İlk olarak KHE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
suana kadar degerini anlamadiysa bundan sonra anlasada bisey degismez. son pismanlik fayda etmez..herkes hata yapabilir ama trabzon formasi giyipte büyüklügünü anlamayip sonradan istanbul takimlarina gitmek icin can atan birisinin isi yok o formanin icinde..üstelik onu bu yerlere getiren takim trabzonspor olmasina ragmen..İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher insan hata yapabilir ve daha önce de dediğim gibi trabzonspor un değerini artık anlamıştır formayı kaybetmemek için herşeyi yaparKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
iyi o zaman trabzonspor bu yönetim bu TD ve bu tarftarla şampiyon olur (hayal ama hoşa gidiyo demi?)İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide öyle söylemen lazım en azından az önce kurduğun ve tolga seyhanla başlayan cümleden daha mantıklı cümleler kurmuş olursun......olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniçin gitti anlat bilelim
kısa ve net! adamın can güvenliği tehlikedeydi..tatmin edici oldumu senin için..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
iyi bakalim fatih o zaman fb ye gitsin bi sene.orda basarili olamasinda bak bakalim geri gelmesine kac kisi sevinir !!!İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama geri geliyo diye dedikodu bile çıksa herkes seviniyo çiftestandartın tanımı bu benceKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Tolga seyhanla şampiyon olmasından çok daha yüksek bi ihtimalİlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi o zaman trabzonspor bu yönetim bu TD ve bu tarftarla şampiyon olur (hayal ama hoşa gidiyo demi?)
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw kardesim en fazla isteyecekleri 3 3.5 milyon eurodur...bu herifi ilerde biz 1o milyon euro dan fazlaya satariz...yaw bu adam trabzonda basarisiz olsun ben futboldan anlamiyorum abi...Ne yani illa trabzonspor yoneticisi mi olmam lazim bunu getirmem icin.Musampalar#djokajlar#junlara kiyana kadar alin bitsin bu iskence....Beceriksiz bu herifler yaaa
senin arkdayız agada nasıl söyliyecez bunu yönetime bir yol bul sonuna kadar destek bu adam bu kadar iyiyse tabi
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
hayir giderken takimina iyi parada kazandirdi..ama gidipte tolganin gs yi bize tercih ettigi gibi oda fb yi tercih etse bakalim onu kim geri ister...tolgaya da kapimiz acikti ama gs ye giderek kendisi kapatmis oldu..İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekısa ve net! adamın can güvenliği tehlikedeydi..tatmin edici oldumu senin için..
yaaa arkadasimiz sadece tolga seyhan geri gelmesini olumlu buldugunu söyledi..ben karsiyim gelmesine o gelmesinden yana.isi kisilestirip kavga ortami yaratmanin bi anlami yok..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 17:00.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
evet oldu...İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekısa ve net! adamın can güvenliği tehlikedeydi..tatmin edici oldumu senin için.....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
o bu formayı hak etmiyor şu bu formayı hak etmiyor arkadaşlar kim giyecek bu formaları allah aşkına yaa geçti o lütfen yapmayın ... ekmek parası bu kim daha çok para veririse gider orada oynarsın bunun kanunu bu trabzon buyuk takım ben orada 1milyona oynadım ( mesela) ama gs 2 milyon veriyo ama olmas ben trabzonsporda buyuk takımda oynadım bu formayı öle herkeze vermezlker ben siirt jetpayq gideyim adamlar ne güzel düz hesap 500 bin veriyolarmı diyecek.. lütfen mantıklı olun arkadaşlar ...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuana kadar degerini anlamadiysa bundan sonra anlasada bisey degismez. son pismanlik fayda etmez..herkes hata yapabilir ama trabzon formasi giyipte büyüklügünü anlamayip sonradan istanbul takimlarina gitmek icin can atan birisinin isi yok o formanin icinde..üstelik onu bu yerlere getiren takim trabzonspor olmasina ragmen..Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
haklısın kardeşim bu iş profesyonel bir iş...İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bu formayı hak etmiyor şu bu formayı hak etmiyor arkadaşlar kim giyecek bu formaları allah aşkına yaa geçti o lütfen yapmayın ... ekmek parası bu kim daha çok para veririse gider orada oynarsın bunun kanunu bu trabzon buyuk takım ben orada 1milyona oynadım ( mesela) ama gs 2 milyon veriyo ama olmas ben trabzonsporda buyuk takımda oynadım bu formayı öle herkeze vermezlker ben siirt jetpayq gideyim adamlar ne güzel düz hesap 500 bin veriyolarmı diyecek.. lütfen mantıklı olun arkadaşlar ...7
Yorum
-
gs bizden daha fazla vermemisti..iyi o zaman fatih fb yi gitse ona yinede trabzonspor kapilarini acmali öylemi?İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bu formayı hak etmiyor şu bu formayı hak etmiyor arkadaşlar kim giyecek bu formaları allah aşkına yaa geçti o lütfen yapmayın ... ekmek parası bu kim daha çok para veririse gider orada oynarsın bunun kanunu bu trabzon buyuk takım ben orada 1milyona oynadım ( mesela) ama gs 2 milyon veriyo ama olmas ben trabzonsporda buyuk takımda oynadım bu formayı öle herkeze vermezlker ben siirt jetpayq gideyim adamlar ne güzel düz hesap 500 bin veriyolarmı diyecek.. lütfen mantıklı olun arkadaşlar ...
türkiye ye has bazi hassiyetler var.suanda hickimse gökdeniz daha fazla para kazanmak icin fb ye gitme isterse bunu kabul edemez.sen olur gidebilir diyorsan onada saygim var..
aurelio fb ye gitti ona kimse sesini cikarmadi ama yönetimi ordan sürerlerdi eger fatihle gökdenizi fb ye satsaydilar..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 17:28.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum