İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kendince bir felsefen var sanki ne mantalitesi ziyada ne mantalitesi var ALLAH AŞKINA bırakın bu ayaklarıİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechampions ... mantalite bir kez daha üzdü karşıtlarını bugun benim gunum sevineyim biraz

Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendince bir felsefen var sanki ne mantalitesi ziyada ne mantalitesi var ALLAH AŞKINA bırakın bu ayakları
dostum ziya önemli değil ziya gitsin miya gelsin önemli değil... ama mantalite her daim zirvede olacak... hep oldugu gibiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
kardeşim ona mantalite denmez sistem denir mantalite düşüncedir sistemse çarktır trabzonsporun işleyen tıkır tıkır bi sistemimi var olsaydı bu hallerde olmazdık herhaldeİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum ziya önemli değil ziya gitsin miya gelsin önemli değil... ama mantalite her daim zirvede olacak... hep oldugu gibi
Yorum
-
bu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
En az bir tane var!İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??
Yorum
-
dostum mantaliteyle sistemi kastediyoruz zaten.. mecaz yani... boşverelim bu işleri mutlu günümüzdeyiz capello kupa almış eğlenme zamanı bugunİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ona mantalite denmez sistem denir mantalite düşüncedir sistemse çarktır trabzonsporun işleyen tıkır tıkır bi sistemimi var olsaydı bu hallerde olmazdık herhaldeÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
olabilir belkide vardır inşaallah vardırki yazdıklarımız bir şekilde gerekli mercilere ulaşsınİlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??
Yorum
-
içinde bulunduğumu bu durumla hiç örtüşmüyor bence bundada en önemli suç geçmiş ve şimdiki yönetimlerdir kendi şirketlerini özenle yöneten her fırsatı her kruşu değerlendirenler nedense iş trabzonspora gelince ondan nemalanma çabası içine giriyorlar. bize sözde değil özde trabzonsporlu futboldan anlayan profesyonel yöneticiler lazımİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum mantaliteyle sistemi kastediyoruz zaten.. mecaz yani... boşverelim bu işleri mutlu günümüzdeyiz capello kupa almış eğlenme zamanı bugun
Yorum
-
eğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
carlos belki doyuma ulaşmıştır belki enerde iş yapmazİlk olarak Kokturk tarafından gönderildiMijatovic Capello'nun kulağını çekmeseydi real şampiyonluğu rûyâsında göremezdi.
kendi başarımızı başkalarının başarısızlıklarında arar hale geldik kına yaksın yönetim
Yorum
-
tsampiyon61
Ben varım baskan babamİlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimle ilişkileri olan birileri mi var forumda??
Yorum
-
şeytan vesvese veriyor sürekli kasada 2o trilyon var iki tane yıldız alacaksın kendi cebinden vereceksin üstüne tekkeyi satacaksın bide 30 trilyon borç şimdi benzin istasyonunu satacaklarmış bakalım kim alacakİlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.
onuda sattıktan sonra ilerki yönetimler ne satacak
Yorum
-
tsampiyon61
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer varsa dostlar söylebilir mi bu yönetim gerçekten trabzonsporu seviyor ama beceremiyor. eğer sevdiklerine bir inansam sorun yok. beceremiyo olabilirler. biz de daha yapıcı eleştiririz. ama ben ilk günden beri bunların isteyerek ve severek geldiğine inanmıyorum. hatta bunların bir komplonu parçası olduğunu düşüyorum. biri lütfen böyle olmadığını söylesin.
Bence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?
Yorum
-
sevmiyor diyen yok ben kendi adıma başarısız buluyorum vede bu hatalarından vazgeçmiyorlar maalesef adamı dahada sinirlendiriyorlar biraz doğrular lütfenİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum