Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takan olsaydı bu hallerde olmazdık zaten
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• cordoba yerine tolga yı koyalım bence çok daha iyi olur ...

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UĞUR BORAL GELİYOR MU ?

Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif getirmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Wederson’u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı’dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor. Boral’ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği’nin genç sol kanat oyuncusu Eren’e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal’ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.
        sen bu haberleri nerden cikartiyorsun
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takan olsaydı bu hallerde olmazdık zaten
          biz onlara takalım o zaman...

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazıyı biraz büyültse bari küçük okunmuyo

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biz onlara takalım o zaman...

biri en sonunda fena takacak ama dur bakalım..

Yorum

• bizim transfer felsefemiz su mu? :

fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

doğru diyo ben baska yerde de okudum bunu

Yorum

• arkadaslar herkes bi martinez tutturdu hatta bende martinez diyordum ama soyle bi dusununce martinezi alirsak tolga tamamen biter. o yuzden bence yabanci tecrubeli bi kaleci almamiz lazim 1 yada 2 sene sonra yollariz veririz kaleyi tolgaya. ama tabi bu kaleci cordoba olmasin ahi gitmis vahi kalmis adamin

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim transfer felsefemiz su mu? :

fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!
                      ne yazık ki

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne demek size ne? Lafını bil öyle konuş. Burası kimsenin malı değil. Yazılan her şey ilgilendirir beni. Aynı adamın aynı mesajını 100 kez okumak istemiyorum. Burası oyuncak değil..
                        bak hala okuyorsun..okuma o zaman...
                        poetricus

Yorum

• Bir yerLerden ALıp size bilgi veriyorum. Sonuc oLarak sizde takip etmiş oLuyorsunuz. :meşale2:
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

ne alaka yaa..uğur boral-serkan balcı kötü futbolcumu yapmayın gözünüzü sevim..fener taraftarı serkanın gitmemesi için topicler açmıştı forumlarında bunu da unutmayın..!!

Yorum

iste bu guzeldi. resmen adamlar boyle dusunuyo ya.

Yorum

• arkadaşlar bu arada Stichus'u son zamanlarda gören varmı ya... Adam kayıp oldu yada, bu transfer fiyaskolatrından sonra inme indi adama yaa....
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X