Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tepenin tasını attırmadan yazmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum takdir edersin.. yazı dilini türkçeye daha uygun bir hale getirmeye çaba harcasan belki daha iyi anlaşırız..
    yoksa daha ii mi demeliydim?

bu arada robinho benim topçum olsa basinasla kafa kafaya takas ederim.. hatta bir milyon daha veririm ekstradan.. sinan şamil samdan farkı yok, dünya peşinde adam halısahada oynuyor!
    En son stichus tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 22:27.

Yorum

• yönetime söyleyin Vieri yi isteyruk ula alsınlar 200 ytl sini cebimden ödeyeceğim

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkanı gördüğü yerde hastanelik edecek arkadaşa da bak hele..
        neden ben onu gördüğünde önünü ilikleyeceğini düşünüyorum acaba? yaşından olmasın?
        başkanın cenazesi var sanıyorum teyzesi vefat etmiş.. trabzona gidecek yarın da orada olacak.. gidip görüşebilirsin.. hastanelik edebilirsin orada kendisini..
        foruma ileri geri yazıp psikolojinizi rahatlatmak istiyor olabilirsiniz ancak kulüp başkanına bu denli hakaretlere neden müsaade edildiğini anlayamıyorum..
        eleştirmek belki faydalı bile olabiliyorken hakaret insanı forumdan soğutuyor bilmenizi isterim..
        arzu ettiğiniz güçlü takımı kurmalarını ben de büyük bir hevesle bekliyorum..
        diğer takımların transferleri beni de geriyor..
        bu sene de sıradan bir başlangıç yapılacağından ben de endişeliyim..
        başkana ben de kızıyorum..
        ama kendime olan saygımı yitirmeden eleştiriyorum..
        herkesin yüzüne her zaman bakabilmeyi başarmak lazım..
        gençlik delikanlılık kelimesini karşılıyor belki ama delilik kelimesini karşılamıyor..
        lütfen..
        daha dikkatli..

evet psikolojimizi rahatlatmamız lazım. Trabzonsporun başında olmasa Simitçiden bir farkı yok benim için. Bu kadar savunmayınız süper başkanınızı savunulcak tarafını belirtin bizde savunalım hep beraber. Önümü ilikleyecek saygıyıda duymuyorum o şahısa. Bu kadar... saygıyla kaLın sayın Stichus

Yorum

• vieri bizde pozisyona dahi giremez
          alıoyorsalar gitsinler river plate den FALCAO yu alsınlar
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

tepenin tasını attırmadan yazmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum takdir edersin.. yazı dilini türkçeye daha uygun bir hale getirmeye çaba harcasan belki daha iyi anlaşırız..
            yoksa daha ii mi demeliydim?

bu arada robinho benim topçum olsa basinasla kafa kafaya takas ederim.. hatta bir milyon daha veririm ekstradan.. sinan şamil samdan farkı yok, dünya peşinde adam halısahada oynuyor!
            Banamı dedin kardeşim...

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet psikolojimizi rahatlatmamız lazım. Trabzonsporun başında olmasa Simitçiden bir farkı yok benim için. Bu kadar savunmayınız süper başkanınızı savunulcak tarafını belirtin bizde savunalım hep beraber. Önümü ilikleyecek saygıyıda duymuyorum o şahısa. Bu kadar... saygıyla kaLın sayın Stichus
              akrabası oluyo galiba boşver

Yorum

• yok yok sana değil.. travele dedim..

cordoba işi için endişelenmemek lazım bana göre.. futbolu bıraktığını ilan etmiş bir isim transfer için alınabilecek risklerden fazlasını taşıyor..
                martinez ideal bir kaleci benim açımdan..
                kalemizin öyle böyle değil bomboş olduğunu düşünüyorum.. dolayısıyla da alınacak kalecinin tecrübeli olmasından ve ikinci kalecimizi çalıştırmasından daha öncelikli durum kaleyiuzun yıllar başarıyla koruyacak olmasıdır..
                martinezi almayı başarırsak-ki paradan başka sıkıntı yok ve istedikleri para cidden fazla- ligin en iyi kalecisine sahip olacağız..
                bu da ligde iddiamızı ortaya koyabilmemiz için en büyük gerekliliktir..
                bu arada messi şampiyonluğu zorluyor!

