Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzon xavi yi almıs ya inanabilyomusunuz
    çok komiksin ...

Yorum

• Fenerbahçe Martinez'le anlaştı!..

Emektar kaleci Rüştü Reçber'i Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez'le anlaştı... Yabancı kontenjanı sorunu aşılırsa başarılı kaleciyle sözleşme imzalanacak...
      BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Rüştü Reçber'in Beşiktaş'a imza atmasıyla büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, kalesini sağlamak almak için çözümü Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Luis Enrique Martinez Rodriguez'de buldu.

Trabzonspor'a transferi gündemde olan ancak Sakaryaspor yüksek bonservis bedeli istediği için Karadeniz kulübüne gidemeyen Martinez için bu kez Sarı-Lacivertliler devreye girdi.

Sakaryaspor'la 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Martinez'le her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin, gelecek sezon Lig A'da mücadele edecek Yeşil-Siyahlı kulüple masaya oturduğu, 2.5 milyon euroluk bonservis bedelinin aşağı çekilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında çarşamba günü yapılacak ve yabancı oyuncu sayısının karara bağlanacağı toplantıda Fenerbahçe istediği sonucu alırsa, Martinez'le sözleşme imzalanması bekleniyor.
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ahanda 10 Numara deliside gelmis

Ben zaten burdaydim

Aramiza kendi soran ve kendi cevaplayanda katildi

Artik Forumun tozunu atariz
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Menejerler iş başında.Kimse kalmadı Fenere yamamaya başladılar.Tabii diger kız kardeşlerin ilgilenecegi yok tabii...

Ama genede elimizi çabuk tutmamaız lazım villar-bobadilla yada martinezden birine imza gerekli...

Tolgayı yetiştirmesi açısından biraz daha olgun bir yabancı kalecinin daha mantıklı olacagını düşünüyorum.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Su yetistirme olayini anlamiyorum.

Tolganin yasi 17 degilki yetistirilsin!

Yasi 24 olmus Kalecinin neyi yetisecek?
            Simdiye kadar ögrenemediyse, bundan sonrada zor ögrenir.....
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzon xavi yi almıs ya inanabilyomusunuz
              aslinda cok dinamik bi kadro olusmaya basladi..serkan bence bu senenin kilit transferi..sag bek garanti.üstelik aldigi adamlarda bir cok mevkiide oynayabiliyor..kaleci, forvet, birde oyun kurucu eklendimi süper.üstelik ceyhunla beraber iki oyun kurucumuz olacak..erhanla özerin alinmasida mümkün, cünkü takasta kullanacagimiz oyuncularda var
              suana kadar hersey yolunda gidiyor bence..
              stres yapmaya moral bozmaya hic gerek yok..
              suan ligde en iyi durumda olan hazir takim biziz.hepsi kadrosunu bozdu..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaleyata haberine ancak gülerim
                BERABER GÜLELİM
                SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• sizce birçok mevkide oynayabilecek adamlar yerine bir mevkiinin uzmanı adamlar gelse daha iyi değilmi??

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Menejerler iş başında.Kimse kalmadı Fenere yamamaya başladılar.Tabii diger kız kardeşlerin ilgilenecegi yok tabii...

Ama genede elimizi çabuk tutmamaız lazım villar-bobadilla yada martinezden birine imza gerekli...

Tolgayı yetiştirmesi açısından biraz daha olgun bir yabancı kalecinin daha mantıklı olacagını düşünüyorum.
                    bu tolgayi yetistirme cümlesi iyice antipatik gelmeye basladi..yetistireceksen al özel bi kaleci teknik direktörü.tolga coktan yetismis olmasi gerekmezmiydi.adam 16 yasinda degil arkadaslar...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      suan ligde en iyi durumda olan hazir takim biziz.hepsi kadrosunu bozdu..
                      aslında doğru. sağlam bir forvet alır, biraz da aklı başında top oynarsak şampiyonluğa oynayabiliriz

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su yetistirme olayini anlamiyorum.

Tolganin yasi 17 degilki yetistirilsin!

Yasi 24 olmus Kalecinin neyi yetisecek?
                        Simdiye kadar ögrenemediyse, bundan sonrada zor ögrenir.....
                        Tartısmak için değil yazdılarım.

Sadece sunu söyleyim tolga ya güvenin yada güvenmeyin.Kalecilik diger pozisyonlara benzemez çünkü oradaki kıstaslar ve bilgiler farklıdır...

Kaleciye bilgiyi verecek olansa önündeki kaleci ve ant.'dür.Tolganın yası 24 ögrenemez atalım o zman ondan bişey olmaz.Çünkü tam donanımlı değil.O halde bakalım 24 e geldi yeterli degil hepsini atalım.

Bir kalecinin 35'e kadar onadıgı düşünülürse 11 sezona yakın var önünde ki burada ögrendikleri ile gelecegi durum hiçte yadsınamaz...

Ne demişler ''Ögrenmenin yası olmaz''

Saygılarımla...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sizce birçok mevkide oynayabilecek adamlar yerine bir mevkiinin uzmanı adamlar gelse daha iyi değilmi??
                          alinan futbolculardan jabi nin oynadigi mevki belli.serkan sag acik ama defansta ve ön liberoda oynayabiliyor..simdi bi kaleci ve oyun kurucu acil lazim kampa kadar..
                          ilerleyen aylarda takasta kullanilcak oyuncular belli olacak..bence erhanla özer alinir takasla ve az bi paraya..suan hersey istedigimiz gibi gidiyor arkadaslar.neden bu kadar stres yapildigini anlamis degilim.kampa kadar kesinlikle bi kaleci ve oyun kurucu yetistireceklerdir veya forvet yetistireceklerdir
                          ama ben forvetin daha sonra alinacagina inaniyorum..belkide oyun kurucuda kamptan sonraya kalir ama kaleci kampa yetisse cok iyi olacak.

Yorum

• Sol açık alınmalı

[quote=lazkopat_61;841549]kadro artık şekillendi bırakalım bu başlığı

tolga
                            jabi-erdinç-step-cello (malesef)
                            hüseyin-ayman
                            yattara-serkan-gökdeniz
                            umut

ziyanın bundan farklı bir kadro çıkaracağına inanan varsa daha ziyayı tanımamıştır....[/quote

Merhaba arkadaşlar,
                            Foruma ilk defa mesaj yazıyorum. Bence yukarıdaki kadro oldukça güçlü, oyunun her iki yönünü de oynayan oyunculardan kurulmuş, süper bir kadro. Belki Gökdeniz'i sağ kanada alıp Yattara'yı yedeğe çekerek ve sol açığa iyi bir transfer yaparak bu kadroyu daha da mükemmelleştirebiliriz.
                            Taraftarın Ziya Doğan'a neden tepkili olduğu hakkında beni biraz bilgilendirebilirmisiniz? Ben istikrardan yanayım, Ziye Doğan'la 5 yıllık mukavele yapılması gerektiğini, bu yapılırsa TrabzonSpor'umuzun mutlaka şampiyonluğu kucaklayacağını düşünüyorum. Şu ana kadar yapılan transferleri de çok başarılı buluyorum. Bir de sol açık alabilirsek başka transfere ihtiyacımız kalmayacak.
                            Yeni sezonda tabanca gibi bir TrabzonSpor geliyor bence.
                            Sevgilerimle

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tartısmak için değil yazdılarım.

Sadece sunu söyleyim tolga ya güvenin yada güvenmeyin.Kalecilik diger pozisyonlara benzemez çünkü oradaki kıstaslar ve bilgiler farklıdır...

Kaleciye bilgiyi verecek olansa önündeki kaleci ve ant.'dür.Tolganın yası 24 ögrenemez atalım o zman ondan bişey olmaz.Çünkü tam donanımlı değil.O halde bakalım 24 e geldi yeterli degil hepsini atalım.

Bir kalecinin 35'e kadar onadıgı düşünülürse 11 sezona yakın var önünde ki burada ögrendikleri ile gelecegi durum hiçte yadsınamaz...

Ne demişler ''Ögrenmenin yası olmaz''

Saygılarımla...
                              tolganin yetismesi degilde kendini gelistirmesi gerekir desek daha yerinde olmazmi.bunun icinde ona abilik yapabilecek onu "yetistirebilecek" bi kaleciye ihtiyac yok.alacaklari yabanci bi kaleciyle iyi bir rekabete girerse kendisini daha iyi gelistirebilir.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                IBRAHIM AKIN, PALERMO, LAVEZZI VE MARTINEZ!!!!

Olay bitmisdir o zaman1

şu martinez lafını artık duymak istemiyorum la adam gitti fenere hala martinez alınsa martinez alınsa yeter daa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X