nuri albayrak parasi icin baskan secildi ama adam atay aktugdan pinti cikti..2-3 tane cok kaliteli bir adam alamiyorsan benim gibi evinde oturacaksin.takimi kazmalar toplulugna cevirdiler resmen.bu capsiz yonetimle ve kucuk dusunen ziya keliyle transfer gundemimizde anca boyle olur..alayinin kokune kibrit suyu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen kardeşim...Biz bunalara üzülmüyoz bizim yönetimin acizlğine kızıyoruz...Bu kadar beceriksizlik olmaz...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiderse gitsin..hayatimda ilk defa duymustum ismini zaten.birde kaptirdik diye üzülecek halimiz yok..su dortmund un B takiminda oynayan mehmet de kasimpasayla anlasmis diyorlar.onada hic üzülmedim. sanki bunlar dünya starida bazi arkadaslar alamadik diye ahlanip vahlaniyorlar..
Yorum
-
sinirlenmeye gerek yok.milletin aldiklarida öyle ahim sahim degil.roberto carlosu aldilar.zaten türkiye ye gelmeseydi anca katar a giderdiİlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinirlenmemek elde değil
millet melı götürüyo yönetim
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
30 metreden golü yiyince görürsün katarin k siniİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinirlenmeye gerek yok.milletin aldiklarida öyle ahim sahim degil.roberto carlosu aldilar.zaten türkiye ye gelmeseydi anca katar a giderdi
Yorum
-
neden beceriksiz olsun yönetim?
adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
empati diyorum sürekli..
aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
fenerin elinden kaptık falan..
Yorum
-
kizmaya gerek yok.bunlardan cok daha iyilerini alabilirler.elimizde zaten 8 yabanci var.suan icin yabanci futbolcu alacaklarini düsünmüyorum.transfer döneminin basindayiz.bence yabanci transferini intertotu kupasindan sonra yaparlar..umarim alacaklari adamlar bize cok yararli olurİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen kardeşim...Biz bunalara üzülmüyoz bizim yönetimin acizlğine kızıyoruz...Bu kadar beceriksizlik olmaz...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kalede tolga olursa haklısın...İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 metreden golü yiyince görürsün katarin k sini
Yorum
-
niye sanki hic gol yemedikİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 metreden golü yiyince görürsün katarin k sini
40 yilin basi 30 metreden bi gol atacaksa sende iki gol atip maci alirsin
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bu transfer denizi, fırtınalı olunca insanı tutuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden beceriksiz olsun yönetim?
adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
empati diyorum sürekli..
aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
fenerin elinden kaptık falan..

abi walla sen ne demek istiyorsun anlamadım?ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum