Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol şu diyarbakır ın kalecisi iken tribünlere hareket çeken, en son taraftarın birini sahaya sokmayı başaran çirkef vatandaş değil mi???

herşey tartışılabilir.. ama o şenol bu şenol ise onun çirkefliği pek tartışılmaz..
    başka bir kaleci şenol varsa o ayrı tabi
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Arkadaşlar son dakika haberlerinde Ziya Hocadan onay cıktı deniliyor ama stichus abi hoca denemek istiyor deniliyor hocanın denemek istemesi işleri karıştırır nasıl deneyeceksin oyuncuyu ne bekleyeceksin ondan bu kadar kısa sürede antremanda topla yüz kes sektirmesini mi isteyeceksin ben
      sevdim Carleyi tabi diger Arjantinliyi bilmiyorum eger Arjantinli Lavezzi veya Delgado ise ben Ankaradan kalkar gider alır gelirim ikisini

Bu arada kaleciler arasında Meksikalı Ochoanın ismi gecti bu beni mest etti
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ....

İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu form bana tekrar teknik direktörlerin ve yöneticilerin işlerinin ne kadar zor olduğunu hatırlattı.
        şu forumda kaleci için kimi rüştü derken kimi orkun,kimi martinez kimi hasagiç diyor.
        3 ön liberomuz var. hadi ziiya hoca sistem değiştirdi tek ön libero ile oynayacak( dünyanın sonu gelir herhalde) desen eminim kimimiz hüseyin derken kimimiz ayman kimimiz serkan diyeceğiz.
        kimimiz gökdeniz i satalım derken kimimiz saçmalamayın gökdenizi satmak takımı satmaktır diyor...
        zor iş bu işler zor.
        sanırım sırf bu nedenle bile eleştirirken iki kere düşünmek lazım.
        kimse aymanı oynatmadığı için hocaya kızmaz veya hüseyini çünkü bunlar sistem oyuncularıdır ama yattarayı oynatmadın diyee herkez kızar yahut marcelinhoyu soda oynatırsan yada musmpaya hiö şans vermezsen yada formda murat ocağı kesip iki önce transfer edilen keçelinhoyu oynatırsan velasıl hatalar yapıldıkça eleştirilerde olacak hatalar yapılmasaydı şampiyon olurduk herhalde
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          doğrusu şenol rizeli olmadığı gibi rizedede hiç oynamadı şenol bursada kendini tanıttı konumuzla alakası şu şenolu ts taraftarları pek sevmez ebnde sevmem şirkef bir adam yani bu adamın rizeli olarak tanıtılması açıkçası zoruma gitti

üşenmedim baktım tff nin sitesine doğru soylemişsin bana sorsalar rize de oynadığından da rizeli olduğundan da o kadar emindim ki
          burundan esinlendim herhalde 8şimdi de burnu rizelilerre benzemez deme bi de onu da araştırtma bana )

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasagiç olacagına orkun olsun derim ben ...
            bende hasagic veya orkun olucagina Tolga olsun derim.
            Bunlari ancak ikinci kaleci olarak olinabilir.

Yorum

• Bu arada bu Serkan'dan hiç ses çıkmıyor..Bitti denen transferde bu durum biraz ilginç değil mi?
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada bu Serkan'dan hiç ses çıkmıyor..Bitti denen transferde bu durum biraz ilginç değil mi?
                bu pazar öss ye girecekmiş.imza ondan sonra atılacak
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• arkadaşlar vallahi her sene bu zamanlar burada kaleci yazıları görmekten inanın gına geldi...25 senedir şampiyon olamıyoruz, ne kaleciler geldi gitti ama bir şenol güneş çıkmadı...Tolganın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum...öyle isimler yazılıp çiziliyor ki okuyan gözlerime yazık...

Yorum

• sinavlari varmis elif..ondan dolayi biraz rötarli gelcekmis trabzona
                    Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                    Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende hasagic veya orkun olucagina Tolga olsun derim.
                      Bunlari ancak ikinci kaleci olarak olinabilir.
                      Evet bende katılıyorum tolga hepisnden ii bir kaleci hatta milli takımın kalecisi bile o olması serdarda kim oluyo!!!

Yorum

• hasagiç inşaallah gelmez bize orkununda vasat bir kaleci olduğunu düşünüyorum illa kaleci alınacaksa ankaragücünden serkan kırıntılı alınsın yada jefferson ve tolgaya kale emanet edilsin gerçi onlara emanet edilen kale Allah'a emanettir)
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• orkhun hırslı falan ama o olacağına TABİ TOLGA OLSUN
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet bende katılıyorum tolga hepisnden ii bir kaleci hatta milli takımın kalecisi bile o olması serkanda kim oluyo!!!
                            Lig boyunca biz başka bir kaleci izledik herhalde.Bizim kaleci Tolga'dan bahsediyorsun dimi?

Yorum

• kaleci alacaklarsa adam gibi alsınlar.
                              hasagiç orkun bilmem ne..
                              "kaleci dediğin biraz deli olur" lafı doğru değil..

ne kadar efsane kaleci varsa hepsi inanılmaz sooğukkanlı adamlar.

ne delisi..

hasagiç zaten tam saatli bomba.. tolgadan 1 tek artısı var, o da yabancı olması.. maalesef bizde artı oluyor..
                              orkun daha 40 fırın ekmek yesin...

kendi kalecimi keseceksem değecek aldığım adam.
                              tolgaya yakın ayarda adamların peşide koşup boşa zaman ve para zayi etmesinler.
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lig boyunca biz başka bir kaleci izledik herhalde.Bizim kaleci Tolga'dan bahsediyorsun dimi?
                                sen orkunun veya hasagicin hata yapmicagindan emin misin. veya garanti verebilir misin?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X