Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Supersportta Gordon Milne döneminde oynadıgımız Adana - Tabzonspor macı var.Onu izliyorum Ünallı Abdullahlı Ogunlu kadro Fatih Tekkenin ilk zamanları Fatih Adanaya 2 tane salladı.Hey gidi FATİH TEKKE ölün bu takımı ikinci yapar
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Ankaraspor’dan Jaba resti

Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Jaba için kapısını çaldığı Ankaraspor’dan olumsuz yanıt aldı.
      17.06.2007

Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Jaba için kapısını çaldığı Ankaraspor’dan olumsuz yanıt aldı. Brezilyalı futbolcu için takas öneren Bordo-Mavililer’in bu teklifi sıcak karşılanmadı. Başkent ekibi, bu transfer için para istediğini kaydedip, futbolcularını oyuncu takasında kullanmak istemediklerinin altını çizdi.

Allah akıl versin basımızdakilere Fanatike göre Jaba yı istemisler Allah akıl versin
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 11:54.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankaraspor’dan Jaba resti

Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Jaba için kapısını çaldığı Ankaraspor’dan olumsuz yanıt aldı.
        17.06.2007

Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Jaba için kapısını çaldığı Ankaraspor’dan olumsuz yanıt aldı. Brezilyalı futbolcu için takas öneren Bordo-Mavililer’in bu teklifi sıcak karşılanmadı. Başkent ekibi, bu transfer için para istediğini kaydedip, futbolcularını oyuncu takasında kullanmak istemediklerinin altını çizdi.

Allah akıl versin basımızdakilere Fanatike göre Jaba yı istemisler Allah akıl versin
        ankaraspora teşekkür ederim iiki reddetmiş
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• "Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6...0%26page%3D496
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• JABA?

Anlaşılan, kazara şampiyonluğa oynamayalım diye işi garantiye almaya çalışıyor bizimkiler...
            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• gazetelerde Cordobayla anlasildi deniyor bu kadar aciz ve futboldan anlamayan bir yonetime sahibiz taraftarin inadina hareket eden biy yonetim var millet lincolnu ister bizimkiler 37lik futbolu birakmis cordoba yaziklar olsun 10 numarayada 40 yasinda birinibekliyoruz

Yorum

• herkes içindeki iyi niyetiyle transfer edilebilecek isimler yazmış ama ben değerlendirecek beyin göremiyorum..............

Yorum

• [QUOTE=Mehmet_Mercanlı;838454]"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Bizim yonetim kadar kotu yonetim dunyada yoktur yabanci alacak kadar yetnekli degiller bari ozeri alip ortasahayi alternatifli yapsalar.

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkes içindeki iyi niyetiyle transfer edilebilecek isimler yazmış ama ben değerlendirecek beyin göremiyorum..............
                    kardes oyle deme sen emekli olmus 50 yaslarinda oyuncu isimleri yazarsan Nur Albayrak baskanimiz bizzat ilgilenecektir.Cordoba yi kaleye dusunuyorlar ya

Yorum

• Trabzon Cordoba'yı ikna etti

Dış transferde Serkan, Adnan ve Jabi'yi kadrosuna katan Trabzonspor, uzun süredir sürdürdüğü kaleci çalışmalarında da sona yaklaştı. Bordo- mavililer, küme düşen Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Oscar Cordaba'yla büyük oranda anlaşmaya vardı. Sakaryasporlu Martinez'den yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçen yönetimin, futbol hayatına nokta koyduğunu açıklamasına rağmen Kolombiyalı file bekçisini ikna ettiği ve son pürüzlerin aşılması için uğraştıkları bildirildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu da Cordoba'yla temasta olduklarını belirterek, "Tolga'yı yok etmeyecek, ona ağabeylik yapacak, yol gösterecek birini istiyoruz. Bana göre bu isim Cordoba'dır" açıklamasını yaptı.

DOĞAN 10 NUMARA İSTEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yönetimden ayrıca kaliteli bir 10 numara transfer edilmesi istediği bildirildi. Başkan Nuri Albayrak'la görüşerek kendisinin takip ettiği birkaç futbolcu olduğunu belirten Doğan'ın, Güney Amerikalı bir oyuncunun ismini verdiği gelen haberler arasında. Geçen sezon yabancı oyunculardan beklenen verimin alınamaması nedeniyle Doğan'ın, "Acele etmeyelim ve alabileceğimizin en iyisini alalım" dediği de öğrenildi.
                      17.06.2007
                      Kaynak : Sabah

Dün aksam stichus da müjdeyi vermis 10 numaradan vazgecilmis diye desenize döndük başa yine kaleci alacaktık demi cordobayı iknaya ugrasıyormusuz baskanmıs yönetimmis ..........

Yorum

• Bizim takimin basinda Ziya cobani, onun üstündede bu geri kalmis yönetim oldugu sürece, biz buraya coooooooooooooooooooooook daha yazi yazariz!!! Benim transferden artik hic umudum kalmadi, elimizdeki futbolcularla nereye varabilirsek artik? Bekleyip görecegiz. ALLAH sonumuzu hayir eylesin...

Yorum

• cordobayı bu takıma getirip kazanç bekleyen adamın trabzonspor sevgisinden aklından şüphe ederim burdaki amaç cordobadan başarı beklemek değil taraftarı
                          oyalamak neticeside belli olur çok sürmez en fazla 5 hafta dayanırlar olan yine taraftara olur getiren akıl belli..........

Yorum

• vollst. Name:Özer Hurmacigeboren am:20.11.1986 Nationalität: Türkei Größe:174 cmGewicht:65 kg

Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Trabzon'da yaprak dökümü
                              Kadrosunda 50'nin üzerinde futbolcu bulunan Trabzonspor, kadroda revizyona gidiyor.
                              Kadrosunda 50’den fazla futbolcuyu barındıran Trabzonspor’da, hazırlık kamplarının bitiminde gerçek bir yaprak dökümü yaşanacak.

Ziya Doğan kampta tüm oyunculara şans vermek, sonrasında ise başarılı olamayanları teker teker gönderip kadroyu 28 kişiye indirmek arzusunda. Doğan, bu konuda taviz vermek istemiyor.

olan bizim yetenekli genç oyunculara olacak
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Rüştü Beşiktaş'ta iddiası!

Milli Kaleci Rüştü Rençber, Beşiktaş'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. NTV'de son dakika alt yazısına göre Rüştü Reçber Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

17.06.2007
                                Kaynak : Sporx.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X