Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marcelinho musampa şimek fatih akyel murat ocak ziyanın harcadıkları
    stefanov ceyhun yattara ufukhan ziyanın harcayacakları
    ..............

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cine 5'i izleyin
      Bu bizim sampiyonluk macimizmi???
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Cine 5'i izleyin
        ne var kardes cine-5 te anlatirsan sevinirim

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu bizim sampiyonluk macimizmi???
          Malesfe kaybettiğimiz maç. Hami telefonda.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu her morali bozulan gelip buraya gürültü yapacaksa kapatalım biz bu dükkanı. Morali bozulan yazmasın o zaman kardeşim..
            ya neden moralimiz bozulsunki.bu transfer konusunda daha zamanlarida var..ama ben suan arkadasi cine5 i acin dediya..bi actim kaybettigimiz sampiyonluk maci.iste o zaman moralim bozuldu acikcasi.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hami Mandirali konusuyor su anda Cine 5'de
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu her morali bozulan gelip buraya gürültü yapacaksa kapatalım biz bu dükkanı. Morali bozulan yazmasın o zaman kardeşim..
                acaba neden bozuk yani hayret konuşmayacaksak kaldırın bu siteyı olsun bitsin iyiki zamanımızı harcıyoruz uyumuyoruz yatmıyoruz burda ts için ne iyi onu düşünüyoruz adamın dediğine bak

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne demek mizah eglence, bence mizaha benzer bir durum yok ortada yahu körmüsünüz siz hergün hakaretler yapiliyor kendi takimimizin oyuncu ve teknik direktörümüze, biz aptalmiyizda anlamiyacagiz bunlari sizler dua edinde burda yöneticiler sabirli bu konuda yoksa coktan buna benzer basliklar kapanmis olacati.
                  kimse kimseye hakaret etmiyor.. normalde ziya dogan futboldan anlamıyoruz diyoruz trabzobsporun hocası değildir diyoruz mesela normalde bakılacak olursa bu da bi hakaret ..yıllarını fotbola vermiş bi adama böle denirmi dimi ama .. bu hakaret degilse.. mustafa keçeliye kançelinho demek hakaret degilse .. burda kimse kimseye hakaret etmiyor.. cunku hakaret değil bunlar taraftar gözüyle gördüklerimiz..

neden kimse yattara stepanov gökdeniz hakkında böle bişe demiyor demek bunlar hak etmiyor.. sen kendi verdigin haberi yarındası gün yalanlarsan seninle dalgada gecerler hakarette ederler bu kadar basit yanii.. bu şekilde yazarak konus dşına cıkmış oluruz.. ve ya dün akşam yapılan gibi yok real gol attı yok barca yedi diye yazılırsa konu dışına cıkılı yoksa konu dışında herhangi bi olay yok..
                  Trabzonspor

Yorum

• Travel dostum tahmini kadro yapmışsın ama sana teessüflerimi bildiriyorum ...bu kadar iyi analiz ve araştırma yapan biri nasıl olur da erdinçi ilk 11 düşünür ? ya da yanlış mı gördüm ?

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      acaba neden bozuk yani hayret konuşmayacaksak kaldırın bu siteyı olsun bitsin iyiki zamanımızı harcıyoruz uyumuyoruz yatmıyoruz burda ts için ne iyi onu düşünüyoruz adamın dediğine bak
                      iyide moralini bozacak bisey yok.her gün tranferde olmaz.sabredecegiz artik..stichus abi olsaydi iyi olurdu.biraz bilgi verseydi.böyle kuru kuruna olmuyorki
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Cine 5'i izleyin
                        Şu 96 yılında kaçan şampiyonluğu tv lerde gösterilince kahroluyorum.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyide moralini bozacak bisey yok.her gün tranferde olmaz.sabredecegiz artik..stichus abi olsaydi iyi olurdu.biraz bilgi verseydi.böyle kuru kuruna olmuyorki
                          benim transfer istediğim yok sadece sözlerinde dursunlar yeter sıradan topçular alıp göz boyamasınlar stadyum deyim milleti oyalamasınlar eldeki genç yetenekleri sağa sola atmasınlar

Yorum

• hissediyorum bomba bi transfer yapacak bizim yönetim utandıracak bizi görün bakın.. yıldız geliyor yıldız..

Yorum

• İlk olarak elvisss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hissediyorum bomba bi transfer yapacak bizim yönetim utandıracak bizi görün bakın.. yıldız geliyor yıldız..
                              hayırdır trabzona yıldız tilbemi geliyormuş hoş onuda getiremezler getirseler bile ziya onu önliberoda oynatır gerçi pek koşmuyor ama yattaradan fazla koşar ziya idare et

Yorum

• Sağol Coolank dostum bilmukabele. Erdinç kötü bir stoper değil aslında. Tabi yerine transfer yapılmayacağını, Risp'in sakatlığını ve çok fark yaratamadığını ve gençlerden de daha iyisi çıkmayacağını farzederek 11'e koydum. Ağır kalabiliyor ama takım iyi gittiği sürece fazla sorun çıkarmaz. 2.likler zamanında vardı. Daha iyisine herzaman yer var tabiki ama kim bulacak , o bölgeye transfer düşünen yokken
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X