Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim yonetim alamaz bunlari suat usta ve ilyasi alirlar ikisininde bonservisi yokya sonrada sampiyon olacaz diye demec verirler bir sure sonra kendi aralarinda kavga ederler Araliktada insallah giderler

Yorum

• ıloveyouszymek ustadım

Kombineyi satamıyosan. kombineleri büyük firmalara satarsın. onlarda işçilerine verir.Trabzonsporlu ve Trabzonlu işadamılarından destek alırsın ustam pazarlama bu işler. Ha böyle para toplamak için gece yapcağına kombine almalarını sağla, git kulube reklam vermeleri sağla. pazarlama bu işler. üstadım. bunları yapamıyosan paramız yok dersin tabi ))
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 00:31.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• eğer yabancı 10 numara almayacaksan bari git ankaraspor'dan Özer Hurmacı'yı al.. Hem Trabzonlu hem de Ceyhun'u zorlayacak bir genç yeteneğimiz olur.
          BORDO MAVİ

Yorum

• bu yönetim ve bu hocayla nereye kadar ziya git yok nuri git yok kal desen kalmazlar bizim burda işler hep ters gidiyor ziya zamanında kal dediğimizde çekip gitti bizi yarı yolda bıraktı şimdi yapıştı koltuğa defol defol defol muhtıramı versek ne anlamadım
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer yabancı 10 numara almayacaksan bari git ankaraspor'dan Özer Hurmacı'yı al.. Hem Trabzonlu hem de Ceyhun'u zorlayacak bir genç yeteneğimiz olur.
              ankarasporda hemen verdi fenerin pilot takımı anlamadınmı
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ters düşmek

İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bakın bir tartışma başlatmak istiyorum muhtemel rakiplerimizle alakalı..
                peşinen de kıyaslama yoluyla halimiz gayet iyi demeye getirmeyeceğimi ilan edeyim
                amacım kıyas değil ama empatiyi bu noktada da işletelim ve kendimizi bir an için rakiplerimizin taraftarı yerine koyup takımlarımızı eleştirelim diyorum.
                fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş için kendi takımımıza yönelttiğimiz soruları bir sıralayalım..
                kalecileri nasıl?
                yetersiz.. bence kaleci alınmalı derdim üçü için de..
                sağbek?
                fenerde yok beşiktaşta yok galatasarayda sabri var ama yok de sen yine..
                stoper?
                fenerde var.. iki taneden de fazla çıkar.. galatasarayda yok beşiktaşta hiç yok..
                sol bek?
                fenerde bolca var.. galatasarayda hiç yok beşiktaşta evlere şenlik baki var
                önlibero?
                fenerde kralı var..(aurelio) galatasarayda kralı geldi(linderoth) beşiktaşta yok..
                sağ sol açıklar?
                fenerde yok.. galatasarayda solda arda var.. beşiktaşta yokoğluyok..
                forvet arkası?
                fenerde aleks var.. mecbur onunla oynayacak.. galatasarayda kralı geldi.. lincoln.. beşiktaşta delgado ricardinho toplasan bir tane yapmıyor muhtemelen ikisini de gönderecekler..
                forvet?
                fenerde yok, lisanslı forvet oyuncusu yok! galatasarayda çok gibi dursa da yok.. bana yetmezdi en azından.. ümiti necatiyi hakanı hasanı topla ikiyle çarp tekkenin çeyreği etmez! (daha sakin olmalıyım) beşiktaşta forvet diye bir yer yok!

bence durum budur..
                takımımızı bu kriterlerde değerlendirdikten hemen sonra:
                aldığımız kalecinin martinez olması durumunda bile lehimize fark oluşturacağını,
                on numara alırsak rekabette geriye düşmeyeceğimizi,
                iyi bir forvetle ligin tozunu atacağımızı,
                düşünüyorum ben!
                Sizinle neredeyse il kez ters düşüyorum Sayın Stichus.
                Devam edelim empatiye ve kendimizi hala o rakiplerimizin yerine koyalım ve soralım:

"bütün bu eksikliklere rağmen kim şampiyon olur?"

Empati yöntemi ile kendimi sırası ile FB, GS ve BJK taraftarı yerine koyuyor ve cevap veriyorum:

1-FB Taraftarı: Tabii ki yine biz
                2-GS Taraftarı: Özhan'a rağmen biz
                3-BJK Taraftarı: Geçen sene olmadı ama bu sene biz.

Ve dönüyorum bize yani Trabzonspor taraftarına verdikleri cevap:

"NE OLUR ARTIK BİZ OLALIM!"

Şimdi Sayın Başkanımız ve değerli YK da bir empati yapsın ve kendilerini 23 yıldır gelmeyen ve 24. yılda da anlamsız çekişmler, tutarsız tavırlar, yanlış ve yapılamayan transferler yüzünden zaten gelemeyecek olan şampiyonluğu bekleyen taraftarlar yerine koysunlar bakalım neler hissediyorlar.

