Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah Rizasi Icin Biri Sesimi Duysun

su takima San Lorenzolu LAVEZZIYI getirelim...Beyler forvet arkasinda iddaa ediyorum dunyada henuz kesfedilmemis en iyi oyuncudur !!!...Yaw su trabzonspordan bi yonetici yokmu buralari okuyan ALLAH RIZASI icin getirin SU ADAMI tek basina sampiyon yapar yaaa.... bu haftaki maci tek basina aldi yaaa 1 asist 1 GOL 1 PENALTI yaptirdi...yok mu sesimi duyan....
    ZIYA DOGAN OKU SU YAZIYI YAAA...gerekirse kampanya yapalim beyler ciddiyim ben bole laf olsun diye ortaya atmiyorum.su herifi alalimmm tek basina sampiyon yapar !!!......henuz kimse almamisken....bi yetkili duysun yaa....

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamam herkesten bu lafım için özür diliyorum (sazan)

ama hüseyin abi yanlış bişey söylemedim ben her yazılan futbolcu için çok ümitlenitoruz ...
      ikincisi ; yönetimi kötüleyecek bazı haberler çıkıyor bence bunların çoğu yalan hemen dolduruşa gelip başlıyoruz yönetimi eleştirmeye ...

Ha söyle

Özürün kabul olmusdur.

Varya sirf senin avatarinin hatirina bir 10 Numara borclular bize
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su takima San Lorenzolu LAVEZZIYI getirelim...Beyler forvet arkasinda iddaa ediyorum dunyada henuz kesfedilmemis en iyi oyuncudur !!!...Yaw su trabzonspordan bi yonetici yokmu buralari okuyan ALLAH RIZASI icin getirin SU ADAMI tek basina sampiyon yapar yaaa.... bu haftaki maci tek basina aldi yaaa 1 asist 1 GOL 1 PENALTI yaptirdi...yok mu sesimi duyan....
        ZIYA DOGAN OKU SU YAZIYI YAAA...gerekirse kampanya yapalim beyler ciddiyim ben bole laf olsun diye ortaya atmiyorum.su herifi alalimmm tek basina sampiyon yapar !!!......henuz kimse almamisken....bi yetkili duysun yaa....
        kaç parayla alacaklar...
        gökdenizi satıp borç kapatmayı düşünenler bu ayarda adamı alamazlar.
        nerden baksan 4-5m vermen lazım..
        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En iyisini yapiyorsunuz.

Bence hepimiz yorum yapmayi birakalim ve bekleyelim. Daha az stres olurmu acaba?

Yok yok. Bence yorum yapmaya devam edelim.

Bu Forumda siz renkdaslar olmasaniz ve hepbirlikde bu Yönetime ve o TD "saymasak" nasil stres atacagiz dimi

Yöneticilerimiz bu Forumun Adini gecici olarak
          "BMN Trabzonspor Psikolojiyi düzeltme Forumu" olarak degistirsin bence
          Kesinlikle haklisin abi rahatlama forumu
          Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
          Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
          Sevdik bi kere napalim

Yorum

• abi üşenmedin mi bunu yazmak için bee....

baya bi dolmuşun sanırım

sevgili kardeşim gençliğimizde bizde biraz bu takımın peşinden koştuk mücadele ettik ...

Yorum

• ah, ah nick carle yi gençlerbirliği 3 yıllığına 1 milyon euroya kaptı beee...
              7

Yorum

• yinemi transfer yok offfffffffffffffffff
                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• gecen sene kurduklari takım belli bu seneden de umudum yok ya gorucez olucakları
                  "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                  Johan cruyff

Yorum

stichus biliyo merak etme )))

Lavezziyi alsınlar nerede bizim hoca denemeden almaz )))

kakayıda gaziantep beğenmediydi zamanında

lemi robinhoyu beğendi robinho real e gitti )))))
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• LAVEZZI icin DESTEK !

İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaç parayla alacaklar...
                      gökdenizi satıp borç kapatmayı düşünenler bu ayarda adamı alamazlar.
                      nerden baksan 4-5m vermen lazım..
                      yaw kardesim en fazla isteyecekleri 3 3.5 milyon eurodur...bu herifi ilerde biz 1o milyon euro dan fazlaya satariz...yaw bu adam trabzonda basarisiz olsun ben futboldan anlamiyorum abi...Ne yani illa trabzonspor yoneticisi mi olmam lazim bunu getirmem icin.Musampalar#djokajlar#junlara kiyana kadar alin bitsin bu iskence....Beceriksiz bu herifler yaaa

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yönetimin Trabzonspora yapmış oldugu en büyük İHANET camianın vizyonunu bitirmesidir ... ben geçtim saha sonuçlarını konuşmaya dahi gerek yok ... ama bu yönetim öyle bir İHANET içindedir ki bu koca camiayı karşısında el pençe duran kuluplerin maskarası yapmıştır .. tüm ülkeye bizi güldürmüştür ...rezil etmiştir ... şöyle düşünün eski 2. başkanınız çıkıyor fb li yönetici olan Ali KOÇ A HİÇ BİZLE ALAKALI bir durum yokken saldırıyor gerçi ulusoyun teteikçiliğini yapıyor tıpkı başkanlık için ondan icazet aldıgı gibi ...ben bunları da geçtim her şeyi geçtim bir konuya dikkatinizi çekmek ve sizi çok ciddi düşünmeye davet etmek istiyorum ...

Bakınız Trabzonspor da gün geçmiyor ki bir başkan adayı ortaya çıkmasın ... her gün neredeyse bir başkan adayı yerel basında ister bunu para vererek yazdırıyorlar ister ikili ilişkileri ile ama sonuçta bunu yazdırıyorlar ...bakın bir adaylara şöyle düşünün asıl tehlike burada bunun farkına varmak lazım ...

hüsnü hayali eski 2. başkan boksor hacı yıldız ibrahim usta belki de isimlerini unuttugum ve muhtemel ki daha da çıkacak benzer adaylar .. haaaa ve serdar bali tabii ki ...bunlar ve buna benzer muhtemel çıkacak başkan adayları !!!!! tabii ki başkan olamaz o farklı bir konu ama bu cesaret bu aymazlık bu gayrı ciddilik nereden kaynaklanıyor ... lütfen bunu çok ii düşününüz ... işte bu bir camia için en tehlikeli süreçtir ....hep şu var ben de başkan adayı olayım belki şansa başkan olurum ne olacak ki ben de bunlar kadar yaparım ....çogunun aklında bu var yarısı reklam hava atmak deseniz en az yarısının aklında bu var ...ya da bu tip adamların asbaşkanlık 2. başkanlık kapması ... ibrahim usta son dakikaya kadar iskender önalın asbaşkanı idi listesinde .. kaybedecegini anlayınca apar topar çekilmişti ..

Bu yönetim Trabzonsporun vizyonuna misyonuna temeline dinamit koymuş ve ihanet içindedir ...bunu bilerek mi yapıyorlar yoksa şahsi hırs ve inat bu noktaya getirmiş anlamak mümkün değil ...

şimdi özellikle belki bir arkadaş şunu diyebilir ... efendim marcelinho musampa gibi adamları siz nerede bulacaktınız da alacaktınız ... stad konusunu hayal dahi edemiyordunuz ve buna benzer laflar ... hemen cevap vereyim

sorun bakalım taraftara ki bu kulubun asıl sahibi taraftardır genel kurul üyeleri değil .. sorun bakalım taraftara ben fatih tekke yi ayak oyunları ile satacagım (kimse bana tersini anlatmasın )marcelinhoyu alacagım ...size ne derdi taraftar ? ben cevap vereyim sizi odunla kovalardı ... bakın dikkat buyurunuz fatik tekke nin hiç bir dönem gökdeniz kadar gitmek için ısrar ve amacı olmamıştır .. bazı şeyleri yazmak istemiyorum anlamı da geregi de yok ...devam edelim mi edelim edelim

ne dedi sayın başkan çok ii bir hoca alacam UZUN VADELİ SÖZLEŞME YAPACAM dikkat ediniz kongre de sözüdür UZUN VADELİ SÖZLEŞME ....

