Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Werder Bremen Carlos Albertoýu almis. Diego ile birlikde Ligin tozunu atacaklarmis.

Imza Bölümünde bu Isme yer verenlere duyurulur

yıkıldığım andır bu an takıma alınabilecek en iyi yabancı futbolcuydu maliyetide fazla yoktu onun adını ilk bn yazmıştım buraya
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Doğan: "Carle'la görüşmeler sürüyor"
      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, transferin henüz bitirilmediğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile transfer görüşmelerinin sürdüğü bildirildi. İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşen Carle ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtilirken, bugün İstanbul'da bir araya gelecek olan tarafların, yaşanan küçük pürüzleri gidermek için masaya oturacakları kaydedildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Nick Carle ile yapılan görüşmeleri doğrularken, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Transferin henüz bitirilmediğini belirten Doğan, "Dış transferde çok titiz davranıyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağlamada sorun yaşamayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Oyuncuların karakteristik yapılarının bölgeye uymasına dikkat ediyoruz" diye konuştu
      lig tv
      En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:01.
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stichus ve müridleri
        iste buna gülerim ben..adamin biri geliyor bazilarini havaya sokuyor burda yok nuri böyle yok söyle ...zorda olsa sevdirecek bize nuriyi..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iste buna gülerim ben..adamin biri geliyor bazilarini havaya sokuyor burda yok nuri böyle yok söyle ...zorda olsa sevdirecek bize nuriyi..
          reklamın iyisi kötüsü olmaz düşünsenize 2. lige düştüğümüzü önümüzdeki 25-30 sene türkiyede kimse bu ismi unutmaz
          adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Stichus bak limon tadı vermişin işte görüon biara melinoz vardı o artık yazmıyo yazıcaksanda kendi fikirlerini yazarsan seveniriz.. Yok başkan bunu alıcak yok bunu satmıycak kimse boş konuşup birbirini kandırmasın..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

nick midir nedir...Milli takimda tek mac oynamis ilk 11de oda hazirlik macinda uruguaya karsi..20 macta gol atmis ortalama 5 macta 1 gol...2003 de fransaya troyese gitmis 1 mac oynamadan ülkesine geri gelmis..evet cok basarili bir oyuncu helal nuriye dünya yildizi aldi bize...nuri baba...nuri baba...nuri baba....nuri oldu olacak hazir stoper ariyorken kürsatida alsana bize oda dünya yildizi nede olsa..
              Güzel kardeşim eleştiriyorsun seninde bircok haklı tarafın olabilir ama yanlış bilgi verme en azından Uruguay macında ilk 11 de baslamadı dakika 69 da girdi oyuna ayrıca milli takımda oynamamasının tek sebebi vardır orada ligler agustosda baslar şubatta biter sen milli takım hocası olsan yetenekli ve kalitelide olsa idman yapmayan tatilde olan futbolcuyu milli takıma alırmısın Carle kaliteli futbolcu alınmasında fayda var kardesim ..........bize gelirse syzmek gibi 10 numaralı milli formayı cıkarmaz sırtından
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• C.alberto bremenemi gitmiş ((( Kader keitada lyona gitmiş ((
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus hiç tereddüt etmeyin.
                  Marcelinhos100 benden önce yazmış.
                  Madem kaleci o kadar önemli.
                  Bobadilla en doğrusudur.
                  Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyim...
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• şu da var arkadaşlar adam taaa avustralyadan gelecek acaba buraya bu iklime trabzona aloışabnilecek mi...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stichus ve müridleri
                      Benim sorduğum soru üzerine denk geldiği için üzerime alıyorum.

insanoğlu
                      seviyesini
                      ve
                      haddini
                      iyi bilmelidir.
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:08.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stichus bak limon tadı vermişin işte görüon biara melinoz vardı o artık yazmıyo yazıcaksanda kendi fikirlerini yazarsan seveniriz.. Yok başkan bunu alıcak yok bunu satmıycak kimse boş konuşup birbirini kandırmasın..
                        Güzel kardeşim yine baslamısın herkesi yalanmaya Melinozu soguttun forumdan adam daha gelmiyor okumazsın veya dogru kabul etmessiz olur biter stichus abinin yazılarını da bu abi müneccim mi ki bu adamı bir hafta önce yazdı nasıl oluyor bu kadar isabet olabilirmi sence

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel kardeşim eleştiriyorsun seninde bircok haklı tarafın olabilir ama yanlış bilgi verme en azından Uruguay macında ilk 11 de baslamadı dakika 69 da girdi oyuna ayrıca milli takımda oynamamasının tek sebebi vardır orada ligler agustosda baslar şubatta biter sen milli takım hocası olsan yetenekli ve kalitelide olsa idman yapmayan tatilde olan futbolcuyu milli takıma alırmısın Carle kaliteli futbolcu alınmasında fayda var kardesim ..........bize gelirse syzmek gibi 10 numaralı milli formayı cıkarmaz sırtından

hocam ben anlamam alacaksin petrici veya lincolnu...diyecegim sana büyük baskan...ama nicklen ticklen bu is yürümez adam 20 mac yapiyor bi sezonda sonra demesin türkler cok macyapiyor ben gidiyorum diye..karadeniz carpar adami..mehmet cakiri al daha yararli olur..

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stichus bak limon tadı vermişin işte görüon biara melinoz vardı o artık yazmıyo yazıcaksanda kendi fikirlerini yazarsan seveniriz.. Yok başkan bunu alıcak yok bunu satmıycak kimse boş konuşup birbirini kandırmasın..
                            Amacın ne senin? Melinoz yazmıyormuş aman ne büyük gurur değil mi senin için Başardın!
                            İnanmamak senin elinde değil mi? Zorla inanacaksın kardeşim diyen mi var?İnanmazsın olur biter Yok burda haberleri ben veririm diyorsan buyur sende ver

Yorum

• kimse burda nuriyi ve para yiyen askerlerini savunamaz...madem bu site o kadar uyari yapti genel kurul diye o zaman lafinin arkasinda duracaklar yönetim ne yapmiski nuriyi savunuyorsunuz..söylim en büyük basrisi bursa macini satmak..

Yorum

hocam ben anlamam alacaksin petrici veya lincolnu...diyecegim sana büyük baskan...ama nicklen ticklen bu is yürümez adam 20 mac yapiyor bi sezonda sonra demesin türkler cok macyapiyor ben gidiyorum diye..karadeniz carpar adami..mehmet cakiri al daha yararli olur..
                                Bize Petricden de Lincolden de daha basarılı olmuş Bundesligada 5 sezonda 65 gol atmış bir o kadarda gol attırmıs o ligin 2 kez en iyi oyuncusu secilmiş adam geldi geldide ne oldu bak ben ismini almısım onun kullanıcı adıma geldiginde herkes sasırmadımı yıllar sonra ilk kez Fanatik Fotomac ilk sayfalardan vermedilermi bu haberleri olmuyor iste sen hala Lincoln diyorsun kac gol attı lincoln bu sene güzel kardesim olmuyor bize hedefleri olan burada gelecegi icin oynayacak futbolcu lazım para icin oynayacak futbolcu degil Mehmet Cakıra gelince onunda extra alınmasını isterim .....
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X