Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu nerden biliyorsun
    bi haberde okudum.river plate 4 milyon dolar önerdi san lorenzo kabul etmedi..8 milyondan asagiya inmediler.arjantin ligi avustralya ligi gibi degil herhalde.sampiyon takimin en önemli oyuncusunuda bedavaya gelecek hali yok..bu kadar eder o adam..
    benim hosuma giden san lorenzonun renkleri.bordo mavi
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Lavezzi alınmalı...bu kadar net...Lavezzi alınsın, bir de Türk sol kanat (İbo Akın)...kapatın transferi...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• cavcav boş adam almaz arkadaşlar bunu yıllarca gördük. barışın dediği gibi bedava alacağımız 10 numarayı devre arasında 1.5 milliyon dolar verir alırız. yada aynı parayı mehmet çakır için verir alırız. ayrıca ne hikmetse bize hiç bir faydası olmayan musampaya ve diğerlerine hala maaş ödemeye devam ediyoruz. ne kadar da çok paramız var dağıtıyoruz.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lavezzi alınmalı...bu kadar net...Lavezzi alınsın, bir de Türk sol kanat (İbo Akın)...kapatın transferi...
          onu alamazlarki arkadaslar.adam cok pahali..

Yorum

Lavezzi alınmalı...bu kadar net...Lavezzi alınsın, bir de Türk sol kanat (İbo Akın)...kapatın transferi...
            kardes senin transferle ilgili bi kac mesajini okudum herzaman aynen benim düsüncelerimdesin... lavezzi olmazsa insua olmalidir...en azindan denenmelidir...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cavcav boş adam almaz arkadaşlar bunu yıllarca gördük. barışın dediği gibi bedava alacağımız 10 numarayı devre arasında 1.5 milliyon dolar verir alırız. yada aynı parayı mehmet çakır için verir alırız. ayrıca ne hikmetse bize hiç bir faydası olmayan musampaya ve diğerlerine hala maaş ödemeye devam ediyoruz. ne kadar da çok paramız var dağıtıyoruz.
              bizim gönlümüz zengin

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardes senin transferle ilgili bi kac mesajini okudum herzaman aynen benim düsüncelerimdesin... lavezzi olmazsa insua olmalidir...en azindan denenmelidir...
                kesinlikle...

10 numaraysa alınacak adam YA LAVEZZİ ya da FEDERİCO INSUA...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• .........................
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 13:26.

Yorum

kesinlikle...

10 numaraysa alınacak adam YA LAVEZZİ ya da FEDERİCO INSUA...

arkadaşım geçen sene ınsua için gs çok uğraştı alamadı. biz mi alacağız. adam daha gelir mi trabzona trabzonu soracağı ilk isim marce olacak. referans 0 yani. ınsua iyi oyuncu bende çok beğeniyorum ama trabzona gelmeyeceğinden adım gibide eminim. bizim alacağımız isim daha önce isim yapmamış başarıya aç isimler olmalı. marco gibi.

bu gidişle biz ancak kendimizi avuturuz. ınsua yok levezzi yok bilmem başkası. önümüze gelmiş elemana bile ön protokol imzalatamıyoruz. gurbetçi buluyorlar 40 yılda 1 tane onuda kasımpaşaya kaptırıyorla. bu iş bitiriciliyle benim iyi transfer beklentim yok.
                    En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 13:26.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• lavezzi, nick carle vs . nereye alıyorsun kardeşim.
                      elinde ki çakmaları ( djokay, thomas jun, jefferson) ne yapacaksın.
                      ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Yorum

• FEDERICO INSUA

STEVEN PIENAAR
                        ProSieben Serien online schauen auf Joyn. In der Pro7 Mediathek findest du ganze Folgen direkt nach TV-Ausstrahlung.

Ezequiel Lavezzi

EDERSON
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• cavcav boş adam almaz mı?

isaac promise yi kim aldı iyi de para verdiler o zaman adam geleceğin santroforu büyük iş başardık en az 10 milyon usd ye satarız demiyorlarmıydı.
                          ne oldu? tıss...
                          bence bu sefer her zamankinin aksine ilhan cavcav baktı maliyeti düşük ''ya tutarsa'' mantığıyla hareket etti. tutmazsa, basında kimse duymadan çeker gider, seyirci baskısı zaten yok e hesap soran da yok adam diktatör. ama tutarsa fb ve trabzon un beğenmediği adamı ben aldım bakın nasıl bir futbol dahisiyim der...

bu adam çok iyi bir futbolcu da çıkabilir ama kimsenin ne ziya hoca ya ne de yönetime bu adamı almadılar diyerek kızmaya hakkı yok.
                          biz değilmiyiz burada izlemeden futbolcu almayalım diye iyi ya işte adamlarda izlemedikleri futbolcuları almıyorlar. bence de doğrusunu yapıyorlar. bence kapatalım artık bu konuyu. bizim için bitmiştir alana hayırlı olsun.

Yorum

• ikiside olamaz arkadaslar..insua nin 2010 yilina kadar sözlesmesi var.2 milyon € az istemezler..lavezzi icinde aynisi söz konusu..ikisinide unutun

Yorum

• Trabzonspor Nick Carle’yi İstanbul’da göz hapsine aldı. Güney Amerika’dan beklenen 10 numara gelmezse Avustralyalı futbolcuya imza attırılacak

İSTANBUL’DA GÖZ HAPSİNDE
                              Trabzonspor’un transfer gündeminde olan Avustralyalı oyuncu Nick Carle İstanbul’a geldi. Ancak bazı ajanslar Carle’nin F.Bahçe için geldiğini yazınca Sarı-Lacivertli kulüp bu haberi yalanladı. Carle ve menajeri daha sonra başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptı. Avustralya’da geçen sezon yılın futbolcusu seçilen Nick Carle’nin Newcastle Jets Takımında 10 numaralı formayı giydiği kaydedildi.

MARADONA BENZETMESİ
                              Mick Carle 3 kez Avustralya Milli Takımı’nda görev aldı. Sol ayağını bir raket gibi kullanma özelliğine sahip Carle’nin fiyatının da düşük olmasının bordo-mavililerin bu transfere sıcak bakmasına sebep olduğu belirtildi. Otoriteler Nick Carle’ye Maradona benzetmesi yapıyor. Bu futbolcunun alınması durumunda orta alanda 10 numara sorununun çözüleceği ifade edildi.

KONTENJAN MI BEKLENİYOR?
                              Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle’nin transferinin sonlandığını ancak, yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler. Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa’yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor’dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle’ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin, Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle’den vazgeçilebileceği açıklandı.

Şimdi de Galatasaray!
                              Önce Fransız haber ajansı AFP, Avustralyalı ofansif orta saha oyuncusu Nicky Carle’ın F.Bahçe’ye imza atacağını dünyaya duyurdu, ardından F.Bahçe yalanladı. Bundan sonra Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak’ın Carle ile görüştüğü yazıldı şimdi de Four Four Two dergisinin Avustralya disyonun da Carle için Galatasaray’ın da devreye girdiği yazıldı.

Tarih: 16.06.2007 Saat: 09:03:22

Kaynak:Taka
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cavcav boş adam almaz mı?

isaac promise yi kim aldı iyi de para verdiler o zaman adam geleceğin santroforu büyük iş başardık en az 10 milyon usd ye satarız demiyorlarmıydı.
                                ne oldu? tıss...
                                bence bu sefer her zamankinin aksine ilhan cavcav baktı maliyeti düşük ''ya tutarsa'' mantığıyla hareket etti. tutmazsa, basında kimse duymadan çeker gider, seyirci baskısı zaten yok e hesap soran da yok adam diktatör. ama tutarsa fb ve trabzon un beğenmediği adamı ben aldım bakın nasıl bir futbol dahisiyim der...

bu adam çok iyi bir futbolcu da çıkabilir ama kimsenin ne ziya hoca ya ne de yönetime bu adamı almadılar diyerek kızmaya hakkı yok.
                                biz değilmiyiz burada izlemeden futbolcu almayalım diye iyi ya işte adamlarda izlemedikleri futbolcuları almıyorlar. bence de doğrusunu yapıyorlar. bence kapatalım artık bu konuyu. bizim için bitmiştir alana hayırlı olsun.
                                Promise 20 yasında ve bu yıl 11 gol attı Ligde aynı zamanda 200 bin dolara aldılar
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X