Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• carleden bi kac kare
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nick Carle Eğer Alınırsa Ziya Hoca bu adamı oynatmaz.oynatırsa;
      1.Önce Sol açık yapar
      2.İkinci yarı oyuna sokar
      3.Kadro dışı bırakır
      4.Yattara ile aynıanda oynatmaz.
      5.maç gitmişken kurtarda görelim der oyuna alır.

Sonunda adam gideceğim diye yırtınır durur.
      Bu yazinin altina imzami atiyorum, iyi okuyun ve unutmayin!!!

Yorum

• Carlenin duran topları frikikleri iyi kullandığına dair bir video göremedim, aman aman pasörlüğünüde göremedim, gördüğüm tek şey topla hızlı olması(ceyhun ve gökdenizde bu fazlasıyla var)birkaçta topuk pası, iyi bir futbolcu olabilir ama kesinlikle aranan futbolcu değil(bize pas yapan, oyun kuran bir on numara lazım)

Yorum

• ulan bide bizim yonetici cıkıp carleyle ilgilenmioyoruz demioyomuymus kafayı yerim

Yorum

• Rüştü F.Bahçe'de kaldı

Fenerbahçe, tecrübeli kalecisi Rüştü ile anlaştı. Lig TV'den Yılmaz Dirim'in haberine göre yönetimin teklif ettiği ücreti ilk başta beğenmeyen ve çeşitli kulüplerden teklif almaya başlayan Rüştü, yıllık 1 milyon Euro'ya 2 yıllık imza attıRüştü'nün 750 bin Euro garanti, 250 bin Euro da maç başına alacağı öne sürüldü.

Bu arada sarı lacicvertli yönetimin bir diğer file bekçisi Volkan ile de önümüzdeki günlerde anlaşması bekleniyor.

Yorum

• Evet katılıyorum pas,pas,pas, en büyük sorunumuz bu daha çok Scholes gibi oyuncuya ihtiyacımız var bizim Hem 2.önlibero görevini üstlenebilecek hemde atakları yönlendirecek gerektiğinde güm diye vuracak kaleye

Yorum

• yani bir de şu elimizdeki yabancılar nolacak önce bi o konuyu halletseler

Yorum

• eğer nick carle ile anlaşılırsa kendisi 21 haziranda milli takımın kampına katılacak. asya kupasının bitiş tarihi olan 29 temmuza kadar milli takımla olma ihtimali var. kamp dönemini takımla geçiremeyecek, takıma lig başlamadan fazla ısınamayacak.
                  "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu resimde Szymek'e benzemiş.Sonları aynı olmaz inşallah
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu adam bana tipi ve duruşu itibariyle fena halde Tomas Jun'u hatırlatıyor
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        26 yaşında, bu kadar yetenekli, bonservisi de 500 bin dolar olan adamı ancak Avustralya'dan alabilirsin zaten.

O kadar uzaklara gitmisken bir de Yeni Zellanda , Papua Yeni Gine .. oralara bakalim .Belki daha ucuzunu buluruz.

Yorum

• Çok Top Tutuyo Bu Adam AyaĞinda. Var Zaten Bİzde BÖyle Bİ Tane. Ceyhun Yeterİnce Kanser Edİyo Zaten Bİzİ. Ayrica Bİzİm Lİgde Adama Öle BoŞ Alan Birakmazlar Alirlar Hemen AyaĞindan Topu. Avusturya Lİgİ Bİzİm Lİgİn 1/3Ü Olamaz Bence.

Sonolarak DİyeceĞİm Ben BeĞenmedİm. Szymekİn TirnaĞi Bİle Olamaz
                          Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak metin_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eğer nick carle ile anlaşılırsa kendisi 21 haziranda milli takımın kampına katılacak. asya kupasının bitiş tarihi olan 29 temmuza kadar milli takımla olma ihtimali var. kamp dönemini takımla geçiremeyecek, takıma lig başlamadan fazla ısınamayacak.
                            Yollamasınlar milli takıma onu zaten senede 3-4 maç ancak yapıyo milli takımları nick carle mi kurtaracak takımı yaw bize lazım o
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• -NICK CARLE'NİN KÜNYESİ-
                              23 Kasım 1981 Sydney doğumlu olan Carle 1.74 boyunda ve 72 kilo ağırlığında. 3 kez Avustralya Milli Takımı'nın formasını giymiş olan orta saha oyuncusu, ilk kez 18 Şubat 2004'te ve en son da 2 Ocak 2007'de Avustralya'nın hazırlık maçında Uruguay'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede milli formayı taşıdı. Newcastle Jets'de 10 numaralı formayı taşıyan Carle, şu anda Asya Kupası'nda mücadele edecek olan Avustralya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alıyor.

Sol ayağını kullanan ve orta sahanın önünde hücuma yönelik oynayan Nick Carle, Avustralya'da yüksek teknik kapasitesi ile tanınıyor. Jets'te ileri ikilinin hemen arkasında görev alan Carle defans oyuncularını zor durumda brakmayı bilen bir isim.

Jets takımına göre, Carle antrenmanlarda takım arkadaşları ile şakalaşmayı seven bir isim.

-CARLE'NİN KARİYERİ-
                              1997/98 Sydney Olympic 16 maç 3 gol
                              1998/99 Sydney Olympic 11 maç 3 gol
                              1999/00 Sydney Olympic 24 maç 1 gol
                              2000/01 Sydney Olympic 23 maç 2 gol
                              2001/02 Sydney Olympic 12 maç 3 gol
                              2001/02 Troyes 6 maç 1 gol
                              2002/03 Troyes 0 maç
                              2003/04 Marconi Stallions 0 maç
                              2005/06 Newcastle Jets 20 3 gol 1 sarı 1 de kırmız kart
                              2006/07 Newcastle Jets 20 maç 4 gol 6 sarı kart

Yorum

• Adam fena degil, alışırsa Türkiyeye Yattaraya şov yaptırır. Ama çok şey de beklemiyorum Gerçi ben hala takımımızın ligin en iyi kadrolarından birine sahip oldugunu düşünüyorum. Sadece helva yapacak adam lazım...
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X