gelen kim ? bu konulara da girmiyelim herkes biliyor ...

en önemli cevaba geldim ... stad konusu ....Efendim kimse hayal dahi etmiyorken bu başkan ve yönetim stad konusunu gündeme getirdi...pekiiiiiiii hadi öle olsun ...zaten kongreyi de o yüzden aldı .. öyle 2 tane dünya yıldızı masalı ile degil ... onu da geçtim ...bugün ülkemizde stad yapmayan takımı neredeyse dövecekler ... sanırım 7 8 stad yapılma aşamasında kayseri rize gibi takımlar başladılar dahi ... evet hani stad ? efendim eger TBMM den yasa çıkmazsa başkanlıga aday olmazmış ... yahu ol ol bence mutlaka ol ...bak o zaman satddan kaçmaya benzer mi kongreden kaçmak ...

bu kadar yalanla dolanla dümenle çapsızlıkla yapılan hareketler Trabzonsporu tartışılan vizyonu olmayan bir camia haline getirmiştir .. boşverin saha sonuçlarını ... her gün çıkan başkan adaylarına bakın cevap orada ..

Sayın Başkan ve degerli yönetim kurulu üyeleri , karşınızda salaklar aptallar ordusu yok .. çok kişinin iyi niyetni böyle görmeyiniz ... bu iş ihaleden taşoronluk vermekle para dagıtmakla siyasi gücü çaktırmadan kullanmakla olmuyor ...hele hele ilçe milliyetçiliği yaparak hiç olmuyor ...

son cümlem şudur .... ben kimse gibi ince yönlendirmeler yapmak için bu tip yazılar yazmıyorum ...tek amacım bu kulubun gerçek sahibi olan organize ve egitimli taraftar grubunu biraz aydınlatabilmek elimden geldiğince ...hiç hiciv de yapmıyorum saygısızlık da ...

mükemmel yazmışsın

teşekkür ederim
                        12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                        - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                        Darbe sırası bizde...

Yorum

• lavezzi trabzona 3 gömlek ağır gelir bizimkiler ellerine gelmiş carle'yi alamadılar daha aciz şerefsizler...
                          7

Yorum

• Fenerbahçe için geliyor Trabzonsporla görüşüp anlaşamıyo sonrada gençlerbirliğiyle anlaşmaya varıyo.Tam bir türk filmi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

yaw kardesim en fazla isteyecekleri 3 3.5 milyon eurodur...bu herifi ilerde biz 1o milyon euro dan fazlaya satariz...yaw bu adam trabzonda basarisiz olsun ben futboldan anlamiyorum abi...Ne yani illa trabzonspor yoneticisi mi olmam lazim bunu getirmem icin.Musampalar#djokajlar#junlara kiyana kadar alin bitsin bu iskence....Beceriksiz bu herifler yaaa
                              3-3,5m euro verip adam alabileceğini mi sanıyorsun bu yönetimin???

alamazlaaaar...10 tane köhnemiş adama 5 m euro verirler. sene boyu işimize yaramaz. ama 1 tane adama o parayı verip işe yaramasını akıl edemezler..

lavezziye o parayı vereceklerini sanmıyorum..
                              hatta inanmıyorum..
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• ya adamlar ellerine gelmiş beleş adamı kaçırdılar yaa daha neyin tartışmasındayız biz...

nick carle gençlerbirliğini uçuracaktır sırf o adam için gençlerin maçlarını izleyecem
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X