Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nuri albayrak parasi icin baskan secildi ama adam atay aktugdan pinti cikti..2-3 tane cok kaliteli bir adam alamiyorsan benim gibi evinde oturacaksin.takimi kazmalar toplulugna cevirdiler resmen.bu capsiz yonetimle ve kucuk dusunen ziya keliyle transfer gundemimizde anca boyle olur..alayinin kokune kibrit suyu..

Yorum

• stichus

bizim 10 numara ne zaman gelcek )))
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bazilari ates düsürmeye calisiyor sanirim...beceriksiz yönetim ve beceriksiz elemanlari...

Yorum

• sinirlenmemek elde değil
          millet melı götürüyo yönetim
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            giderse gitsin..hayatimda ilk defa duymustum ismini zaten.birde kaptirdik diye üzülecek halimiz yok..su dortmund un B takiminda oynayan mehmet de kasimpasayla anlasmis diyorlar.onada hic üzülmedim. sanki bunlar dünya starida bazi arkadaslar alamadik diye ahlanip vahlaniyorlar..
            Aynen kardeşim...Biz bunalara üzülmüyoz bizim yönetimin acizlğine kızıyoruz...Bu kadar beceriksizlik olmaz...

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sinirlenmemek elde değil
              millet melı götürüyo yönetim
              sinirlenmeye gerek yok.milletin aldiklarida öyle ahim sahim degil.roberto carlosu aldilar.zaten türkiye ye gelmeseydi anca katar a giderdi
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• öküzün trene baktığı gibi bakıyor yönetim.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sinirlenmeye gerek yok.milletin aldiklarida öyle ahim sahim degil.roberto carlosu aldilar.zaten türkiye ye gelmeseydi anca katar a giderdi
                  30 metreden golü yiyince görürsün katarin k sini

Yorum

• neden beceriksiz olsun yönetim?
                    adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
                    beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
                    yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
                    empati diyorum sürekli..
                    aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
                    adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
                    fenerin elinden kaptık falan..

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen kardeşim...Biz bunalara üzülmüyoz bizim yönetimin acizlğine kızıyoruz...Bu kadar beceriksizlik olmaz...
                      kizmaya gerek yok.bunlardan cok daha iyilerini alabilirler.elimizde zaten 8 yabanci var.suan icin yabanci futbolcu alacaklarini düsünmüyorum.transfer döneminin basindayiz.bence yabanci transferini intertotu kupasindan sonra yaparlar..umarim alacaklari adamlar bize cok yararli olur

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalede tolga olursa haklısın...

Yorum

• kapsa wedersonu kapardi nuri..ama o kapacagi seyleri biliyor sanirim

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            niye sanki hic gol yemedik 40 yilin basi 30 metreden bi gol atacaksa sende iki gol atip maci alirsin

Yorum

• Bu transfer denizi, fırtınalı olunca insanı tutuyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden beceriksiz olsun yönetim?
                                adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
                                beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
                                yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
                                empati diyorum sürekli..
                                aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
                                adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
                                fenerin elinden kaptık falan..

abi walla sen ne demek istiyorsun anlamadım?
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X