Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nick Carle,duran toplarıda kullanıyor bu çok önemli bi özellik Bence alabileceğimiz en iyi 10 numarayı aldık...

http://www.youtube.com/watch?v=YZ-6h...e=user&search=
    la aldık mı??
    hemen almışız gibi havaya girmişin
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Bereketli Baslik.
      Yarini heyecanla bekler oldum.

Eziklerin Taraftari Avustralyadan Topcumu alinir diyor ama herhalde Avustralyanin Dünya Kupasinda oynadigi oyunlari görmemisler!
      Mesela Italya Macini.
      Italya haksiz bir Penalti ile kazanmisdi!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bereketli Baslik.
        Yarini heyecanla bekler oldum.

Eziklerin Taraftari Avustralyadan Topcumu alinir diyor ama herhalde Avustralyanin Dünya Kupasinda oynadigi oyunlari görmemisler!
        Mesela Italya Macini.
        Italya haksiz bir Penalti ile kazanmisdi!
        dakika 92, Totti :-))))
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sabâh sa'âtlerinde Carle ile sözleşme imzâlandığı açıklanır. İş, yabancılardan birini yollamaya kaldı. Tahmînim Jun Teplice'ye verilecek.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ya onların almadığı her topçu dandiktir...
            34 lük adama 4m euro verirler senelik.. sonra da iyi iş yaptık derler..
            salla gitsin hüseyin abi
            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sabâh sa'âtlerinde Carle ile sözleşme imzâlandığı açıklanır. İş, yabancılardan birini yollamaya kaldı. Tahmînim Jun Teplice'ye verilecek.
              Jundan önce Djokaj gitmeli. Zaten Maliyeti yüksek degil. Mukavelesini tek tarafli fesh edersin olur biter bu is.
              Hem birde TFF kararini ayin 19. verecek.
              Belki sinir kaldirilir...
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Maraton

Sancak Kaplan İstanbul Büyükşehir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Altaylı futbolcu Sancak Kaplan'ı transfer etti..

14 Haziran 2007, 20:02

Turkcell Süper Lig'e yeni çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Altaylı sol kanat oyuncusu Sancak ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Dizar, ''Sancak beğendiğimiz bir futbolcuydu. O mevkide ihtiyacımız da vardı. İki taraf için de hayırlı olsun'' dedi.

Bizim ile adi geciyordu.
                Su sol Kanat beni harbiden düsündürüyor.
                Herhalde TD Musampayi kazanmak istiyor

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya onların almadığı her topçu dandiktir...
                  34 lük adama 4m euro verirler senelik.. sonra da iyi iş yaptık derler..
                  salla gitsin hüseyin abi
                  4 milyonami anlasmislar 40 yilin basi bir frikik atacak diye o kadar para verilirmi..bu paraya aldiya fb avrupanin en büyük klüblerinden biri diyor ama bundan 3-4 sene öncesine kadar türk futbolunu bayagi kücümseyici aciklamalari var..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 milyonami anlasmislar 40 yilin basi bir frikik atacak diye o kadar para verilirmi..bu paraya aldiya fb avrupanin en büyük klüblerinden biri diyor ama bundan 3-4 sene öncesine kadar türk futbolunu bayagi kücümseyici aciklamalari var..

2002 Dünya Kupasinda Grup Maci öncesi bizi kücümsemisdi o serefsiz!
                    Ama macdan sonra agiz degisdirdi!
                    Kücücük Boyu var ama büyük bir cenesi!
                    Tam dayaklik bir Tip!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2002 Dünya Kupasinda Grup Maci öncesi bizi kücümsemisdi o serefsiz!
                      Ama macdan sonra agiz degisdirdi!
                      Kücücük Boyu var ama büyük bir cenesi!
                      Tam dayaklik bir Tip!
                      hayir yine degistirmedi..real madrid-gs macindada ayni sekilde kücümsemisti yani dünya kupasindan sonraydi.cok antipatik havali bi tip.bakalim sampiyonlar ligi elemelerinde ne yapacaklar.eleme maci oynayacaklar nasil olsa..görecegiz..

Yorum

• 25 yaşında bu kadar kaliteli (videolara istinaden ) yılın futbolcusu seçilmiş de niye sadece 3 kez milli olmuş? bir sezonda ortalama 3-4 gol atmış. nasıl ofansif ortasaha? nerdeyse mustafa keçeli de o kadar atıyor

youtubeden adam sayretim karar vermeyin arkdaşlar. bütün sezon yaptığı 10 olumlu hareketin arkasına bir hareketli müzik alsana müthiş bir video... bizde zaten yattara varken şova yönelik ikinci bir oyuncu fazla gelir bu takıma...

alındığını yada alıncağını sanmıyorum... ama ilerisi için transfer edilcek oyuncunun top canbazı olmasına gerek yok. sürekliliği olan, kendi değil forveti oynatan bir oyun kurucu bulunmalı.
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          25 yaşında bu kadar kaliteli (videolara istinaden ) yılın futbolcusu seçilmiş de niye sadece 3 kez milli olmuş? bir sezonda ortalama 3-4 gol atmış. nasıl ofansif ortasaha? nerdeyse mustafa keçeli de o kadar atıyor

youtubeden adam sayretim karar vermeyin arkdaşlar. bütün sezon yaptığı 10 olumlu hareketin arkasına bir hareketli müzik alsana müthiş bir video... bizde zaten yattara varken şova yönelik ikinci bir oyuncu fazla gelir bu takıma...

alındığını yada alıncağını sanmıyorum... ama ilerisi için transfer edilcek oyuncunun top canbazı olmasına gerek yok. sürekliliği olan, kendi değil forveti oynatan bir oyun kurucu bulunmalı.
                          Kecelinho ilen kiyaslaman bile cok yanlis!
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

25 yaşında bu kadar kaliteli (videolara istinaden ) yılın futbolcusu seçilmiş de niye sadece 3 kez milli olmuş? bir sezonda ortalama 3-4 gol atmış. nasıl ofansif ortasaha? nerdeyse mustafa keçeli de o kadar atıyor

avustralya milli takimini sanirim o kadarda mac oynamiyor.iste bi 4 senede bir okyanus liginden dünya kupasina katiliyorlar.onuda her zaman basariyorlar.sonra güney amerika 5.ile mac yapiyorlar.
                            3-4 gol atmasi önemli degil aslinda ama iyi bi pasör görünümü verdi.duran toplarida kullaniyor.adam eksiltiyor.kosuyorda..gerci görecegiz artik.uyum sorunuda yasayabilir.ben alinacagini düsünüyorum.bu kadar haberden sonra alirlar sanirim.yoksa musampa gibi bi kac kere gidip gelebilirde

Yorum

• -CARLE'NİN KARİYERİ-
                              1997/98 Sydney Olympic 16 maç 3 gol
                              1998/99 Sydney Olympic 11 maç 3 gol
                              1999/00 Sydney Olympic 24 maç 1 gol
                              2000/01 Sydney Olympic 23 maç 2 gol
                              2001/02 Sydney Olympic 12 maç 3 gol
                              2001/02 Troyes 6 maç 1 gol
                              2002/03 Troyes 0 maç
                              2003/04 Marconi Stallions 0 maç
                              2005/06 Newcastle Jets 20 3 gol 1 sarı 1 de kırmız kart
                              2006/07 Newcastle Jets 20 maç 4 gol 6 sarı kart

Kariyerine bakarsan soru isareti.

Cok Genc sayda (16) oynamaya baslamis. Iyi Performans göstermis.

20 yasina geldiginde Fransaya gitmis ama tutunamamis.
                              Hele hele iki Sezon boyunca hic Mac oynamamasi beni düsündürüyor.

Sonra ülkesine dönmüs ve gecen Sezon en degerli oyuncu secilmis.

Simdi yasi olgun ve ikinci kez ülkesinin disina cikmaya hazirlaniyor. Bu sefer Insallah tutturur ama risikosu var.
                              Belki hassas bir yapiya sahiptir? Sahip cikmak gerekir (tabi alirsak).

Insallah daha iyisini bulurlar!

Yorum

Valla benim izlediğim videolar karışık diildi sadece bi maça aitti yani hatalarıda vardı videoda bence çok teknik bi oyuncu Alexi falan sollar yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X