökçek aşırı uyanık.Şimdi Özer i almaya kalksan bu adam öyle bir para isterki herkes kaçar.Bu yüzden Melih ten Özer i almak çok zor

Yorum

• Huseyin'e servet , Gökdeniz' e servet
            noluyo anlamıyorum bizim oyuncularımaza 3 5 milyonluk tekllifler gelince hemen servet onerdiler deniyo sanki bizim adamlarımız cok dandik oyuncularda yada satılmasını makul kılmak icin yapılan kasıtlı haberler bilemiyorum artık, Gokdeniz gibi adama 5 milyon paund cok mu ya da en azından servet denicek bi rakammı Huseyin icinde aynısı aşagı yukarı gecerli, bizim oyuncularımızın hak ettigi paralar bunlar azı var cogu yok, istanbul basını bıktık artık sizden!

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• 5 milyon euro....özer için istenilen para...ben 2 yıl sonra 20 milyon olur dedim herkes abartma dedii
              poetricus

Yorum

• Gerçekten fiziğini güçlendirirse çok kaliteli bir oyuncu
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Huseyin'e servet , Gökdeniz' e servet
                  noluyo anlamıyorum bizim oyuncularımaza 3 5 milyonluk tekllifler gelince hemen servet onerdiler deniyo sanki bizim adamlarımız cok dandik oyuncularda yada satılmasını makul kılmak icin yapılan kasıtlı haberler bilemiyorum artık, Gokdeniz gibi adama 5 milyon paund cok mu ya da en azından servet denicek bi rakammı Huseyin icinde aynısı aşagı yukarı gecerli, bizim oyuncularımızın hak ettigi paralar bunlar azı var cogu yok, istanbul basını bıktık artık sizden!
                  5 para etmeyen insanalr için 5 milyon pound büyük para
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• cezam bitti olsun pişman değilim bu yönetime içimdekileri dedim rahatladım
                    bu yönetimden hiç bişe olmazzzz. bunlar futbolun f sini bilmiyorlar transferler fiyasko nokta transfer ucuz kaliteli transfer diye mazeret uyduruyorlar bukadar basit klubun parasıyla transfer yapıyorlarrr bukadar basit. bakın rakiplerimiz kimleri alıyor biz ise kimleri.

Yorum

• Türkiye de 5 milyon euro verip de Özer i alacak bir takım yok.Özer gençler de olsaydı Cavcav la uygun bir rakama anlaşılabilirdi ama Ankaraspor öyle değil.Adamların parayla pek işi yok bi de Melih aşırı uyanık

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cim Bom'un, Kalli'nin isteğiyle, Ankaraspor'un 20 yaşındaki müthiş yeteneği Özer Hurmacı için devreye girdiği iddia edildi.
                        20.06.2007

Feldkamp hayran kaldı
                        Son yıllarda altyapısından Türk futboluna müthiş yetenekler sunan Galatasaray, bu kez de Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı için devreye girdi. Ümit Milli Takım forması da giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu, özellikle Feldkamp’ın çok istediği belirlendi. Özer’in, menacerler aracılığıyla Kalli’ye izlettirildiği; 73 yaşındaki teknik adamın ise, Lacivert-Beyazlı yıldızın yeteneklerine, oyun tarzına ve fizik gücüne hayran kaldığı ileri sürüldü.

‘5 milyon Euro’ dendi
                        Feldkamp’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, Ankarasporlu idarecilerle ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi. Almanya’da doğup, yetişen Özer Hurmacı’nın, Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Genç yıldızın bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor. Başkent temsilcisinin indirim yapmaması halinde Cim Bom bu transferi askıya alacak. Özer, geçtiğimiz sezon üç büyükler karşısında müthiş bir grafik çizmişti.
                        Kalli onu yıldız yapar
                        Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın bu sezon vitrine çıkardığı ilk isim oldu Özer Hurmacı...

Almanya doğumlu ve henüz 20 yaşında. Genelikle orta alanın sağında veya forvet arkasında oynamakla beraber, istendiği zaman sahanın her yerinde görev alabilecek yetenekte. iki ayağını da iyi kullanıyor. Yüksek fizik gücü, kondisyonu, çabukluğu, sürati, futbol zekası ve tekniği ile rakipler için tam bir ‘baş belasıdır’. Ofansif özelliği kadar defans yönü de güçlü. Enerjisi ve dinamizmiyle Tuncay Şanlı’yı andırıyor.

Aykut hocanın zaman zaman forvette de oynattığı Özer, attığı kritik goller ve asistleriyle takımına özellikle son haftalarda büyük katkı sağladı; Başkent temsilcisinin Süper Lig’de kalmasında önemli rol oynadı.
                        Galatasaray’a transfer olduğu takdirde, Feldkamp onu Türk futbolunun yeni yıldızı yapabilir. Hücum hattında görev verilirse, Sarı-Kırmızılı takımın uzun zamandır hasretini çektiği çabuk forvet oyuncusu boşluğunu da doldurur.

tühh eğer gs alırsa varya bu yönetim harbi ....
                        bunlarda borç içinde yüzüyo nasıl alıyorlar bunları anlamadım
                        ~Twitter ~

Yorum

• Kafa karıştırmayın yeter!

