Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu martinezi aldık diyen kimdi ya sabahtan beri bakıyom internette bakmadıgım sayfa kalmadı yoq öyle bişe...

o değilde Vieri yi aldık diyeni bulmak isterdim la siteye girip bombalayıp kaçıyorlar

Yorum

• Büyük ihtimal 20 Haziran'da toplanılır. Bir hafta 10 gün sonra da gidecekler, takaslıklar belli olur, kadroyu eritiriz.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o değilde Vieri yi aldık diyeni bulmak isterdim la siteye girip bombalayıp kaçıyorlar
        valla billa ya...

Yorum

• Bu Rüştü'nün BJK'ye gitmesi iyi olmadı.FB Martinez'i alabilir...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Rüştü'nün BJK'ye gitmesi iyi olmadı.FB Martinez'i alabilir...
            febe kimki ondan cekinecem bas paranı al...

Yorum

• başkanı gördüğü yerde hastanelik edecek arkadaşa da bak hele..
              neden ben onu gördüğünde önünü ilikleyeceğini düşünüyorum acaba? yaşından olmasın?
              başkanın cenazesi var sanıyorum teyzesi vefat etmiş.. trabzona gidecek yarın da orada olacak.. gidip görüşebilirsin.. hastanelik edebilirsin orada kendisini..
              foruma ileri geri yazıp psikolojinizi rahatlatmak istiyor olabilirsiniz ancak kulüp başkanına bu denli hakaretlere neden müsaade edildiğini anlayamıyorum..
              eleştirmek belki faydalı bile olabiliyorken hakaret insanı forumdan soğutuyor bilmenizi isterim..
              arzu ettiğiniz güçlü takımı kurmalarını ben de büyük bir hevesle bekliyorum..
              diğer takımların transferleri beni de geriyor..
              bu sene de sıradan bir başlangıç yapılacağından ben de endişeliyim..
              başkana ben de kızıyorum..
              ama kendime olan saygımı yitirmeden eleştiriyorum..
              herkesin yüzüne her zaman bakabilmeyi başarmak lazım..
              gençlik delikanlılık kelimesini karşılıyor belki ama delilik kelimesini karşılamıyor..
              lütfen..
              daha dikkatli..

Yorum

Bas paranı al olayını febe yapıyo işte sorun orda. Asıl Özer'i bas parayı al.

Yorum

• allah belalarını versin bu yönetimin adamlar 2 dk rüştüyü aldılar biz hala yerimizde duruyoruz açlıktan nefesi kokan galatasaray lincoln ü aldı fener kos koca r.carlos u aldı biz de 100 yılın bombası adnan güngörü aldık herkes dalga geçiyo ''kim lan bu adanan'' die yeter lan kandırıla kandırıla bu durumlara
                  geldik daha trabzon u desteklemeiyombırakın arkadaşlar maça fılan gitmeyin izlemeyin
                  !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başkanı gördüğü yerde hastanelik edecek arkadaşa da bak hele..
                    neden ben onu gördüğünde önünü ilikleyeceğini düşünüyorum acaba? yaşından olmasın?
                    başkanın cenazesi var sanıyorum teyzesi vefat etmiş.. trabzona gidecek yarın da orada olacak.. gidip görüşebilirsin.. hastanelik edebilirsin orada kendisini..
                    foruma ileri geri yazıp psikolojinizi rahatlatmak istiyor olabilirsiniz ancak kulüp başkanına bu denli hakaretlere neden müsaade edildiğini anlayamıyorum..
                    eleştirmek belki faydalı bile olabiliyorken hakaret insanı forumdan soğutuyor bilmenizi isterim..
                    gençlik delikanlılık kelimesini karşılıyor belki ama delilik kelimesini karşılamıyor..
                    lütfen..
                    daha dikkatli..
                    Ben TRABZON'da yaşıyorum zaten isteğim zaman işimi hallederim...Böyle başkana bu yakışır...!!!

Yorum

ok cekınme ama neylen alcan hangı paraylan
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bas paranı al olayını febe yapıyo işte sorun orda. Asıl Özer'i bas parayı al.
                        Ben başkan acısından diyorum hani para babası ya bize yıldız alcak ya alsın bakim ...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanı gördüğü yerde hastanelik edecek arkadaşa da bak hele..
                          lütfen..
                          daha dikkatli..
                          Abi lütfen söyle başkana Özer Hurmacıyı alsınlar. Vallah ben önümü iliklemezsem namerdim. Bak burda herkes Özer oldu. Lütfen ilet. Lütfen...

Yorum

Sırf Fener'den topçu kapmak için bir oyuncuya değerindn fazla para vermek mantıksızlıktır.Fener Martinez'e talip olursa,fiyat iyice yükselir.Bu durumda Martinez'de ısrarcı olmak çok akıllıca olmaz.

@stichus,
                            O tür mesajları gördüğünde sol alttaki "ünlem" butonuna ()basıp mesajı moderatörler ve yöneticilere raporlayabilirsin.
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 22:14.

Yorum

• bu arada benmi o başkanın önünde ceketimi iliklicem sen beni tanımıyon kardeşim tanısan öyle demezsin...tepem atmasım dediğim lafın arkasında dururum...

Yorum

• Real Madrid 1-0 yeniliyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X