Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancılar gidiyor

Trabzonspor elden çıkarmaya çalıştığı 4 lejyonerine talip buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın kampa çağırmadığı Jun’u eski takımı Sparta Prag istiyor. Musampa için ise İspanya’dan Valladolid, Portekiz’den Braga kapıda bekliyor. Jefferson için Brezilya’da forma giydiği takımlar Cruzeiro ve Botafago devrede. Djokaj’ın da Almanya 2. Ligi’nden talipleri var. Trabzonspor Yönetimi bu 4 oyuncuyu da elden çıkartmaya ve kadroda yer açmaya kararlı. Transferlerin 10 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ula bu Jabi tam yattaraya kanka olacak adam hale baksana şimdiden sevdim keretayı bee ..
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancılar gidiyor

Trabzonspor elden çıkarmaya çalıştığı 4 lejyonerine talip buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın kampa çağırmadığı Jun’u eski takımı Sparta Prag istiyor. Musampa için ise İspanya’dan Valladolid, Portekiz’den Braga kapıda bekliyor. Jefferson için Brezilya’da forma giydiği takımlar Cruzeiro ve Botafago devrede. Djokaj’ın da Almanya 2. Ligi’nden talipleri var. Trabzonspor Yönetimi bu 4 oyuncuyu da elden çıkartmaya ve kadroda yer açmaya kararlı. Transferlerin 10 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
          süpper süpper
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'un büyüklüğünü, sizin de küçüklüğünüzü gösterir, 3 büyüklermiş!!
            bu adam tam bir ....... harbi onların kendisinden üstün kabul ettiğini gösterir bu sen o koltuga yakışmıyorsun muzaffer ermiş
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

çok iyi işler yapıcak bizde Allahın izniyle.. ben güveniyorum bu uşağa..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğan'ın Kararı Bekleniyor
                Trabzonspor alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen Feridun yeniden Trabzonspor'a döndü. Trabzonspor'un genç futbolcusu Feridun'a Denizlispor'dan teklif var. İnter-Toto kupası kadrosuna dahil edilen Feridun için Denizlispor yönetimi Trabzonspor'un kapısını çaldı. Bu futbolcu için son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan vereceği bildirildi.

feridun çok iyi bir defans oyuncusu ofansif bir defans oyuncusu bunu satarsa artık gelde dalma durumuna gelcem adam önüne gelen bütün gençleri satıyo ya böyle bir yönetim tarzı dünya da görülmedi
                Feridunla aynı zamanda oynayan arkadaslarım var karakterinin cok bozuk oldugunu söylüyorlar Samet Aybaba kac kez kovdu kamptan bu futbolcuyu ben olsam bonservisi ile verirdim........

Yorum

Yabancılar gidiyor

bu ne güzel bir haber ya
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• su yabancilar gidiyor haberinin kaynagi nedir kardes...eger dogruysa cok güzeeeel.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yabancılar gidiyor

çok iyi yaw moralim düzel meye başladıda
                      bunlar bakalım o boşluğa hangi transferleri yapacaklar
                      ~Twitter ~

Yorum

• Necati Almanya'ya mı?

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarla birlikte kötü bir sezon geçiren ve çok fazla forma şansı bulamayan Galatasaraylı golcü futbolcu Necati Ateş'in Almanya yolunda olduğu iddia edildi.

Lig TV'de yer alan habere göre Necati için üç Alman ekibi Hamburg, Hertha Berlin ve Leverkusen oyuncunun menajeriyle görüştüğü belirtilirken bu teklifler içinde en iyi rakamın Hamburg cephesinden geldiği öne sürüldü. Öte yandan Lincoln'un gelmesiyle birlikte Necati'nin sahibi olduğu 10 numaralı formanın Lincoln'e verileceği konusunda ise Necati'nin, "Bana 10 numara zorla verildi. Şimdi geri almak istiyorlar. Bazı şeyleri anlamış değilim" açıklamasında bulunduğu belirtildi.
                        18.06.2007
                        Kaynak : Lig TV
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 15:24.

Yorum

Feridunla aynı zamanda oynayan arkadaslarım var karakterinin cok bozuk oldugunu söylüyorlar Samet Aybaba kac kez kovdu kamptan bu futbolcuyu ben olsam bonservisi ile verirdim........
                          adam hiç göstermiyor öle allah allah o zaman gitsin dicem ama iyi oynuyor
                          ~Twitter ~

Yorum

• bizim gereksiz yabancı futbolcuları alan takımlar.. işte trabzonsporda o takımlar gibi transfer yapıyo kahrolsun yönetim
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

su yabancilar gidiyor haberinin kaynagi nedir kardes...eger dogruysa cok güzeeeel.
                              Türkiye Gazetesi bu arada Lensin kalecisi ile ilgili haber İlkhaber Gazetesi

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                katiliyorum
                                biz ona en iyisi MC JABI yada DJ JAbi diyelim artik
                                Yattara ile birlikte Rapci grup olur bunlar
                                MC JABI yi tuttum

Ama Yattarayla alemlere akarlarsa DJ olsun

Jabinin ilk ismini bilen varmı???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X