Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 Milyon paund = 7.400.182,4855 €

bu paraya dahi satarlar ama 1 milyon daha koparmaya çalışırlar eger haberler gerçekse ... gökdeniz gitmeyi çok istiyor o kesin ...hatta ilk hedefi ispanya idi ...ama ingiltereye de koşa koşa gider ...bu paraları bulsunlar hiç bir şeyden çekinmeden hemen satarlar .. ruh hastasına sormak mı ? o kim ki ? niye soracaklar ki ? en son o görüş beyan edebilir ama önemi olmaz hemen alırlar çata çuta 3 4 kişi olur biter ...ben hüseyini satarlar diyorum eger gerçek bir alıcı çıkarsa ...ruh hastası gökdenize bir şey demez de hüseyin satılırsa çok aglar

Yorum

• vallahi iyi para... pazarlıkla (boro-castle çekişmesi) arttırılırsa iyi bir alterenatifi(3-4 milyon avroya iyi bir sol açık) bulunursa satılabilir.arta kalan parayla da iyi bir on numara alınır.transfer bütçesinden de kaleci-santrafor ve sol bek alınırsa(gönül ister ki bu mevkileri adam satmadan alabilelim) iyi bir takım ruhu ile üst sıraları zorlarız(çok şey mi istedim?...yani ben olsam öyle yapardım)
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• bilsem ki gökdenizden para iyi kullanılcak helal olsun derim ama tekkenin parası gibi nereye gittiği belli olmayan yada borçlara gidecekse takım için iyi olmaz yada ziya 2 tane daha stıper alır biri sakaryadan öteki göztepeden
        BORDO MAVILIM

Yorum

• İyide Gökdeniz giderse bu bizim muhteşem yönetim kimi alacak acaba??Yine havagazını almayalım herzamanki gibi..

Yorum

• Yorumsuz

Nick Carle transferini uluslararası ajanslar duyurdu, Fenerbahçe Kulübü ise yalanladı.
            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• MUSAMPA DÖNMEYEBİLİR

Trabzonspor'un sezon başında Atletico Madrid'den aldığı Kiki Musampa'nın kampa katılmak istemediği öğrenildi. Avukatları aracılığı ile kulübe haber yollayan Musampa'nın oynamadığı için geri dönmeyi düşünmediği ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın 20 Haziran'da toplanacak olan İnter Toto hazırlık kampı için davet ettiği Musampa, Antalyaspor maçı sırasında izinsiz diskoya gittiği gerekçesi ile Doğan tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Yönetim Kurulu'nun satmayı düşündüğü Musampa için kulübe gelecek teklifler bekleniyor. Şu ana kadar kulübe hiç bir futbolcu için teklif gelmediğini söyleyen Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoglu, bekledikleri verimi alamadıkları futbolcuları satabileceklerini belirterek, "Ancak öncelikli hedefimiz İnter Toto. Ondan sonra hocamızın raporu doğrultusunda gelen teklifleri değerlendireceğiz" dedi. Yönetim kampa gelmeyeceğini açıklayan Musampa için 20 Haziran'da noter tespiti yapmaya hazırlanıyor.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Bilal 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyide Gökdeniz giderse bu bizim muhteşem yönetim kimi alacak acaba??
                Uchunbirry
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• BONSERVİSSİZ FUTBOLCU ARANIYOR

Bu sezon bonservis ücretine para ödememekte kararlı olan Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın sunacağı raporu bekliyor. Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Brozek kardeşlerle temaslarını sürdüren yönetim, Dudek'in Türkiye gelmek istememesi üzerine bu kaleciden vazgeçti. Kaleci arayışlarında gözünü Almanya'ya diken yönetim arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Gençlerbirliği'nden tranfseri gündemde olan Mehmet Çakır ile ilgili de girişimlere bulanmaya hazırlanan yönetim, Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı'ya ise yarın imza attırmayı planlıyor. Daha önce prensip anlaşsmasına varılan Borussia Dortmundlu Mehmet Akgün'ün transferinde ise pürüz çıktığı öğrenildi. Mehmet Akgün için Galatasaray'ın devreye girdiği ve futbolcunun sarı - kırmızı renklere daha yakın olduğu belirtildi.

Ana Dudekten vazgecmişiz yahu tüh

Yorum

• arkadaslar eger bu sene ligi 4. tamamladiysak bunu gökdenize sayesinde basardik....o olmasaydi halimizi hic tahmin bile etmek istemezdim! böyle bi futbolcuyu nere satacaksin????? onu satip alacaksin yerine marcelinho gibi avanaklari! tekkeyi sattik akillanmadik simdide gökdeniz mi? inanamiyorum...sampiyonluk bekleyin sampiyonluk! trabzon bu gidisle önümüzdeki 20 yil sampiyon olamaz
                    BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• 400 sayfa oldu bizde bisey yok elde var 0 hatta Gokdenizin satisiyla bu basligida kapatabiliriz seneye bisey beklememk lazim

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uchunbirry
                        Aynen öyle oluyor malesef Mehdi kardeşim...

Yorum

• Gökdeniz'i bırakmadılar!

İngiltere'nin ünlü kulüplerinin talip olduğu Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz için yönetim kurulu kesin kararını verdi.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Başkan Yardımcıları İbrahim Baturoglu ve Aydın Pişiren, "Özdeğerlerimizi takımda tutmaya kararlıyız" diye konuştular. Yönetimin "Satmıyoruz" diye açıklama yapmasına rağmen, İngiliz kulüplerinin yanısıra sürpriz bir alıcı daha ortaya çıktı. Gökdeniz için en ciddi teklifi Fatih Tekke'yi de alan Zenit Petersburg'un sunmaya hazırlandığı belirtildi.

GÖKDENİZ'İ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton Wanderers, Newcastle United, Middlesbrough ve Blackburn Rovers takımlarının talip olduğu Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz için yönetim net konuştu ve yıldız oyuncunun kesinlikle takımda tutulacağının mesajını verdi. Gelecek bir teklifte fiyatı önemsemeyeceklerini söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve transfer komitesi üyesi İbrahim Baturoğlu, "Böyle birşey gündemimize dahi gelmedi.

Gökdeniz gibi bir oyuncuyu elimizde tutmamız gerektiğini biliyoruz. Zaten sözleşmesi de devam ediyor. Kendisinden gelecek sezon da faydalanmak istiyoruz. Bu tür haberlerin çıkması gayet doğal. Çünkü Gökdeniz kaliteli bir futbolcu ve Trabzonspor'un en büyük kozlarından biri. Ancak dediğim gibi Gökdeniz'in satılması gibi birşey olmaz" diye konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise Gökdeniz'in ve diğer yıldız futbolcuların yuvada kalacağını ifade ederek, "Şu anda kulübe bu futbolcu için gelmiş bir teklif yok. Gelse de satmayı düşünmüyoruz" dedi. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Aydın Pişiren ise, Gökdeniz'in öz evlatları olduğunu ifade ederek, "Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağız.

O yüzden Gökdeniz'e ihtiyacımız var" diye konuştu. Gökdeniz'in menajerinin dün İstanbul'da Middlesbroughlu yöneticiler ile bir araya geldiği öğrenildi. Rusya'nın Zenit takımına sattığı Fatih Tekke'yi geri getirmenin planlarını yapan yönetimin, taraftar tepkisi nedeniyle Gökdeniz konusunda aynı hatayı tekrarlamak istemediği de vurgulandı.

ZENİT GELİYOR

İngiltere takımlarının gözdesi olan Gökdeniz için sürpriz bir talip daha çıktı. Fatih'in ardından Hüseyin'i renklerine katmak isteyen Rusya'nın Zenit Petersburg takımının, Gökdeniz için bordo - mavililer teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Rus kulübünün, bordo - mavili yetkileri arayarak bir fiyat istediği ve resmi teklifi önümüzdeki günlerde sunacağı vurgulandı. Gökdeniz için bordo - mavili kulübe 7 milyon dolar teklif vermeye hazırlanan Zenit'in bu futbolcuyu almakta kararlı olduğu belirtildi. Gökdeniz'in transferine Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da sıcak bakmadığı öğrenildi.

GÖKDENİZ GİTMEK İSTİYOR

Trabzonspor ile sözleşmesinin devam etiğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz, medyatrabzon.com sitesine yaptığı açıklamada, "Tatil yapıp kafamı dinlemeye çalışıyorum. Bir yılın yorgunluğunu ailece atmaya çalışıyorum. Transfer konusuna fazla değinmek istemem. Çünkü benim Trabzonspor ile olan sözleşmem devam ediyor. Transfer tekliflerinin geldiğini ben de duydum ve öğrendim.

İnanın detayını bilmiyorum. Sonuçta bu konuda karar mercii ben değilim, kulüptür. Kulübün menfaatleri neyse yönetim ona karar verir. Gökdeniz'in Trabzonspor için ne olduğunu herkes biliyor. İyi bir oyuncu ve kulübün önemli oyuncularından biriyim. Üstelik ekonomik olarak katkı sağlayacak bir oyuncuyum. Benim transferim kulübe önemli bir gelir sağlayacaksa elbette giderim. İngiltere ligi önemli bir lig. O ligde oynayacak ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim.

Orada Trabzonspor'u Trabzon'u temsil etmiş olacağım. Eğer bu Transfer gerçekleşirse 61 numaralı formayı orda da giyerim. Ama transferle ilgili kararı yönetim verecek ben değil" dedi.

Yorum

• yönetime kızmamak lazım 51 oyuncu var diye adamlar ne yapsınlar kadroyu azaltmaya çalışıyorlar gökdeniz hüseyin stephanov satılırsa hem borçlarda epey azalır zaten stad işi yalan oldu eh nasıl olsa bir daha kongre de kazanamazlar ...yalandan alırlar 2 3 kişi hedefimiz şampiyonluk derler herkes işine gücüne bakar olur biter

Yorum

• gökdeniz giderse napacağız çok merak ediyorum

Yorum

• mehmet akgün kasimpasa da.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X