20.06.2007

Ziya Doğan’ın şansından mıdır nedir, görev süresi içindeki üçüncü Avrupa macerası da kendisine sorun yaratıyor. D.Kiev’e elendikten sonra, UEFA’ya devam için A. Bilbao’ya dramatik kayıp. Geçen sezon Osasuna’ya, lige yapılan kötü başlangıcın ardından Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetlerinin verdiği özgüvene karşın boyun eğiş... Hep Doğan’a rastladı bütün bunlar. Sorsanız, devamı “yönetimler istemedi.” Günahları boyunlarına!
                          Şimdi de İnter Toto “angaryası.” Neden angarya? Çünkü önce “Diğer takımlardaki kiralık oyuncular toplanacak. Onlar Gerede Kampı’na erken katılacak, İnter Toto maçlarını oynayacak. Eğer turu geçerlerse, asıl takım devreye sokulacak” anlamına gelen bir açıklama yapıldı.
                          Bir gariplik, sormayın gitsin, kendi oyuncularına ikinci sınıf muamelesi yapmalar falan, eleştiriler derken karar değişti. Gruplar birleştirildi, gençler bırakıldı. Kadro 35’e indirildi. Bırakılanlar, daha önce İnter toto maçlarını oynayacakları açıklananlar. Şimdi anladınız mı İnter Toto neden “angarya” ve neden tırnak içinde?
                          “Yönetim istemedi” diyelim. Ama kim istememişse, onlara bir çift sözümüz var. Bu kulüp Lig A kulübü değil. Bu kulüp, Gençlerbirliği ya da Malatyaspor değil. Bu kulüp Trabzonspor ve dolayısıyla bu kulübün hedefi, hangi organizasyonda olursa olsun daima kazanmak olmalı. Bunu başkanı da bilmeli, teknik direktörü de.
                          Yeni sezon hazırlıkları, birkaç kez değişen programla, son anda yeni değişiklik olmazsa bugün başlayacak. Almanya kampı iptal, takım İnter Toto’dan elenirse yapılabilir. Tur mu kamp mı dersiniz! Daha önce İnter toto’yu oynayacağı açıklanan 15 genç, kapının önüne konuldu. Resmen açıklanmadı ama 7-8 kişi topun ağzında. Aralarında devre arasında umut olarak alınan ve büyük paralar ödenen isimler de var.
                          Transfer, oluruna bırakılmış, umulan değil, bulunan alınıyor. Bonservisi elindeyse, “kim olursan ol gel” mantığı. Özellikleri, yararlılıkları, yeterlilikleri falan önemli değil.
                          Bunları eleştirerek ister istemez birilerinin iddia ettiği gibi çevreye negatif enerji saçıyoruz. Niyetimiz bu değil. Kaldı ki, başkanının da, teknik direktörünün de, ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olmakla övündükleri bu kadroyla ilgili çok da karamsar değiliz. En azından onların beyanına göre de kadro bu işi taşıyacak güce sahip, yapılacak tek iş, önümüzdeki sezon her iki yarıda da aynı başarıyı sağlayacak ortamı yaratmak. Çok şey istenmiyor onlardan... Kafa karıştırmayın yeter!

Ergün Ata
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

• Arkadaşlar ben pek sizin gibi düşünmüyorum.Trabzonspor seneler sonra iyi bir transfer dönemi geçiriyor.Serkan,Jabi ve Adnan gibi kaliteli ve Trabzon a uyum sorunu olmayacak üç tane iyi transfer yaptık. Palermo nun adı geçiyor.İnşallah yönetim böyle bir hata yapmaz.Adam tatile gelecek buraya.Kaleci konusunda da bence biz Tolga nın arkasına kaleci aramamız lazım.Öyle Martinez e milyon eurolar vermek yazıktır.İyi bir Türk forvet ve orta sınıf bir kaleci ile bu iş olur.On numaraya da Ceyhun yeter.

Yorum

• Özer haberi piyasa haberi. Fiyatı da yüksek tutup reklamını yapıyorlar

Kamp kadrosunda Kadir Keleş ve Emrah Kol neden yok bilen var mı?

Ben olsam Lavezzi'ye vereceğim paraya gs'den Cem Sultan ve bjk'den Batuhan Karadeniz'i transfer ederdim
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer haberi piyasa haberi. Fiyatı da yüksek tutup reklamını yapıyorlar

Kamp kadrosunda Kadir Keleş ve Emrah Kol neden yok bilen var mı?

Ben olsam Lavezzi'ye vereceğim paraya gs'den Cem Sultan ve bjk'den Batuhan Karadeniz'i transfer ederdim
                                Acaba bizde niye batuhan ve cem gibi üst düzeyyıldız adayı yetişmiyor veya biz takip edip bulmuyoruz, bunlar gerçekten hakikatli yıldız adayları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X