Ligin en kötü Sol Beki bizde niye oraya adam alınmaz anlamam... Kim olursa olsun Celalettinden iyidir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bana kalirsa cordoba meselesi sakaryaya bi misilleme gibi.onlar diyolardiki martinezi nunbergte istiyo biraz parayi artirin yoksa onlara satcaz,bizimkilerde diyoki biz cordobayi aliyoz ama parayi biraz indirirseniz martinezi alabiliriz.durum bundan ibarettir heralde yani böyle umuyorum en azindan..
Yorum
-
nürnberg kaleci aldı...İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kalirsa cordoba meselesi sakaryaya bi misilleme gibi.onlar diyolardiki martinezi nunbergte istiyo biraz parayi artirin yoksa onlara satcaz,bizimkilerde diyoki biz cordobayi aliyoz ama parayi biraz indirirseniz martinezi alabiliriz.durum bundan ibarettir heralde yani böyle umuyorum en azindan..poetricus
Yorum
-
Bence Trabzonspor yönetimi mevcut teknik direktörünün sistemi ve taraftar profilinin 10 Numaraya bakışı acısından bu isi basarabilecek yetiye sahip degildir cagımız futbolunda 4-4-2 nin basarıya getiren esas sistem oldugu düşünülürse bizim icin acil ihtiyac Umutun yanına alınabilecek bir partnerdir Gökdenizinde orta sahanın solunda zorlandıgını düsünürsek sol acık ve forvet ve kaleci öncelikli ihtitacımız diye düsünüyorum Ceyhunu da yabana atmamak gerekir 4-2-3-1 oynayacagımız zaman Ceyhun o görevi yapabilir .2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ARKADAŞLAR,
Konu ile tamamen alakasız ama olursa sizlerden birisinin yardımını diğerlerine yeğ tutarım.
İÇİMİZDE DÜZCE MERKEZDE İKAMET EDEN ARKADAŞIMIZ VAR MI? VARSA ACİL BİR KİRALIK EVE İHTİYACIM VAR. DÜZCE'YE TAYİNİM ÇIKTI.
YARDIM EDEBİLECEK OLANLAR ÖZELDEN ULAŞIRLARSA MÜTEŞEKKİR OLURUM.
Sağlıcakla kalınEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
----------------Martinez------------------------
Jabi-----Stephanov--------Erdinç------Uğur Boral
Yattara------------Hüseyin----------- Gökdeniz
-------------------Ceyhun---------------------
--------Martin Palermo--------Umut--------------
Yedekler:
Tolga Seyhan
Risp
Ayman
Serkan Balcı
Özer Hurmacı
Ali Güzeldal
Erhan Küçük
Yorum
-
Serkan Balcıyı yedek bırakmaz ziya,sen Hüseyini Erdinçin yerine defansa. Serkanıda ön liberoya al işte o zaman olur bu kadroİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Martinez------------------------
Yedekler:
Tolga Seyhan
Risp
Ayman
Serkan Balcı
Özer Hurmacı
Ali Güzeldal
Erhan Küçük
Yorum
-
Runje, Lens ile anlaştı
Adamlar planlı ve programlılar bizde insallah şu Musampa ve Djokaj Jef ve Jundan tamamen kurtuldugumuz günleri görürüz bu arada Sola alabilecegimiz en iyi oyuncuyu Genclerbirliginden Eren olarak görüyorum Malatyada iken Yattara ile tartısan Eren genc ve saglam defansı olan futbolcu ama Cavcav Keceliyi kabul etmez sanki Antepli Faruk olacak gibime geliyor.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
üçünü alsak yeter yaİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer Hurmacı
Ali Güzeldal ve
Erhan Küçük
Yorum
-
bu kadro olursa ligde bir iddia mız olurİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Martinez------------------------
Yedekler:
Tolga Seyhan
Risp
Ayman
Serkan Balcı
Özer Hurmacı
Ali Güzeldal
Erhan Küçük
tabi ik tolga artık takımda iş yapmaz onun yerine başka biri olabilir
Yorum
-
Arkadaslar kusura bakmayin, mesaji göndermistim ama yinede gönderecegim arada bir, gören olur belki
Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität: Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
TRABZONSPOR 1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum