Ya bu Cordoba gelmedi mi bize? Geldiyse bence son zamanların en iyi transferi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Okusa gider di mi? Valla imkan yok okumamasina. Adam giderse ancak 2.ligde klup bulur kendineİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumuayordur.
Okusa kesin giderdi
13 Vitor Hugo
Yorum
-
Benim kastım Ziya Doğan'ın başarılı yada başarısız olmasıyla ilgili söylenenler değil. İsteyen istediği eleştiriyi getirsin. Beni üzen Trabzonspor klübü teknik sorumlusunun" yaptığı işin içeriği dışında rencide edici , küçük düşürücü ifadelerin olması. Bu , yazanın eleştirel yazı yazma kabiliyetinden ne kadar yoksun olduğunu gösterir.İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu benzetmenin neresinde seviyesizlik gördünüz ben anlayamadım. kimseye küfür edilmiyor, ağır hakaret içermiyor. işi sadece bir grup hayvanı beslenebileceği alana götürmek olan, herhangi bir düşünsel eylemi gerektirmeyen meslek grubuna daha uygun olduğu belirtiliyor. buradan çobanlar düşünmez veya düşünemez anlamı çıkarmayın işin tanımını söylemeye çalışıyorum, halihazırda insanların yaptığı bir meslekte nasıl bir hakaret ibaresi gördüğünüzü anlayamadım.( hernekadar ben bu lafı etmediysemde). ziya iyi bir kondüsyoner ama teknik adam değil benim gözümdede ayrıca çobanlıkta yapabilir gibime geliyor
Azıcık empati kabiliyetiniz varsa burada hakaret edilerek cevap hakkı yaratılan insanların gözünden bakınız.
Yaptığınız açıklama tamamiyle çarpıtmaya yönelik. Siz , ben ve okuyan diğer herkes bunun ne amaçla kullanıldığını gayet iyi biliyor. 550 sayfadır öyle şeyler yazılır olmuşki böylesine yakıştırmalar sıradanlaşmış.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 18:19.
Yorum
-
gitti gencecik cordoba adam ikinci kez futbola geri dönüyo anlaşılan bu birkaç kez daha futbolu bırakır geri döner ayrıca bilmeyenler için söylüyorum cordoba kolombiya şampiyonuyla 1 yıllık sözleşme yaptıİlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu Cordoba gelmedi mi bize? Geldiyse bence son zamanların en iyi transferi olur.
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet öyle hassasım. Bi sakıncası yoktur umarım .
Hayir yok.
Neden olsun?
Fatih konusunda zaten daha önce bazi Basliklarin altinda "tartismisdik".
Senin onu ne kadar "sevdigini" biliyorum ve sana saka yapiyorum.
Ama görüyorumki bugün biraz sinirlisin?
Ama bu böyleyse bile bunu normal karsiliyorum!
Trabzonspor Taraftari olup su günlerde sinirli olmayan yokdur herhalde
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Yazık olmuş. Dünya'nın sayılı kalecilerinden birisidir bence. Yaptığı hatalardan bir tanesi Arsenal'a gitmemek oldu. Dünya üzerinde topu oyuna en iyi sokan ve Türkiye'ye bir kalecinin nasıl olması gerektiğini gösteren bir adamdır.İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitti gencecik cordoba adam ikinci kez futbola geri dönüyo anlaşılan bu birkaç kez daha futbolu bırakır geri döner ayrıca bilmeyenler için söylüyorum cordoba kolombiya şampiyonuyla 1 yıllık sözleşme yaptı
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaybe Fatihe bak 61 numarali formayi giymiyor daha, sasirdim dogrusu.
bnde dikkat ettim üzüldüm açık söylemek gerekirse..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Şimdi cordoba başka takıma gitti yaa burdaki bazı corbadayı almamızı istemiyenler kesin nasıl almadık adamı bööle iş mi olur diye yaygara koparırlar.. Kafasında futbolu bitirmiş bi adamı alıcaktık az daha.. İyi oldu almadığımız bence.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
giydirtmemişlerdir 61 i adamlar için çok özeldir bizdeki bazı numaralar gibiİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnde dikkat ettim üzüldüm açık söylemek gerekirse.....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Milliyet Son Dakika
Trabzonspor'da üçüncü imzayı Jabi atacak
Samsunspor’dan Adnan Güngör ve Fenerbahçe’den Serkan Balcı ile sözleşme imzalayan Trabzonspor’da, üçüncü imzayı Daouda Jabi atacak.
Bugün Trabzon’a gelerek bordo-mavili kulübü ziyaret eden Jabi ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi.
Bu arada Trabzonspor’un Sırp oyuncusu Ardijan Djokaj’ın, Almanya’nın ikinci lig takımı Freiburg ile prensipte anlaştığı belirtildi.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi cordoba başka takıma gitti yaa burdaki bazı corbadayı almamızı istemiyenler kesin nasıl almadık adamı bööle iş mi olur diye yaygara koparırlar.. Kafasında futbolu bitirmiş bi adamı alıcaktık az daha.. İyi oldu almadığımız bence..
OHHH BE GİTTİİİ..kurtulduk en iyi transferimizi CORDOBA'yı almamakla yaptık...poetricus
Yorum
-
Milliyet Son Dakika
Bursaspor, K.Erciyesspor ile kaleci Orkun için anlaşmaya vardı...
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Osman Çelik, Kayseri Erciyespor ile kaleci Orkun'un bonservisi konusunda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Şu anda Orkun ile pazarlık halindeyiz'' dedi.
Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın verdiği rapor doğrultusunda sürdürdükleri transfer çalışmalarını 24 Haziran'a kadar bitirmek istediklerini söyledi.
Korkmaz'ın alınması yönünde rapor verdiği kaleci Orkun ile ilgili önemli aşama kaydettiklerini belirten Çelik, ''Orkun'un bonservis sorununu çözdük. Şu anda kendisiyle pazarlık halindeyiz. Daha 'bu transfer oldu' diyemeyiz. Sanıyorum 1-2 gün içinde durum netleşir'' diye konuştu.
Bir Arkadas Orkunu Fener aldi diyordu???
Orkunda gitmis oldu.
Rüsdü gitti. Hakan Arikan gitti. Fener Volkani elinde tutar. Cordoba gitti (üzülmedim).
Türkiyede alinabilecek bir martinez kaldi.
Elini cabuk tutsunlar bence.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum