İlk olarak cebcare tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu kadar kendini belli etmeseydin yaaaİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleutanç tablomuz
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
benim ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUM YOK BİRİLERİ HATA YAPACAK DİYE CEZASINI BİZ ÇEKEMEYİZ UYARMAK GÖREVİMİZ YOKSA BURDA NE İŞİMİZ VAR KAPATALIM FORUMU O ZMANİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar kendini belli etmeseydin yaaa
Yorum
-
Belcikanin utrecht kulubu de mi varmis? benim bildigim Utrecht Hollandadaydi???????İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTOM UYAR MI?
Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’a şimdi de Utrecht’in 10 numarası Tom Caluwe önerildi
DENEME ZANNETTİ
Transferde özellikle 10 numara ve kaleci arayışı içerisinde olan Trabzonspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-Mavili kulüpten asgari bir fiyat talep eden Şili asıllı futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzüntü yarattı. Kontenjan nedeniyle bekletilmek istenen Avustralyalı oyuncu bunu deneme olarak algılayınca ipleri kopardı ve menajeri tarafından G.Birliği’ne imza attırıldı.
ZİYA DOĞAN İZLEDİ
10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Belçika’nın Utrecht kulübünde oynayan Tom Caluwe önerildi. Belçika’da yaşayan Yattara’nın Trabzonlu FİFA menajeri Adnan Demir bordo-mavili takıma Tom Caluwe yi önerdi. Demir TAKA’ya yaptığı açıklamada Tom’u teknik direktör Ziya Doğan’ın da gelip izlediğini belirterek, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor’luyum, eğer 10 numara almak istiyorlarsa Tom’u kaçırmasınlar. Bu oyuncuyla şimdi G.Saray da ilgileniyor” diyerek uyarıda bulundu. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu her iki ayağını da mükemmel kullanıyor.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität:
Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?
Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
Bu çocuğun KEsinlikle bizim takıma dahil edilmesi lazım o yüzden bende bu msj tekrar koydum gereçkten çok kaliteli genç bir isim en önemliisi Trabzonlu ve Trabzonspor Formasını giymek istiyor bu Futbolcu için taraftr olarak yönetime iletelim takımıza dahil edilsin hemen bence arkadaşlara gündemden düşürmeyelim ...
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelcikanin utrecht kulubu de mi varmis? benim bildigim Utrecht Hollandadaydi???????
Muhahah aynen ya bende onu diyecektim simdi, Reziller
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Ne alaka anlamadımİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUM YOK BİRİLERİ HATA YAPACAK DİYE CEZASINI BİZ ÇEKEMEYİZ UYARMAK GÖREVİMİZ YOKSA BURDA NE İŞİMİZ VAR KAPATALIM FORUMU O ZMAN
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu rotanın Cordoba'ya döndüğünü doğruladı. Baturoğlu "Şu anda Martinez konusu kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak tek isim Cordoba'dır ama çok daha iyi bir kaleci bulursak onu alırız" dedi.
arkadaşlar bu demeç sanki cordoba dışında bir kaleciye mesaj gibi
son cümleye dikkat ediniz .. ben hala martinez veya benzer bir kaleci diyorum ..
Yorum
-
Abi bunlar Martinez veya baska kaleci alamaz yetenek yok cordobayi alirlar Tolgaya abilik lafida yalandan baska bisey degilİlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu rotanın Cordoba'ya döndüğünü doğruladı. Baturoğlu "Şu anda Martinez konusu kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak tek isim Cordoba'dır ama çok daha iyi bir kaleci bulursak onu alırız" dedi.
arkadaşlar bu demeç sanki cordoba dışında bir kaleciye mesaj gibi
son cümleye dikkat ediniz .. ben hala martinez veya benzer bir kaleci diyorum ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum