İlk olarak hodus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba milletle alay mi ediyorsun??? Yoksa yönetimle bilmedigimiz bir baglantin mi var? Nerden aliyorsun haberleri ayiptir sormasi???????
işim gücüm yok yalan mı söliyeceğim ?
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Oemer61
Estagfurullah, ben sadece kaynagi merak ediyorum!!! Nerden aliyorsun baskalarinin alamadigi haberleri????İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişim gücüm yok yalan mı söliyeceğim ?
Yorum
-
bugün öğleden sonra neler olmuş neler?
mehmet kasımpaşa ile anlaşmış
nick carle istanbul a gelmiş ama fener e değil bizim başkanla görüşecekmiş heee bi de asıl bomba var gökdeniz e 13 milyon euro vermişler
hiç güleceğim yoktu bizimkiler 13 milyon euro ya bırakın gökdenizi satmayı düşünmeyi o gerede kampına götürülecek 50 futbolcuyu da satarlar.
avrupa da hiçbir kulüp gökdenize bu parayı vermez bunlar tamamen bizim basının uydurması. olur da veren bir kulüp çıkarsa trabzon için bundan daha hayırlı bir haber olamaz...
Yorum
-
Melih yanlış anlamada bir gece önceden yerel gazetecilerle msn'de konuşup ''yarına bomba transferler varmış''diyerek bizi gaza getirip sonra boynumuzu büktüren arkadaş sen değilsin değil mi?İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişim gücüm yok yalan mı söliyeceğim ?
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
başkasının alamadığı haberler değil bunlar sadece gazeteci bir ağbimiz war sağolsun ondan alıyorum bu konularda benim değilde onun tanıdığı war bana haşimin pienar için görüşmeye gittiğini söylemişti nick carle vle pienar bu ikisini söyledi bekliyorum bu gün net bişeyler sölieceğim sana dedi ben beklemedeyim!ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelih yanlış anlamada bir gece önceden yerel gazetecilerle msn'de konuşup ''yarına bomba transferler varmış''diyerek bizi gaza getirip sonra boynumuzu büktüren arkadaş sen değilsin değil mi?
ben bu gün ilk defa bu konuyu gündeme getirdim bende izliyordum gelişmeleri sonra baktım herks desteksiz sallıo ben biraz olayı durultmak istedim o kadar kimseyle dalga geçmek gibi bir amacım yok olamazda!ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
ben onem veriyorum...İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ha şimdi öğrenmişiz ha bi gün sonra çok da önemliydi yani.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
arkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
gökdenizin biraz daha fazla teknikli olanı ve biraz daha yavaş olanı(ama hızlı oyuncu)
sıkışan oyunu açacak,frikik atacak oyuncu tarzında değil youtube dan izlediğim kadarıyla.o da yine gökdeniz gibi aralara kaçan,boş alanları iyi değerlendiren bir oyuncu
Yorum
-
yaa bu dedikleriniz bana gökdenizin yerinemi diye düşündürüyorİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
gökdenizin biraz daha fazla teknikli olanı ve biraz daha yavaş olanı(ama hızlı oyuncu)
sıkışan oyunu açacak,frikik atacak oyuncu tarzında değil youtube dan izlediğim kadarıyla.o da yine gökdeniz gibi aralara kaçan,boş alanları iyi değerlendiren bir oyuncu
yok olamaz"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
ağbi bizde zaten kontra atak takımı koruyoruz zaten nede olsa 90 dk. defans yapacazİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
sıkışan oyunu açacak,frikik atacak oyuncu tarzında değil youtube dan izlediğim kadarıyla.o da yine gökdeniz gibi aralara kaçan,boş alanları iyi değerlendiren bir oyuncu''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum