Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fenerbahçe Martinez'le anlaştı!..
Emektar kaleci Rüştü Reçber'i Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez'le anlaştı... Yabancı kontenjanı sorunu aşılırsa başarılı kaleciyle sözleşme imzalanacak...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Rüştü Reçber'in Beşiktaş'a imza atmasıyla büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, kalesini sağlamak almak için çözümü Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Luis Enrique Martinez Rodriguez'de buldu.
Trabzonspor'a transferi gündemde olan ancak Sakaryaspor yüksek bonservis bedeli istediği için Karadeniz kulübüne gidemeyen Martinez için bu kez Sarı-Lacivertliler devreye girdi.
Sakaryaspor'la 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Martinez'le her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin, gelecek sezon Lig A'da mücadele edecek Yeşil-Siyahlı kulüple masaya oturduğu, 2.5 milyon euroluk bonservis bedelinin aşağı çekilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında çarşamba günü yapılacak ve yabancı oyuncu sayısının karara bağlanacağı toplantıda Fenerbahçe istediği sonucu alırsa, Martinez'le sözleşme imzalanması bekleniyor.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Menejerler iş başında.Kimse kalmadı Fenere yamamaya başladılar.Tabii diger kız kardeşlerin ilgilenecegi yok tabii...
Ama genede elimizi çabuk tutmamaız lazım villar-bobadilla yada martinezden birine imza gerekli...
Tolgayı yetiştirmesi açısından biraz daha olgun bir yabancı kalecinin daha mantıklı olacagını düşünüyorum.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
aslinda cok dinamik bi kadro olusmaya basladi..serkan bence bu senenin kilit transferi..sag bek garanti.üstelik aldigi adamlarda bir cok mevkiide oynayabiliyor..kaleci, forvet, birde oyun kurucu eklendimi süper.üstelik ceyhunla beraber iki oyun kurucumuz olacak..erhanla özerin alinmasida mümkün, cünkü takasta kullanacagimiz oyuncularda varİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon xavi yi almıs ya inanabilyomusunuz
suana kadar hersey yolunda gidiyor bence..
stres yapmaya moral bozmaya hic gerek yok..
suan ligde en iyi durumda olan hazir takim biziz.hepsi kadrosunu bozdu..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
BERABER GÜLELİMİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaleyata haberine ancak gülerim
SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn
Yorum
-
bu tolgayi yetistirme cümlesi iyice antipatik gelmeye basladi..yetistireceksen al özel bi kaleci teknik direktörü.tolga coktan yetismis olmasi gerekmezmiydi.adam 16 yasinda degil arkadaslar...İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenejerler iş başında.Kimse kalmadı Fenere yamamaya başladılar.Tabii diger kız kardeşlerin ilgilenecegi yok tabii...
Ama genede elimizi çabuk tutmamaız lazım villar-bobadilla yada martinezden birine imza gerekli...
Tolgayı yetiştirmesi açısından biraz daha olgun bir yabancı kalecinin daha mantıklı olacagını düşünüyorum.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
aslında doğru. sağlam bir forvet alır, biraz da aklı başında top oynarsak şampiyonluğa oynayabilirizİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan ligde en iyi durumda olan hazir takim biziz.hepsi kadrosunu bozdu..
Yorum
-
Tartısmak için değil yazdılarım.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu yetistirme olayini anlamiyorum.
Tolganin yasi 17 degilki yetistirilsin!
Yasi 24 olmus Kalecinin neyi yetisecek?
Simdiye kadar ögrenemediyse, bundan sonrada zor ögrenir.....
Sadece sunu söyleyim tolga ya güvenin yada güvenmeyin.Kalecilik diger pozisyonlara benzemez çünkü oradaki kıstaslar ve bilgiler farklıdır...
Kaleciye bilgiyi verecek olansa önündeki kaleci ve ant.'dür.Tolganın yası 24 ögrenemez atalım o zman ondan bişey olmaz.Çünkü tam donanımlı değil.O halde bakalım 24 e geldi yeterli degil hepsini atalım.
Bir kalecinin 35'e kadar onadıgı düşünülürse 11 sezona yakın var önünde ki burada ögrendikleri ile gelecegi durum hiçte yadsınamaz...
Ne demişler ''Ögrenmenin yası olmaz''
Saygılarımla...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
alinan futbolculardan jabi nin oynadigi mevki belli.serkan sag acik ama defansta ve ön liberoda oynayabiliyor..simdi bi kaleci ve oyun kurucu acil lazim kampa kadar..İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizce birçok mevkide oynayabilecek adamlar yerine bir mevkiinin uzmanı adamlar gelse daha iyi değilmi??
ilerleyen aylarda takasta kullanilcak oyuncular belli olacak..bence erhanla özer alinir takasla ve az bi paraya..suan hersey istedigimiz gibi gidiyor arkadaslar.neden bu kadar stres yapildigini anlamis degilim.kampa kadar kesinlikle bi kaleci ve oyun kurucu yetistireceklerdir veya forvet yetistireceklerdir
ama ben forvetin daha sonra alinacagina inaniyorum..belkide oyun kurucuda kamptan sonraya kalir ama kaleci kampa yetisse cok iyi olacak.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Sol açık alınmalı
[quote=lazkopat_61;841549]kadro artık şekillendi bırakalım bu başlığı
tolga
jabi-erdinç-step-cello (malesef)
hüseyin-ayman
yattara-serkan-gökdeniz
umut
ziyanın bundan farklı bir kadro çıkaracağına inanan varsa daha ziyayı tanımamıştır....[/quote
Merhaba arkadaşlar,
Foruma ilk defa mesaj yazıyorum. Bence yukarıdaki kadro oldukça güçlü, oyunun her iki yönünü de oynayan oyunculardan kurulmuş, süper bir kadro. Belki Gökdeniz'i sağ kanada alıp Yattara'yı yedeğe çekerek ve sol açığa iyi bir transfer yaparak bu kadroyu daha da mükemmelleştirebiliriz.
Taraftarın Ziya Doğan'a neden tepkili olduğu hakkında beni biraz bilgilendirebilirmisiniz? Ben istikrardan yanayım, Ziye Doğan'la 5 yıllık mukavele yapılması gerektiğini, bu yapılırsa TrabzonSpor'umuzun mutlaka şampiyonluğu kucaklayacağını düşünüyorum. Şu ana kadar yapılan transferleri de çok başarılı buluyorum. Bir de sol açık alabilirsek başka transfere ihtiyacımız kalmayacak.
Yeni sezonda tabanca gibi bir TrabzonSpor geliyor bence.
Sevgilerimle
Yorum
-
tolganin yetismesi degilde kendini gelistirmesi gerekir desek daha yerinde olmazmi.bunun icinde ona abilik yapabilecek onu "yetistirebilecek" bi kaleciye ihtiyac yok.alacaklari yabanci bi kaleciyle iyi bir rekabete girerse kendisini daha iyi gelistirebilir.İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tartısmak için değil yazdılarım.
Sadece sunu söyleyim tolga ya güvenin yada güvenmeyin.Kalecilik diger pozisyonlara benzemez çünkü oradaki kıstaslar ve bilgiler farklıdır...
Kaleciye bilgiyi verecek olansa önündeki kaleci ve ant.'dür.Tolganın yası 24 ögrenemez atalım o zman ondan bişey olmaz.Çünkü tam donanımlı değil.O halde bakalım 24 e geldi yeterli degil hepsini atalım.
Bir kalecinin 35'e kadar onadıgı düşünülürse 11 sezona yakın var önünde ki burada ögrendikleri ile gelecegi durum hiçte yadsınamaz...
Ne demişler ''Ögrenmenin yası olmaz''
Saygılarımla...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIBRAHIM AKIN, PALERMO, LAVEZZI VE MARTINEZ!!!!
Olay bitmisdir o zaman1
şu martinez lafını artık duymak istemiyorum
la adam gitti fenere hala martinez alınsa martinez alınsa yeter daa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum