Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanırım yetiştirmeyi sıfırdan başlamak olarak görüyorsunuz...

Peki eksikleri gidermek diyelim o halde.

Tolganın eksikleri ve zayıf noktaları var ve bunu en iyi tecrübeli bir kaleci ve antrenör eşliginde kapatır.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• erseni verip necatiyi almak hangi akla hizmet ben anlamıyorum
      işkenaz

Yorum

• şu hasan kabzeyi almamız lazım..siz bakmayın gs onun kıymetini bilmiyo...onun gibi yırtıcı bi forvete ihtiyacımız var..gol vuruşlarıda çok iyi..
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu martinez lafını artık duymak istemiyorum la adam gitti fenere hala martinez alınsa martinez alınsa yeter daa

dahaden biyere gitmedi dur bakalim...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            erseni verip necatiyi almak hangi akla hizmet ben anlamıyorum

yalan haber kardeş inanma sakın..yalandan kim ölmüşki..

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dahaden biyere gitmedi dur bakalim...

yabancı sınırlandırılması kalktığı an fb imza attıracak ona yazın bi kenara bunu...

Yorum

• İlk olarak seha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba arkadaşlar,
                Foruma ilk defa mesaj yazıyorum. Bence yukarıdaki kadro oldukça güçlü, oyunun her iki yönünü de oynayan oyunculardan kurulmuş, süper bir kadro. Belki Gökdeniz'i sağ kanada alıp Yattara'yı yedeğe çekerek ve sol açığa iyi bir transfer yaparak bu kadroyu daha da mükemmelleştirebiliriz.
                Sevgilerimle
                evet dinamik bi kadromuz oluyor gercekten ama bi kac alternatifsiz bölge var..en önemlisi kaleci ve oyun kurucu.gelecek senenin yogunlugunda 2 oyun kurucu sart.bi tane daha alinmali.oda yabanci olacak.belki ilerleyen aylarda özeri takaslada alabilirler.kaleci de cok önemli ama zaten kampa kadar bu isi yetistirmeye calisiyorlar.belkide adi hic gecmeyen bi kaleci alacaklar..
                yabanci bi forvet de düsünülüyor ama bence bunu gelecek aylarda alirlar.cok acelesi yok.iyice bi arastirdiktan sonra alirlar..
                suan icin gercekten hersey yolunda gidiyor.meraklanmaya telaslanmaya da pek gerek yok.
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yabancı sınırlandırılması kalktığı an fb imza attıracak ona yazın bi kenara bunu...
                  kalkmayacagina göre icim rahat...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sanırım yetiştirmeyi sıfırdan başlamak olarak görüyorsunuz...

Peki eksikleri gidermek diyelim o halde.

Tolganın eksikleri ve zayıf noktaları var ve bunu en iyi tecrübeli bir kaleci ve antrenör eşliginde kapatır.
                    bu tolganin bilecegi bisey artik.güzel rekabet edecegi ortam olussun o kendini gelistirir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sizce birçok mevkide oynayabilecek adamlar yerine bir mevkiinin uzmanı adamlar gelse daha iyi değilmi??
                      Duruma göre degisir.

Simdi Takimda tek oyun kurucusu olsa ve o sakatlansa ne yapariz?

Alternatif olarak en az iki Pozisyonda oynayabilen oyunculari tercih ederim.

Mesela Jabi sakatlanirsa Adnan yada Serkan sagbek oynar.

Mesela Jabi oynadimi Serkan Ön Libero oynar.

Bu Takim icin daha faydali...
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet dinamik bi kadromuz oluyor gercekten ama bi kac alternatifsiz bölge var..en önemlisi kaleci ve oyun kurucu.gelecek senenin yogunlugunda 2 oyun kurucu sart.bi tane daha alinmali.oda yabanci olacak.belki ilerleyen aylarda özeri takaslada alabilirler.kaleci de cok önemli ama zaten kampa kadar bu isi yetistirmeye calisiyorlar.belkide adi hic gecmeyen bi kaleci alacaklar..
                        yabanci bi forvet de düsünülüyor ama bence bunu gelecek aylarda alirlar.cok acelesi yok.iyice bi arastirdiktan sonra alirlar..
                        suan icin gercekten hersey yolunda gidiyor.meraklanmaya telaslanmaya da pek gerek yok.

özere verdiğin desteğe bnde destek veriyorum avatara bakarsan...amaa..özer bizim aradığımız 10 numara kesinlikle değil..ankarada sonradan oyuna giren bize maçmı kazandıracak..özerin asıl yeri ön liberodur..eğer olurda hüseyin satılır özer alınırsa kesinlikle hüseyini aratmaz hatta daha başarılı olur buna inanıyorm..

Yorum

• Buradaki Özer Hurmacı heyecanı farklı forumlarada yansımaya başlamış.

daha önce bir arkadaşımızın yayınladığı bu video gs forumlarındada yer almaya başladı.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 15:10.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Duruma göre degisir.

Simdi Takimda tek oyun kurucusu olsa ve o sakatlansa ne yapariz?

Alternatif olarak en az iki Pozisyonda oynayabilen oyunculari tercih ederim.

Mesela Jabi sakatlanirsa Adnan yada Serkan sagbek oynar.

Mesela Jabi oynadimi Serkan Ön Libero oynar.

Bu Takim icin daha faydali...
                            defans ön libero ve sag bek cok dinamik ve alternatifli oldu..sol acik kaldi ama zaten ilerleyen günlerde takas edilelecek oyuncular belli olduktan sonra bu acik kapatilir.bi tane kaleci alirsalar kampa kadar bu her iki kaleci icinde iyi olur.birbirleriyle calisip rekabet ortami erken olusmasi önemli.oyun kurucu olarak bi yabanci alacaklar ve özeride alabilirler..
                            forveti herhalde intertoto kupasi sonrasina birakirlar gibime geliyor..kampa kadar öncelik kalecide olmali..

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu martinez lafını artık duymak istemiyorum la adam gitti fenere hala martinez alınsa martinez alınsa yeter daa
                              Imzayi attimi
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                özere verdiğin desteğe bnde destek veriyorum avatara bakarsan...amaa..özer bizim aradığımız 10 numara kesinlikle değil..ankarada sonradan oyuna giren bize maçmı kazandıracak..özerin asıl yeri ön liberodur..eğer olurda hüseyin satılır özer alınırsa kesinlikle hüseyini aratmaz hatta daha başarılı olur buna inanıyorm..
                                yok yabanci oyun kurucu alacaklar zaten.o zaman ceyhun ve yabanci oyun kurucu yeterli.özer gelirse önce sol acikta kendine yer bulmaya calismasi gerekir.söyle bakinca gercekten ziya dogan hem dinamik hemde rekabeti bol olan iyi bi kadro yaratmak üzere..
                                hadi hayirlisi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X