Not: Hiç bana onların da zaten birer Trabzonspor taraftarı olduklarını söyleme lütfen, onlar taraftardan fazlası olmak zorundalar.Tarftar olmak istiyor idiyseler neden türbünlerde oturmadılar da yönetime talip oldular?

Not2: Yazınızın sonunda (muhtemelen) yapılacak transferlerden sonra oluşacak takımın ligin tozunu atabileceğini söylüyorsunuz da rakiplerimizin de muhtemelen saydığınız eksiklerini tamamlayacağını bilerek ya da bilmeyerek göz ardı ediyorsunuz.

Vesselam
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ankarasporda hemen verdi fenerin pilot takımı anlamadınmı
                  ankaraspor mu fenerin pilot takımı? Nerden çıktı bu? Wederson'dan deme sakın..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• ben anlamam ben karimi ile martinezi isterim banane banane banane
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizinle neredeyse il kez ters düşüyorum Sayın Stichus.
                      Devam edelim empatiye ve kendimizi hala o rakiplerimizin yerine koyalım ve soralım:

"bütün bu eksikliklere rağmen kim şampiyon olur?"

Empati yöntemi ile kendimi sırası ile FB, GS ve BJK taraftarı yerine koyuyor ve cevap veriyorum:

1-FB Taraftarı: Tabii ki yine biz
                      2-GS Taraftarı: Özhan'a rağmen biz
                      3-BJK Taraftarı: Geçen sene olmadı ama bu sene biz.

Ve dönüyorum bize yani Trabzonspor taraftarına verdikleri cevap:

"NE OLUR ARTIK BİZ OLALIM!"

Şimdi Sayın Başkanımız ve değerli YK da bir empati yapsın ve kendilerini 23 yıldır gelmeyen ve 24. yılda da anlamsız çekişmler, tutarsız tavırlar, yanlış ve yapılamayan transferler yüzünden zaten gelemeyecek olan şampiyonluğu bekleyen taraftarlar yerine koysunlar bakalım neler hissediyorlar.

Not: Hiç bana onların da zaten birer Trabzonspor taraftarı olduklarını söyleme lütfen, onlar taraftardan fazlası olmak zorundalar.Tarftar olmak istiyor idiyseler neden türbünlerde oturmadılar da yönetime talip oldular?

Not2: Yazınızın sonunda (muhtemelen) yapılacak transferlerden sonra oluşacak takımın ligin tozunu atabileceğini söylüyorsunuz da rakiplerimizin de muhtemelen saydığınız eksiklerini tamamlayacağını bilerek ya da bilmeyerek göz ardı ediyorsunuz.

Vesselam
                      **************rüştü***************
                      önder********edu*********lugano*******carlos****
                      ali bilgin*********appiah*****aurelio*********wederson
                      *********kezman*****alex****
                      daha da transfer yapacaklar üstelik bizim bu takımı geride bırakacak kalitede kadromuz varmı
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• box maci ne oldu millet ?
                        karaiplerde bir trazonsporlu..
                        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ankaraspor mu fenerin pilot takımı? Nerden çıktı bu? Wederson'dan deme sakın..
                          bütün takımlar fenere çalışıyor kayserispor dışında neden bize vermedi wedersonu wermezler tabii onlar ancak sömürü takımlarıdır emperyalistlerde istanbul takımları
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stichus abi ne ettin sen ya besiktasin stoperi yok demissin adamlarda türkiyenin en iyi stoperleri gökhan zan ve ibrahim toraman var...gerisinde katiliyorum yazdiklarina...

hayır ümit karana bile bişey buldu bjk de forvet yok diyor nobre neysede bobo çok iyi adam tabi bizim ersenimiz varya pehh hepsini 3e katlar 5e böler sol sağ bekler vızır vızır dimi hala uyuyoruz milletin bikaç mevkisi yok bizim Trabzonsporumuz yok oluyo

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              box maci ne oldu millet ?
                              2. raund bitti Sinan iyi götürüyo ama sol gözünde kanama var

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lavezzi hayal olmamalı...Bu adamın alınabileceğini düşünüyorum...4 mil E verilirse kulübü ile birlikte kendisine 2 yıllık, adam gelir bize...Arjantin de senede 750 bin E dan fazla kazanacağını sanmıyorum...

Tanımayanlar için ben kefilim, şampiyon yapar bizi...22 yaşında, Hagi nin hızlısı ve daha gole yakını diyebilirim...
                                ya kardeşim kendini boşuna paralıyorsun alamazlar ancak türkiyeye getirirler otel parasını verirler onuda beşiktaşa kapatırlar
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X