abi bu nasil olur sanki biz buluyoruz bunlar aliyo gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu adam hoşuma gitti. Hızlı oynamayı seviyor, bitirici bir tarzı var. Herşeyden önce futbolu aklıyla oynuyor. Bunu istiyorumİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
baska bi arkadasa da, Musampa nin bizde yedek kaldigini soylediydim, cocuk azdaha kalp krizi geciriyoduİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...
o kadar sasirdi Cappelo ziya factorunu ilk basta anlatmadiydim... (tabii ilk soku musampanin bizde olduguydu
)
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Yeter ki alsinlar daİlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu nasil olur sanki biz buluyoruz bunlar aliyo gibi
Kim bulursa bulsun....
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
selamunaleyküm arkadaslar yeni geldim eve...transferle ilgili yeni haberler varmi? pienaar diye birseyler gördümde..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ii de biz almiyoruz ki fener cimbom fln aliyo sorun ordaİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter ki alsinlar da
Kim bulursa bulsun....
Yorum
-
Hmm, ozaman taktik degisikligine gitmemiz lagzim, pili bitmis pahali oyuncular bulmak lagzimİlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleii de biz almiyoruz ki fener cimbom fln aliyo sorun orda
...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin sabah okursunuz..
Fenerbahce Steven Pienaarla anlasdi

Yorum
-
Cok kotu kufrederim bak! Beni gunaha sokmasinlar!İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin sabah okursunuz..
Fenerbahce Steven Pienaarla anlasdi
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
musampaya soralim o taniyodur soyle arkadas cevresindenİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm, ozaman taktik degisikligine gitmemiz lagzim, pili bitmis pahali oyuncular bulmak lagzim
...
Yorum
-
Ziya Dogani getirelim eziklerin basina, kimi alirsa alsinlar kusturur futboldan..İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusampaya soralim o taniyodur soyle arkadas cevresinden
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum