Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen orkunun veya hasagicin hata yapmicagindan emin misin. veya garanti verebilir misin?
    Onlardan biri alınsın demedim ki.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hata yapmamak için ince elemek sık dokumak tamam.. nokta transfer tamam.. oyuncuyu izlemek.. buna da tamam.. tamam da.. adamı avustralyadan buraya davet etmek ondan sonra seni denemem lazım demek biraz garip..
      daha iyisini alalım eyvallah buna da lafımız yok.. yine de ben adamın yerinde olsam yapılanın ayıp olduğunu söylerdim..
      iyi düşüneceksin, adamı hem davet edip hem izleyelim dersen not ederler bir tarafa..
      şilili not etmese ben not ederim..
      kabul eder denenirse ne ala, yok kabul etmez giderse bu biraz ayıp olmuştur..
      bu arada hoca tamam denemeye gerek yok alalım da diyebilir her an.. sanıyorum baskılardan çekindiği için bir de aniden bu kadar meşhur olduğu ve fenere adı geçtiği için heyecanlandı hoca..
      karla ekmek yemeyi ben buldum ama ben de beğenmedim demişti bir başka hocamız da hani..
      o hesap..
      hayrolsun diyelim ne diyelim..
      Aferin Ziya ya ilk defa iyi bir iş yapmış olur..
      Ben olsam Ceyhun la teke tek maç yaptırırım..
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cok güzel yapmisin kadro yu insallah bu sezon bu kadroylan cikariz

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Veron diosun yani
          Süper olur Valla al sana Ön Libero hemde hücume yönelik ön libero

Yorum

• Tamam ya uzatmayalım bu konuyu Konu başlığıyla yakından uzaktan alakası yok....

Bu arada Gençlerbirliği Lazaroniyle anlaşmaya çalışmış ama vazgeçmişler

Yorum

• Carledan haber var mi?!
              Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                Hay Allah!Bak hala anlamıyorsun
                Uyardın tamam anladık da uyardığın şeyi kendin yapıyosun diyorum sana
                Birşey yapılmayacaksa kimse yapmayacak!
                Anlatabildiğimi sanmıyorum ama..
                Kusura bakmayın arkadaşlar
                imzan gerisi

başlık transfer dosyamız ama bayağı kabarık bir dosya.bir klubun adı kaç futbolcuyla gündeme gelir yaa yeter artık o olmadı başkaa o olmadı diğeri. transfer yapılacağı lig bitincemi gelmiş akıllarına. hala yeni isimler duyuyoruz yeterrrrrrrr.

ayrıca bir zamanlar serkanı transfer etmiştik(öyle demişlerdi) imzadan haber varmı

Yorum

• İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Carledan haber var mi?!
                  Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Rick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Carle TS'ye çok yakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Rick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, transferin henüz bitirilmediğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile transfer görüşmelerinin sürdüğü bildirildi.

İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşen Carle ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtilirken, bugün İstanbul'da bir araya gelecek olan tarafların, yaşanan küçük pürüzleri gidermek için masaya oturacakları kaydedildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Nick Carle ile yapılan görüşmeleri doğrularken, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Transferin henüz bitirilmediğini belirten Doğan, "Dış transferde çok titiz davranıyoruz.
                  Hata yapmak istemiyoruz. Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağlamada sorun yaşamayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Oyuncuların karakteristik yapılarının bölgeye uymasına dikkat ediyoruz" diye konuştu

Yorum

• Şimdi de Galatasaray!

Önce Fransız haber ajansı AFP, Avustralyalı ofansif orta saha oyuncusu Nicky Carle'ın F.Bahçe'ye imza atacağını dünyaya duyurdu, ardından F.Bahçe yalanladı. Bundan sonra Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'ın Carle ile görüştüğü yazıldı şimdi de Four Four Two dergisinin Avustralya edisyonunda Carle için Galatasaray'ın da devreye girdiği yazıldı.

Carle transferi Türk medyasını olduğu kadar Türk futbolseverlerin de aklını karıştırdı. Türkiye'den gelen haberlerde ise Avustralya'nın Newcastle Jets takımında forma giyen Nick Carle için Trabzonspor'un Avustralyalı futbolcu ile prensipte anlaştığı ve bu transferin Ziya Doğan'ın kararına kaldığı belirtiliyor.

Şili asıllı futbolcu Nick Carle için Türkiye'de bir transfer savaşının yaşandığını belirten dergi Carle'ı Galatasaray'a getirmek isteyen menajerin aynı zamanda Arjantinli yıldız Riquelme için de daha önce sarı-kırmızı ekiple görüştüğünü ifade etti.

Dergide yer alan haberde G.Saray'ın Avrupa'nın en yaşlı teknik direktörlerinden biri olan Karl Heinz Feldkamp'ı takımın başına getirdiği belirtilirken, takımın çalışmalarda 27 Haziran'da başlayacağı da söylendi
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 20:41.

Yorum

• ULAN BI ISI DOGRU YAPIN BIKEZ! Attirin su adama imzayida rahat nefes alalim bizde!!!!!

Galatasaray nasil Riquelme'yi almaya calisiyorda biz denemiyoruz? GS bizde cok dahami zengin?

Yorum

• Ziya,Nick Carleyi Mehmet Akgün gibi denemek istiyomuş o yüzden transferde pürüz çıkmış Stichusun dediğine göre......

Yorum

• orkun geliyosa ankaragücüne kimi veriyoz
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ya arkadaşlar inanmayalım böyle haberlere yaa..

riquelme türkiyeye gelse her yerde manşet olur ..

yalan haber bunlar...

Yorum

• bu istanbul ezikleri her bi ..ka maydanoz olmaslar olmaz zaten ne adiler yaa biribir futbolcu ile ilgilendimi hemen onalrda ilgileniyor alınacaksada fiyat katlanıyor yazık milletin milyon dolarlarına
                              bizimkilerde de iş yokki nokta transfer yapsınlar git işi bitir gel ne oyalanıyon alacaksan al çoğu transfer gibi ellerine yüzlerine bulaştıracakalr kesin
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İnşallah galatasaraya gideceği yönündeki haberler doğrudur takıma 2. bi hasan üçüncünün ihtiyacı yok...
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X