Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son Dakika

Nuri Bey yaptığı son açıklamada '' Bizde, alınacak futbolcu yok satılacak futbolcu var dükkanın önünü kapamayın ''dedi.

bir senedir sakarya'dan Martinez'i almaya çalışan bu yönetimin transfer yapacağına inanan arkadaşlara sabır diliyorum.
    Muhahahahhaha güzel espiriydi, tebrikler...

Yorum

• gazeteci arkadaşı bekliyorum ama yeni haberler war merak etmeyin telini aradım cvp vermedi bi kesinleşssin söliyeceğim sonra yalan olsun istemiyorum!
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Acaba milletle alay mi ediyorsun??? Yoksa yönetimle bilmedigimiz bir baglantin mi var? Nerden aliyorsun haberleri ayiptir sormasi???????

işim gücüm yok yalan mı söliyeceğim ?

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Estagfurullah, ben sadece kaynagi merak ediyorum!!! Nerden aliyorsun baskalarinin alamadigi haberleri????

Yorum

• Sakin olun arkadaşlar

Yorum

• bugün öğleden sonra neler olmuş neler?
              mehmet kasımpaşa ile anlaşmış
              nick carle istanbul a gelmiş ama fener e değil bizim başkanla görüşecekmiş heee bi de asıl bomba var gökdeniz e 13 milyon euro vermişler
              hiç güleceğim yoktu bizimkiler 13 milyon euro ya bırakın gökdenizi satmayı düşünmeyi o gerede kampına götürülecek 50 futbolcuyu da satarlar.

avrupa da hiçbir kulüp gökdenize bu parayı vermez bunlar tamamen bizim basının uydurması. olur da veren bir kulüp çıkarsa trabzon için bundan daha hayırlı bir haber olamaz...

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Melih yanlış anlamada bir gece önceden yerel gazetecilerle msn'de konuşup ''yarına bomba transferler varmış''diyerek bizi gaza getirip sonra boynumuzu büktüren arkadaş sen değilsin değil mi?
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• başkasının alamadığı haberler değil bunlar sadece gazeteci bir ağbimiz war sağolsun ondan alıyorum bu konularda benim değilde onun tanıdığı war bana haşimin pienar için görüşmeye gittiğini söylemişti nick carle vle pienar bu ikisini söyledi bekliyorum bu gün net bişeyler sölieceğim sana dedi ben beklemedeyim!

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Melih yanlış anlamada bir gece önceden yerel gazetecilerle msn'de konuşup ''yarına bomba transferler varmış''diyerek bizi gaza getirip sonra boynumuzu büktüren arkadaş sen değilsin değil mi?

ben bu gün ilk defa bu konuyu gündeme getirdim bende izliyordum gelişmeleri sonra baktım herks desteksiz sallıo ben biraz olayı durultmak istedim o kadar kimseyle dalga geçmek gibi bir amacım yok olamazda!

Yorum

• Arkadaşlar ha şimdi öğrenmişiz ha bi gün sonra çok da önemliydi yani.
                      61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar ha şimdi öğrenmişiz ha bi gün sonra çok da önemliydi yani.
                        ben onem veriyorum...
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• bu gökdeniz olayı iyice kafamı bozdu satılmasının gündeme gelmesi bile
                          sabrımı taşırıyor
                          inanamıyorum
                          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• arkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
                            gökdenizin biraz daha fazla teknikli olanı ve biraz daha yavaş olanı(ama hızlı oyuncu)
                            sıkışan oyunu açacak,frikik atacak oyuncu tarzında değil youtube dan izlediğim kadarıyla.o da yine gökdeniz gibi aralara kaçan,boş alanları iyi değerlendiren bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
                              gökdenizin biraz daha fazla teknikli olanı ve biraz daha yavaş olanı(ama hızlı oyuncu)
                              sıkışan oyunu açacak,frikik atacak oyuncu tarzında değil youtube dan izlediğim kadarıyla.o da yine gökdeniz gibi aralara kaçan,boş alanları iyi değerlendiren bir oyuncu
                              yaa bu dedikleriniz bana gökdenizin yerinemi diye düşündürüyor
                              yok olamaz
                              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar pienaar iyi futbolcu ama bizim aradağımız 10 numara değil.
                                ağbi bizde zaten kontra atak takımı koruyoruz zaten nede olsa 90 dk. defans yapacaz
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X