Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi
    peki okuyup ta ziyaya ve nuriye kadar iletilir mi bu yazılar.....

ben derim ki bunları kullanalım...............
    ziya teknik destek hattı ile ilgili: ziyan@sonumuzyaman.trabzon.org.tr
    nuri teknik destek hattı ile ilgili: nuriyildizalacakbize@sictikozaman.trabzon.org.tr

çok güzel oldu bence
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak evet ilk ikisini saymayi unutmustum.adnan kadro disimi kalmisti.belki sözlesmesini uzatmadigi icindir.ben jabi transferinede yalandir demistim hatta cagdas transferinede.korkmaya basladim gercekten cünkü cordoba transferinede yalan diyordum..
      Daha Suat Usta, Serkan Bensol, bir de şu her takımda oynayan şikeci Cafer'i aldıracak ziyan.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bak evet ilk ikisini saymayi unutmustum.adnan kadro disimi kalmisti.belki sözlesmesini uzatmadigi icindir.ben jabi transferinede yalandir demistim hatta cagdas transferinede.korkmaya basladim gercekten cünkü cordoba transferinede yalan diyordum..
        bu adamalr akıllanmazlar kork bence çünkü ben korkuyorum bu sene küme düşebiliriz
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• dobrowskiyi mi alsak
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu adamalr akıllanmazlar kork bence çünkü ben korkuyorum bu sene küme düşebiliriz
            sanmam, cünkü araliktan sonra bunlar kalamaz böyle giderse..ben acikcasi stad ve tesis projesindeki gelismeleri bekliyorum.en azindan hani bu adam insaatciya belki ordan biseyler yapar diye umut ediyorum.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dobrowskiyi mi alsak
              oda boşta sanırım bu arada bende boştayım benide alsınlar bedava oynarım musadan iyi oynayacağım kesindir size güvence veririm
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• iyi fikir aslinda bak...bende su an bostayim bonservisim elimde...alirlar bizi belki sansimizi denesek mi?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

dobrowskiyi mi alsak
                  ilk sayfa yenilenirken dostoyewski gibi okudum valla bizimkiler onu alsin daha iyi

Yorum

iyi fikir aslinda bak...bende su an bostayim bonservisim elimde...alirlar bizi belki sansimizi denesek mi?
                    tabiki belkide oynarız bizde hiç oynamayan adamlar trilyonlar alıyorda biz alsak ne olur ömrümüz kurtulur en azından bakarsın ortak bir işte açarız ne dersin
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ziyanin listesini cok merak ediyorum arkadaslar....söyle biseydir mutlaka

Isim Yas Sac
                      XXXXX 35 veya üzeri YOK

bu kritelerlere uygun oyuncular herhalde...

Yorum

• ben kaçar herkese günaydın artık malum güneşin doğmasına az bir vakit kaldı bizi uyutmayanlar utansın ne diyeyim
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bunu da alabiliriz...hamza yerlikaya....kariyeri basarilarla dolu....ön libero oynar yüzde yüz...sacinida sifira vurdurdu mu tamamdir bu is...

Yorum

ziyanin listesini cok merak ediyorum arkadaslar....söyle biseydir mutlaka

Isim Yas Sac
                            XXXXX 35 veya üzeri YOK

bu kritelerlere uygun oyuncular herhalde...
                            bi listeden bahsediyorlar ama bu liste sirasiyla yukaridan asagiyami yoksa asagidan yukarayima gidiyor bilinmez..eger yukardan asagiya gidiyorsa yandik demektir.cünkü alacaklarimiz artik cordobanin ve carlenin alternatifleri olacaktir yani daha alt siradakiler..eger asagidan yukari ise ki ne kadar ters olursa olsun böyle oldugunu umut ediyorum demekki 1.siradakilere cok var ve listedeki en iyilerini alcaz
                            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 03:45.

Yorum

• baya sacmalamaya basladim beyler ben en iyisi yatmaya gideyim yoksa kafayi yiyecegim hadi cümleten iyi geceler

Yorum

• uykumu bıraktı bu yönetim adamda uykumda kaçtı futbol zevkimde
                                BMN | ANTALYA
                                Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X