Yorum

• oho barcelona çoştu
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

yok yok sana değil.. travele dedim..

cordoba işi için endişelenmemek lazım bana göre.. futbolu bıraktığını ilan etmiş bir isim transfer için alınabilecek risklerden fazlasını taşıyor..
                    kalemizin öyle böyle değil bomboş olduğunu düşünüyorum.. dolayısıyla da alınacak kalecinin tecrübeli olmasından ve ikinci kalecimizi çalıştırmasından daha öncelikli durum kaleyiuzun yıllar başarıyla koruyacak olmasıdır..
                    martinezi almayı başarırsak-ki paradan başka sıkıntı yok ve istedikleri para cidden fazla- ligin en iyi kalecisine sahip olacağız..
                    Bu düşüncen güzel kardeşim aynı düşünceye sahibiz tabi sadece bu konu hakkında!!!Birde ankaraspor'da oynayan o Özer HURMACI adlı kardeşimizide TRABZONSPOR'umuzda görmek istiyoruz...Ali güzeldal için ısrarcı deilim seneye bizde zaten....

Yorum

• Stichus abi bugünkü Martin Palermo haberleri doğrumudur.
                      Özer Hurmacı'yı istiyoruz.
                      Bu arada Barca 3 yaptı.

Yorum

yok yok sana değil.. travele dedim..

Madem ligin en iyi kalecisi olacak ve de maksimum fayda alacagimiza inaniyorlar, versinler o halde parayi....G.Saray bocuna ragmen lincoln e ne bicim para verdi...Neden? adamlar parayi geri getirebilecek bir adam olarak görmüsler ve risk almislar, bu olay bu kadar basittir...
                        Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                        Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                        Sevdik bi kere napalim

Yorum

• Barça barçalıyor

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stichus abi bugünkü Martin Palermo haberleri doğrumudur.
                            Özer Hurmacı'yı istiyoruz.
                            Bu arada Barca 3 yaptı.
                            Martin Palermo bence bize faydalı alacak bir oyuncu deil kardeşim...

Yorum

• Konu dışında herşeyden yazmaya çalışan arkadaşları kutluyorum Alkışlar
                              Burası boş muhabbet yeri değil !

Yorum

• Lütfen ikili tartışmaları bırakalım arkadaşlar! Son 10 sayfaya baktığımda gördüğüm şey; bir arkadaş görüşlerini yazıyor,bir diğeri ona katılıyor, bir diğeri ona katılmıyor. Diğeri ona katıldığını yineliyor, birisi transfer isteğini defalarca yineli,yor..Bu arada diğeri ona katılmadığını tekrarlıyor.. Kısır döngü..Gerek yok.. Lütfen laf olsun diye yazmayalım..

Ayrıca burada başkanı, yönetimi asıp kesen arkadaşlara; şu anki durumdan hiç kimse memnun dğeil..Herkes başkana ve yönetime kızgın..Çünkü her sene olduğu gibi bu sene de transferler kampa yetişmeyecek gibi..Rakiplerin olumlu transferleri de sinirlerimizi hepten yıpratıyor.. ANCAK; bu durum Trabzonspor yöneticilerine ve başkanına posta koymanızı(!), burada asıp kesmenizi gerektirmiyor.. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin.. Başkana, yönetime saygınız olmayabilir, saygı duymak zorunda değilsiniz ancak Trabzonspor başkanlık makamına ve yöneticilik makamına saygı duymak zorundasınız! Onları o makama yakıştırmıyorsanız yapmanız gereken burada asıp kesmek değil, (imkanı olanlar için) gidip kulübe üye olmaktır..

Lütfen seviyeyi düşürmeyelim, aynı tip mesajları tekrarlamayalım..
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X