Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pierre van Hooijdonk 1969 dogumlu futbolcu 2003-2005 seneleri arasında Fb formasını giydi ülkemizde yani geldigi zaman 34 yasındaydı 31 gol attı iki yılda aynı zamanda özellikle ilk yılında şampiyonluga en büyük katkıyı yapmıstı peki Trabzonspor böyle bir oyuncu bulamaz mı 2 yıl oynayacak futbolcu olmazmı ben olabilir diyorum ve bonservisi elinde olan Martin Palermoyu öneriyorum yönetime:

Martín Palermo

Date of birth 7 November 1973

Place of birth La Plata, Argentina

Playing position Forward

2006-2007 Sezonu: 22 gol
    2005-2006 Sezonu: 20 gol
    2004-2005 Sezonu: 15 Gol

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 17:18.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kaleci konusunda forumdaki çoğunluğa katılıyorum.. martinez alınmalı bana göre de..

Yorum

• ohhh be cordoba salıya kalmış...başka adammı yok 38 yaşında...
        poetricus

Yorum

• Paraguaylı Bordobillomu ne vardı ne oldu o kaleciye acaba?

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pierre van Hooijdonk 1969 dogumlu futbolcu 2003-2005 seneleri arasında Fb formasını giydi ülkemizde yani geldigi zaman 34 yasındaydı 31 gol attı iki yılda aynı zamanda özellikle ilk yılında şampiyonluga en büyük katkıyı yapmıstı peki Trabzonspor böyle bir oyuncu bulamaz mı 2 yıl oynayacak futbolcu olmazmı ben olabilir diyorum ve bonservisi elinde olan Martin Palermoyu öneriyorum yönetime:

Martín Palermo

Playing position Forward

http://www.youtube.com/watch?v=m3WuPNddB3c

Bence de alınsın gol kralı olur Türkiyede.

Yorum

• Bizim acilen bi Sol beke ihtiyacımız var hiç olmadı Ergün Penbeyi alın hem tecrübeli hemde teknik celodan 10 kat daha iyi...

Yorum

• neden salı?
                salı günü yabancı meselesi açıklığa kavuşuyor.. acaba salı gününe kadar süre isteyen kim? beşiktaşın rüştüyle anlaşacağını kim biliyordu?
                beş dakikada değişen işler hep aleyhimize değişmese iyi olacak..
                martinezi fener alırsa sıkıntımız büyük olur..
                cordobayı alacağız diye sakaryaya heyecan vermek başka şey, kontenjan kalktıktan sonra fenerin sakaryayı bağlamasıyla avucumuzu yalamamız başka şey..
                o karambolde iyice inandırıcı olsun için cordobaya imza attırmayalım da
                bazı tkaımların bizden çok daha iyi transfer yaptıkları ortadadır lakin hocamızın istediği ama alamadığımız kimse yok şu ana kadar.. linderothu saymıyorum tabii..
                hoca alacak..
                bir forvet alacak bir de kaleci sanırım..
                bu arada uğur boral mı olur birbaşkası mı bilemem ama sola da bir oyuncu alınabilir.. transfer kapandıktan sonra da alınabilir..

işler iyi gitmese bile en azından transfer sezonu belirli bir süreyle takyid edilmemiş işler de var.. hocayı altıncı hafta alabiliriz, öyle değil mi?

Yorum

• Yani siz diyorsunuzki

Hersey Sahane - Cordoba Hokaye
                  Hasagic - sen git Ayran ic
                  Martinez - Sakaryanin hizini kez
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir ara Bobadilla ve Vilların masada oldugu söylenmisti burada yoksa Paraguaylı kalecilerde mi begenmediler Trabzonu bir an empati yaptım ben olsam gelirdim özellikle Bobadilla dünya Kupasının en iyi kalecilerindendi ama belli olmaz Hocamız denemek istemis olabilir birde eger bizim forvetleri tanımamasından endise ediliyorsa biz bir vcd yapıp yollarız Deivid Kezman Karan Sükürlü

Yorum

• ya biz 10 numara diyoruz ama..bizim çoban ön liberodan başka birşey bilmezki...sanırım 10 numara hayal...
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocayı altıncı hafta alabiliriz, öyle değil mi?
                        Ersun Yanalı getirelim bize yeter....

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neden salı?
                          salı günü yabancı meselesi açıklığa kavuşuyor.. acaba salı gününe kadar süre isteyen kim? beşiktaşın rüştüyle anlaşacağını kim biliyordu?
                          beş dakikada değişen işler hep aleyhimize değişmese iyi olacak..
                          martinezi fener alırsa sıkıntımız büyük olur..
                          cordobayı alacağız diye sakaryaya heyecan vermek başka şey, kontenjan kalktıktan sonra fenerin sakaryayı bağlamasıyla avucumuzu yalamamız başka şey..
                          o karambolde iyice inandırıcı olsun için cordobaya imza attırmayalım da
                          bazı tkaımların bizden çok daha iyi transfer yaptıkları ortadadır lakin hocamızın istediği ama alamadığımız kimse yok şu ana kadar.. linderothu saymıyorum tabii..
                          hoca alacak..
                          bir forvet alacak bir de kaleci sanırım..
                          bu arada uğur boral mı olur birbaşkası mı bilemem ama sola da bir oyuncu alınabilir.. transfer kapandıktan sonra da alınabilir..

işler iyi gitmese bile en azından transfer sezonu belirli bir süreyle takyid edilmemiş işler de var.. hocayı altıncı hafta alabiliriz, öyle değil mi?
                          Peki profesyonel bir klupte bu kadar hocaya baglı kalmak dogrumu Aralık ayındaki kongrede Ziya Dogan mı aday olacak başkanlıga Fenerbahcenin Martinezi alacagını sanmıyorum Serdar ve Volkan var oraya belki 3.kaleci alırlar ciddi sag kanat sorunları var yabancıyı oraya alırlar ayrıca son acıklamalar yabancı sayısının 6+2 olacagı yönünde Fenerin zaten Devid dahil 7 yabancısı var.

Yorum

• stichus usta yönetime , taraftarlar özer hurmaci ve ali güzeldali istiyor haberini ulastirsan olurmu
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pierre van Hooijdonk 1969 dogumlu futbolcu 2003-2005 seneleri arasında Fb formasını giydi ülkemizde yani geldigi zaman 34 yasındaydı 31 gol attı iki yılda aynı zamanda özellikle ilk yılında şampiyonluga en büyük katkıyı yapmıstı peki Trabzonspor böyle bir oyuncu bulamaz mı 2 yıl oynayacak futbolcu olmazmı ben olabilir diyorum ve bonservisi elinde olan Martin Palermoyu öneriyorum yönetime:

Martín Palermo

Playing position Forward

http://www.youtube.com/watch?v=m3WuPNddB3c
                              bocanin tarihdeki en golcu topcusu bu adam bunu alsalar gol krali olur turkiyede
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• genclerbirligi ilgileniyordu palermoyla...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X