Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne yemiyorsun anlamadım ben
    capello ve ziya doğanın tarzları birbirine benziyor capelloda real madridte defansif oynadığı için eleştiriliyor ama ziya çok daha defansif oynatıyor bence hatta adamın amacı sadece defans gol önemli değil

Yorum

champions ... mantalite bir kez daha üzdü karşıtlarını bugun benim gunum sevineyim biraz
      kendince bir felsefen var sanki ne mantalitesi ziyada ne mantalitesi var ALLAH AŞKINA bırakın bu ayakları

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kendince bir felsefen var sanki ne mantalitesi ziyada ne mantalitesi var ALLAH AŞKINA bırakın bu ayakları

dostum ziya önemli değil ziya gitsin miya gelsin önemli değil... ama mantalite her daim zirvede olacak... hep oldugu gibi
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

dostum ziya önemli değil ziya gitsin miya gelsin önemli değil... ama mantalite her daim zirvede olacak... hep oldugu gibi
          kardeşim ona mantalite denmez sistem denir mantalite düşüncedir sistemse çarktır trabzonsporun işleyen tıkır tıkır bi sistemimi var olsaydı bu hallerde olmazdık herhalde

Yorum

• bu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??
              En az bir tane var!
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim ona mantalite denmez sistem denir mantalite düşüncedir sistemse çarktır trabzonsporun işleyen tıkır tıkır bi sistemimi var olsaydı bu hallerde olmazdık herhalde
                dostum mantaliteyle sistemi kastediyoruz zaten.. mecaz yani... boşverelim bu işleri mutlu günümüzdeyiz capello kupa almış eğlenme zamanı bugun
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

olabilir belkide vardır inşaallah vardırki yazdıklarımız bir şekilde gerekli mercilere ulaşsın

Yorum

dostum mantaliteyle sistemi kastediyoruz zaten.. mecaz yani... boşverelim bu işleri mutlu günümüzdeyiz capello kupa almış eğlenme zamanı bugun
                    içinde bulunduğumu bu durumla hiç örtüşmüyor bence bundada en önemli suç geçmiş ve şimdiki yönetimlerdir kendi şirketlerini özenle yöneten her fırsatı her kruşu değerlendirenler nedense iş trabzonspora gelince ondan nemalanma çabası içine giriyorlar. bize sözde değil özde trabzonsporlu futboldan anlayan profesyonel yöneticiler lazım

Yorum

• eğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi
                        Mijatovic Capello'nun kulağını çekmeseydi real şampiyonluğu rûyâsında göremezdi.
                        carlos belki doyuma ulaşmıştır belki enerde iş yapmaz
                        kendi başarımızı başkalarının başarısızlıklarında arar hale geldik kına yaksın yönetim

Yorum

Ben varım baskan babam

Yorum

eğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.
                            şeytan vesvese veriyor sürekli kasada 2o trilyon var iki tane yıldız alacaksın kendi cebinden vereceksin üstüne tekkeyi satacaksın bide 30 trilyon borç şimdi benzin istasyonunu satacaklarmış bakalım kim alacak
                            onuda sattıktan sonra ilerki yönetimler ne satacak

Yorum

eğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.

Bence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?
                                sevmiyor diyen yok ben kendi adıma başarısız buluyorum vede bu hatalarından vazgeçmiyorlar maalesef adamı dahada sinirlendiriyorlar biraz doğrular lütfen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X