İlk olarak cebcare tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu bizim sampiyonluk macimizmi???İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCine 5'i izleyinSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
ne var kardes cine-5 te anlatirsan sevinirimİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCine 5'i izleyin
Yorum
-
Malesfe kaybettiğimiz maç. Hami telefonda.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizim sampiyonluk macimizmi???
Yorum
-
ya neden moralimiz bozulsunki.bu transfer konusunda daha zamanlarida var..ama ben suan arkadasi cine5 i acin dediya..bi actim kaybettigimiz sampiyonluk maci.iste o zaman moralim bozuldu acikcasi.İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu her morali bozulan gelip buraya gürültü yapacaksa kapatalım biz bu dükkanı. Morali bozulan yazmasın o zaman kardeşim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
acaba neden bozuk yani hayret konuşmayacaksak kaldırın bu siteyı olsun bitsin iyiki zamanımızı harcıyoruz uyumuyoruz yatmıyoruz burda ts için ne iyi onu düşünüyoruz adamın dediğine bakİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu her morali bozulan gelip buraya gürültü yapacaksa kapatalım biz bu dükkanı. Morali bozulan yazmasın o zaman kardeşim..
Yorum
-
kimse kimseye hakaret etmiyor.. normalde ziya dogan futboldan anlamıyoruz diyoruz trabzobsporun hocası değildir diyoruz mesela normalde bakılacak olursa bu da bi hakaret ..yıllarını fotbola vermiş bi adama böle denirmi dimi ama .. bu hakaret degilse.. mustafa keçeliye kançelinho demek hakaret degilse .. burda kimse kimseye hakaret etmiyor.. cunku hakaret değil bunlar taraftar gözüyle gördüklerimiz..İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek mizah eglence, bence mizaha benzer bir durum yok ortada yahu körmüsünüz siz hergün hakaretler yapiliyor kendi takimimizin oyuncu ve teknik direktörümüze, biz aptalmiyizda anlamiyacagiz bunlari sizler dua edinde burda yöneticiler sabirli bu konuda yoksa coktan buna benzer basliklar kapanmis olacati.
neden kimse yattara stepanov gökdeniz hakkında böle bişe demiyor demek bunlar hak etmiyor.. sen kendi verdigin haberi yarındası gün yalanlarsan seninle dalgada gecerler hakarette ederler bu kadar basit yanii.. bu şekilde yazarak konus dşına cıkmış oluruz.. ve ya dün akşam yapılan gibi yok real gol attı yok barca yedi diye yazılırsa konu dışına cıkılı yoksa konu dışında herhangi bi olay yok..Trabzonspor
Yorum
-
iyide moralini bozacak bisey yok.her gün tranferde olmaz.sabredecegiz artik..stichus abi olsaydi iyi olurdu.biraz bilgi verseydi.böyle kuru kuruna olmuyorkiİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba neden bozuk yani hayret konuşmayacaksak kaldırın bu siteyı olsun bitsin iyiki zamanımızı harcıyoruz uyumuyoruz yatmıyoruz burda ts için ne iyi onu düşünüyoruz adamın dediğine bakKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Şu 96 yılında kaçan şampiyonluğu tv lerde gösterilince kahroluyorum.İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCine 5'i izleyinT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
benim transfer istediğim yok sadece sözlerinde dursunlar yeter sıradan topçular alıp göz boyamasınlar stadyum deyim milleti oyalamasınlar eldeki genç yetenekleri sağa sola atmasınlarİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide moralini bozacak bisey yok.her gün tranferde olmaz.sabredecegiz artik..stichus abi olsaydi iyi olurdu.biraz bilgi verseydi.böyle kuru kuruna olmuyorki
Yorum
-
hayırdır trabzona yıldız tilbemi geliyormuş hoş onuda getiremezler getirseler bile ziya onu önliberoda oynatır gerçi pek koşmuyor ama yattaradan fazla koşar ziya idare etİlk olarak elvisss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehissediyorum bomba bi transfer yapacak bizim yönetim utandıracak bizi görün bakın.. yıldız geliyor yıldız..
Yorum
-
Sağol Coolank dostum bilmukabele. Erdinç kötü bir stoper değil aslında. Tabi yerine transfer yapılmayacağını, Risp'in sakatlığını ve çok fark yaratamadığını ve gençlerden de daha iyisi çıkmayacağını farzederek 11'e koydum. Ağır kalabiliyor ama takım iyi gittiği sürece fazla sorun çıkarmaz. 2.likler zamanında vardı. Daha iyisine herzaman yer var tabiki ama kim bulacak
, o bölgeye transfer düşünen yokken
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum