kaleciye ihtiyaç yoktur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Melrok , seninle aynı noktada birleşiyoruz. Ancak bu "edep sınırları " çok hassas bir nokta , iyi belirlenmesi gerekir. Kitle psikolojisininde ufak kıvılcımların ne sonuçlar doğuracağını eminim en az benim kadar biliyorsun.İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kadar alıngan olmayalım diyorum. insanlar futbolu bu kadar katleden bir adama edep sınırları içinde eleştiri getirebilmeli diye düşünüyorum
Konunun alınganlıkla bir alakası yok. Yapılanın klübe bir faydası var mı , bunu sorgula...
Trabzonspor klübünün imajının küçülmesinde bizim hiç mi payımız yok ?
Yönetim iyi bir bir on numara transferi yapıp fatihi geri getirecek yada unutturacak bir forvet daha alacak , Ziya Doğanın sistemi yeni yılda çok olumlu sonuç verecek ve ortaya iyi futbol çıkacak diyelim.
Ne olacak o zaman? çoban ziya , ruh hastası ziya o zaman ne olacak ?
Ziya Doğan istifa demek , neden gitmesi gerektiğini anlatmak futbol bilincini gösterir . Küçük düşürmek neyi gösterir ?
Ziya Doğan bu takımın başına tekrar getirildiğinde " efsane geri döndü " diyenlerden olmadım , bu gün de söylememem gerekenleri söylemeyeceğim. Çünkü benim için önce Trabzonspor gelir...
Yorum
-
BU konu yeterince uzadı siz çoban veyahut ruh hastası demeyin olsun bitsin eleştiride bir kere yapılır uzun uzadıya bunu tartışma platformuna dönüştürmeye gerek yok diye düşünüyorum...İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelrok , seninle aynı noktada birleşiyoruz. Ancak bu "edep sınırları " çok hassas bir nokta , iyi belirlenmesi gerekir. Kitle psikolojisininde ufak kıvılcımların ne sonuçlar doğuracağını eminim en az benim kadar biliyorsun.
Konunun alınganlıkla bir alakası yok. Yapılanın klübe bir faydası var mı , bunu sorgula...
Yönetim iyi bir bir on numara transferi yapıp fatihi geri getirecek yada unutturacak bir forvet daha alacak , Ziya Doğanın sistemi yeni yılda çok olumlu sonuç verecek ve ortaya iyi futbol çıkacak diyelim.
Ziya Doğan istifa demek , neden gitmesi gerektiğini anlatmak futbol bilincini gösterir . Küçük düşürmek neyi gösterir ?
Ziya Doğan bu takımın başına tekrar getirildiğinde " efsane geri döndü " diyenlerden olmadım , bu gün de söylememem gerekenleri söylemeyeceğim. Çünkü benim için önce Trabzonspor gelir.....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Misafir
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelrok , seninle aynı noktada birleşiyoruz. Ancak bu "edep sınırları " çok hassas bir nokta , iyi belirlenmesi gerekir. Kitle psikolojisininde ufak kıvılcımların ne sonuçlar doğuracağını eminim en az benim kadar biliyorsun.
Ziya Doğan bu takımın başına tekrar getirildiğinde " efsane geri döndü " diyenlerden olmadım , bu gün de söylememem gerekenleri söylemeyeceğim. Çünkü benim için önce Trabzonspor gelir...
* defol git ziya doğan . defol !!
* ön libero sapığı!!!
* önlibero ve sağbek fetişisti.
* azıcık serefin varsa defoll git ne karaktersiz bi şeysin sen yaaa psikolojimi kimyamı herseyimi bozdun umarım sende benden beter olursunnnnn!!!
terbiye bunun epey bi gerisidir
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleciye ihtiyaç yoktur
Sakami yapiyorsun?
Saka yapiyorsun dimi?
Saka yapiyorum de!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Misafir
gerçek ama bu benim fikrim dövmezsin dimi beni bunun için şu işarett >>İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakami yapiyorsun?
Saka yapiyorsun dimi?
Saka yapiyorum de!
fln noluyo
Yorum
-
Misafir
nasıl kaynak nedir ?İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada zalayeta yı alıyormuşuz
Yorum
-
Zaleyata haberine ancak gülerimİlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyayla devam istikrar şart yapmayın arkadaşlar he bu arada zalayeta yı alıyormuşuz
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
tam asparagasçılar hatta bunu fotomaçta yazmalıydı eksik kalmış belki fotomaçın başka bombaları varsa ondan yazmamıştır...İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv ile fotospor..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Misafir
ntv ok ama fotospor kolpa kaynak sayılmaz ben güv3nm3m sahsenİlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv ile fotospor
Yorum
-
empati, ne kadar sihirli bir kelime, biz empati yaparsak herşey düzelecekmi, niye birde biz empati yapıyoruz onuda anlamak mümkün değil, mesela ziyan empati yapsa, kendini Trabzon taraftarının yerine koysa bence hemen istifa etmesi gerekirdi, keza başkanında, yani anlıyacağın empatiyi biz değilde, ziyanla başkan yapsa bizde mutlu olsak iyi değimi böylesi.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.
Azıcık empati kabiliyetiniz varsa burada hakaret edilerek cevap hakkı yaratılan insanların gözünden bakınız.
.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum