İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lavezziyi de Kloseyi de alalım puhahaİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla almanlarda bizim gibi bu oyuncuya hayran kalmislar daha dogrusu Werder Bremenli taraftarlar forumlarinda Klose gitsin Lavezziye raziyiz diye yorumlar iceriyor 5 milliyon euro verseler kardir diyorlar.
Ne pis kor adamlara..
Yorum
-
konuyla alakasiz ama bence bayern bi halt edemez...kil oluyorum bu takima...hamit altintop gibi futbolcuyuda harcayacaklar..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kutoz
Transfer dedikodularında Lavezzinin ismi, Bremen, Spartak ve CSKA ile anılıyor. Parayı veren düdüğü çalacak, senin analayacağın...İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespartak talip galiba millet youtubede oyle diyor
.... zor bu lavezzi işi
Yorum
-
gece yarisi operasyonuyla bitirilmistir isiİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespartak talip galiba millet youtubede oyle diyor
.... zor bu lavezzi işi
bizim haber aldigimiz saatlerde arjantinde sabahti gerci..yada sabaha karsi operasyonuyla bitirmislerdir bizimkiler
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
xxxxxxx
ewet konumuzla alakası yok belkide ama adamlar cidden güzel bir takım oluşturdular benim favorileri iki forveti toni vr kloseyi aldılar hamitte orda hirdebrandıda aldılar aklıma gelmeyenlerde var tabiİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyla alakasiz ama bence bayern bi halt edemez...kil oluyorum bu takima...hamit altintop gibi futbolcuyuda harcayacaklar...
MAKKAYI ALABİLİRİZ BENCE YADA SANTA CRUZU PİZARRODA OLABİLİRİR
ŞAKA Bİ YANA MAKKAY SÜPER ANSFER OLUR AMA BİZİMKİSİ HAYAL
Yorum
-
klaus allofs(bremenin menejeri) bi aralar lavezzi ve zarate ile ilgilenmediklerini diyordu diye hatirliyorum ama yaniliyorda olabilirim"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum