Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o son fotograf kewell yalnız. szymek'e benzetilen. alsak fena olmaz hani.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu resimde Szymek'e benzemiş.Sonları aynı olmaz inşallah
      hodus: Bu adam bana tipi ve duruşu itibariyle fena halde Tomas Jun'u hatırlatıyor

banada jeffersonu andırdı birden yaa adamı tipten tipe soktuk iki dk da beaa
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu resimde Szymek'e benzemiş.Sonları aynı olmaz inşallah
        kewell değilmi o.szmeke benziyo gerçektende.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kewell değilmi o.szmeke benziyo gerçektende.
          evt kewell yanlıs koymusum oraya kusura bakmayın renkdaslar
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani bir de şu elimizdeki yabancılar nolacak önce bi o konuyu halletseler
            bence federasyona güveniyorlar.öyleki kontenjan doluyken bir yabancıyla anlaşıldı.bir yabancıylada görüşülüyor
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yönetimde bizim gibi youtube dan seyredip almıyordur inşallah.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

carleden bi kac kare

ben az bişey biliyorsam bu harry kewell

Yorum

• arkadaşlar ben sizi anlamıyorum. adamı kimse tanımıyor alt tarafı youtube ta bi kaç hareketini gösterdiler diye bi anda adamı ronaldinho ayarına çıkarttınız. youtube bir de yattara yı koyun bakalım neler olur. her futbolcu hayatında bi kaç güzel gol atıp bi kaç da güzel hareket yapar bunları harmanlayıp gösteriyorlar bizde vaybe maradona geldi diyoruz.
                  benim bi sorum var belki durumu analiz etmemize yardımcı olur.
                  avustralya futbolunun dünya futbolundaki yeri nedir? bizden daha geride olduğu kopnusunda buradaki herkes hemfiki olur herhalde
                  pekiii bu adam bizden futbol olarak daha geride olan bir ülkenin milli takımına 26 yalına kadar sadece 3 kez çağrılmış. sizce bu kadar iyi olduğu iddia edilen bir adam için garip bi durum değil mi?

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetimde bizim gibi youtube dan seyredip almıyordur inşallah.
                    Olur mu olur artık teknoloji gelişti adamlar geçiyo net başına youtube yi açıyolar topçu bakıyolar hem masrafsızda oluyo..
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• neler olmuş neler..

benimle alakalı düşüncelerin tamamı için çok teşekkür ediyorum.. masalcı ilan edene de..
                      sizinle bir anlaşma yapalım:
                      gökdenizle alakalı bir anlaşma.. lüzumsuz yorumlarla boşuna üzülmeyin, gökdenizin transferinden hiç bahsetmeyin.. adamın bir yere gideceği falan yok.. bu konuda tekrar tekrar yazıp yönetime yüklenip gerilmeyin..
                      zaten ancak tekkeyi satarak marceyi aldılar da demeyin, bilmediğinizi bu kadar açık yazmanıza gerek yok..
                      gökdenizi satmadan carleyi almazlar demeyin..
                      yönetim forumdaki yazınıza cevap vermedi diye üstüne üstüne gidip hakaret etmeyin..

carle dünyanın öbür ucundan uçağa bindiğinde çıktı bu haberler.. ben size fenerbahçenin sizden daha çok şaşırdığını yazmaya çalıştım..
                      oyuncu travelin listesindeki oyuncudur..

ben kendisinin bir kaç maçını izledim dvd den..
                      kimse kendisini çıplak gözle izlemiş değildir.. hoca dahil.. ama hoca beğendi oyuncuyu.. bir oyuncu daha beğendi.. tamamen ters taraftan..(coğrafi konum açısından ters taraf, sağ bek değil) eğer o oyuncu ile anlaşamazsak bununla imzalarız sanıyorum..
                      elbette kimsenin haberi yoktu,olmadığı da iyi oluyordu.. yalnız her şeyi düşünüyorsun ama adamın kulübünün idari menejerinin ilerig eri konuşabileceğini düşünmüyorsun.. adamlar için transfer çok mühim.. adeta kasabaya inmek gibi dağdan
                      avrupa sayılıyoruz adamların gözünde.. inter minter toto sonuçta
                      adamcağız direkt trabzon uçuşu olmadığından, kendine lig şampiyonunu yakıştırıp onun hikayesini yazmış..
                      şimdi adamı kimse satmasın bize lütfen.. travel konuşsun yerden göğe hakkı var.. ama hoca buldu bu adamı.. başkan beğendi.. dün fenerle adı anılana kadar da kimse duymadı.. ha bir arkadaş çıkıp travele ben söyledim öyle yazdı diyorsa o konuşsun ben susayım
                      tiyatro yazmıştım.. dikkat çekmiş.. traveli avustralyaya göndermiştim.. topuk paslı kendi takımında on numara oynayan yirmibeş yaşında oyuncu demiştim.. champions avatarına koymuştu.. o oyuncu bu oyuncudur.. yani çoğunuzun bir kaç gündür izlediği hakkında yorum yaptığı oyuncuyu hocamız yaklaşık bir aydır izliyor, takip ediyor ve istiyor..
                      tüm bunlardan hocaya saygı çıkarsa mutlu olurum..
                      adam topçu değil diyenler her yerde vardır, yk olsak bu forumdan karar çıkmaz.. o da olayın gerçekliğini anlamamıza yardımcı olmuş oluyor kanaatimce..
                      oyuncu iyidir kötüdür bekleyipgöreceğiz.. henüz almış da değiliz zaten.. ama buraya kadar getirmiş olmamız ve ancak bir boşboğaz yönetici yüzünden ifşa olması benim açımdan mutluluk verici..
                      hoca ne derse o oalmaktadır.. başkana bravodur..
                      başkan gizlilikle yürütmektedir.. başkana bravodur..
                      travel adamları önermiş ve samimiyetini korumuştur.. travele bravodur..
                      forumda bir haberle sağa sola yalpalamayan yönetime sövmeyen kullanıcılar çoğunluktadır.. foruma bravodur..
                      carle kendi kendine gelmemiştir.. getirene de getirirken basından saklayana da bravodur..
                      kampa kadar oyuncu işi bitsin demiştim başkana.. kulüp tarihine geçelim dmeiştim.. çok mutlu olacağım kampa kadar bir kaleci alıp carle ile kapatırsak şu transferi..
                      şimdi bu cuma gününde güzel bir şarkı ile neşelenelim:
                      the cranberries söylesin..
                      'fi fa fo..'

Yorum

• Adamın güzel hareketlerinden ziyade top sürmesi, top saklaması, şutları, duran topları oldukça etkili. Adamın kumaşının iyi olduğu belli, önemli nokta şu, devamlılığı var mı? Ziya'nın sistemine uyacak mı, takıma kısa sürede alışabilecek mi. Antrenmanlardan kaçıyor mu. Zor durumlarda sorumluluk alabiliyor mu. Türkiye'ye futbol oynamak için mi geliyor gezmek için mi. Önemli olan noktalar buralar. Transfer o yüzden her zaman risklidir, yüzde 100 başarısı şansız yoktur. Şİmek nasıl geldiği gibi takıma adapte olduysa umarım bu elemanda çabuk alışır. Bunun içinde takımda sen ben kavgası olmamalı. Çok iyi arkadaşlık bağlarının mevcut olması gerekiyor. Yeni transferler dışlanmamalı, özellikle kaptanlar bu ortamın sağlanması için ellerinden geleni yapmalılar.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ayağında top tutsa (heralde youtube için hazırlanan görüntülerde tek paslardan oluşan bir resital olmaz değil mi?) " Bizde ayağında top tutan adam zaten var"
                          Ayağında top tutmasa hep tek pas yapsa "sıradan oyuncu takımı da sıra takımı yaptılar"
                          Mücadeleci oyuncu alınır " Güreş takımı mı kuracaz"
                          Teknik, topu ayağında tutmaya muktedir gol vuruşu iyi oyuncu alınır " Ziya bunu oynatmaz"
                          La havle vela kuvvete....

Yorum

• stepanov- hüseyin-gökdeniz - yattara dörtlüsünden biri satılacaksa bu takıma alınacak bi futbolcu asla destek olmaz köstek olur.....

her iyi oyuncu takıma adapte olacak diyede bir şey yok...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• gerçekleşirse bu transferin neredeyse bedavaya bitirilmiş olduğu bilgisinide paylaşayım da adama o gözle bakın..
                              celodan az olacak maliyeti..
                              gökdeniz konusunda da anlaşmamızın bana düşen kısmını eksik bırakmışım..
                              siz yazmayın, yorulmayın.. gökdeniz giderse ben cezamı yatarım
                              hiçbir bilgiye belgeye dayanmayan işler bunlar..
                              boro yöneticileri geldiler istanbula başkanla görüşmek istediler abdullah bey görüştü ve kibarca reddettik adamları..
                              başkan görüşmedi sırf foruma yazmayın diye
                              carle nasıl yeniden iyi bir topçu olur ben biliyorum aslında..
                              basından bir kaç arkadaşa rica etsek, volkan ballıyla görüşüyor desek.. beş dakika sürmez adamın türkiyeye gelmiş en iyi topçu mertebesine yükselmesi..
                              biliyorum ben taraftarımı, biliyorum..

Yorum

• 150 bin dolar maliyeti ile ali güzeldalı da geri alabiliriz mesela oda iyi bir transfer olur.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X