Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göztepe Süper Lig'e geri dönüyor!

Flaş Flaş Flaş! Bu sezon 3. Lig'den bu sezon Amatör Kümeye düşen Göztepe Turkcell Süper Lige geri dönüyor. Sporx bu haberi Türkiye'ye duyuruyor! Ülker yetkilileri bir süredir Gençlerbirliği OFTAŞSpor ile olan görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına geldi. Ankara ekibi G.Birliği OFTAŞSpor'u satın alacacak olan Ülker grubu, takımın adını Göztepe olarak belirleyecek ve Türk futbol tarihinin unutulmaz ekibi altın armadası Göztepe Turkcell Süper Lig'e geri dönecek...

Göztepe yetkilileri daha öncede Amatör kümeden kurtulmak için 2. ve 3.Lig takımlarıyla çeşitli görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmeler içerisinde birleşmeye en sıcak bakan takım Ali Ağa Belediyespor olurken, Göztepe'nin ileri gelenleri bu birleşmenin Göztepe'ye pek birşey katmayacağı görüşünde birleşerek bu temasları askıya almışlardı.

Haber: Esat DERGİ

Vallahi iyi olur
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...

Korkuyorlar bizden...Akşama kadar antu forumu okudum...Tek ama tek bizden korkuyorlar...Kimseden değil...Hatta seneye Trabzon ciddi tehlike olur diye topicler açılmış...Gurur duyuyorum takımımla...Bizans ı yeniden fethedeceğiz...Yine o resimlerdeki gibi kutsal ittifaklar yapacaklar...Fenr tribününde galatasaray bayrakları dalgalanacak...

EN BÜYÜK TRABZONSPOR...

Hepimizin gönlünden geçen o.. ama önümüzdeki sene değil kardeşim.. Ha belki bir mucize olur.. ve iyi bir hava ile bu dediklerin olur..
      ama bir düşün.. rakip olarak saydığın takımlar transferlerini bitirmek üzereler... Hemde isim yapmış ve gelecek vaad eden oyuncularla..
      Bizim başkanımız ve teknik direktörümüz açıklamalarını hatırla.. 3milyon diye linderoth dan vazgeçtik komik değilmi daha komiği bonservisi elinde olan oyuncularla ilgileniyoruz bu saate kadar nerdeydiniz?

Yani demem o ki kardeşim..Çok umutlanıp hüsrana uğramak çok yıkıcı oluyor... Ama bu demek olmuyor takımımızı desteklemiyeceğiz.. Tabiki destekliyeceğiz...
      Ben her seneki gibi yine 2 adet lisanslı formamı sipariş edeceğim.. ne kadar kızsamda her hafta aynı hevesle lig tv nin karşısına geçeceğim.. yine atkımla dolaşacağım kışın..
      Ama bildiğim bir şey varsa oda bu yönetimin bizi en az 5 sene geri götürdüğü.. Ve toplanmak için birlik olmamız lazım.. Ve ekonomide ki en büyük kural şudur, Büyümek istiyorsan ilk önce suni bir küçülme yaşaman lazım.. Fakat bilerek programlı bir küçülüş.. Bu iş bilmez yönetimin yaptığı gibi plansız tepe taklak gitmek değil kastı iktisatçıların
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Alkışlar Travel'a

Yorum

• kusura bakmayın iki oldu..İlki hata verdi sandım ama oda gitmiş
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eğer gökdeniz satıldı diye zd istifa edecekse hemen satılsın. gökdenizin yeri dolmaz diyen arkadaşlar, gökdenizin yerinde, yattara var. dolar bal gibi dolarda, bu yönetim satmasın onu, devre arasında yerine gelecek yönetim satsın, bunlar parayı ne yapacağı belli olmaz, saçma sapan transferler yaparlar.

Yattara var ama Yattaranin devamliligi varmi
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Transfer dönemi daha 2 gün önce resmen basladi ve önümüzde zaman var.
              Hemen moralleri bozmayalim ve umutla bekleyelim!
              Belki gercekdende hersey güzel olur
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Arkadaşlar öncelik tabiki Gökdenizin satılmamasıdır ama adam 27 yaşına gelmiş Türkiyenin hemen her stadında gecmişte yapmış oldugu hatalar dolayısıyla yargılanan bir futbolcu şimdi böyle bir teklif gelse kim kabul etmez onun yerine kendiniz koyun empati yapmak gerekli hicbir futbolcu takımın üzerinde olmamalı ama yapılması gereken önce transfreleri bitirip sonra Gökdeniz ve Hüseyin gitmek isterse satılmalarına izin vermektir sag kenarda Yattara var yine orada oynayabilecek Serkan satılırsa sol kenara ve orta sahaya iki futbolcu şart veya alırsın Genclerbirliginden Mehmet Cakır ve Engin Baytarı satarsın Gökdenizi birde 10 Numara ve kaleci aldınmı sorun olmaz ama bunları hemen yapman lazım Agustosa kalırsa bu işler bu senenin tekrarını yaşarız.......

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfermarketde 1 milyon 400 bin dolar gözüküyor fiyatı ama Feldkamp satılabilir dediğinden indirime gidebilirler....

Marcelo Adrián Carrusca

Geburtsdatum:09.01.1983
                  Boy:1,72
                  Ülke: Argentinien

bence Gökdeniz giderse sol kanada düşünülebilir. izlediğim kadarıyla teknik ve topla çok hızlı.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara var ama Yattaranin devamliligi varmi
                    ziya oynatsa devamlılığı olur ama bu mantalite olduktan sonra....

Yorum

• 27 yasina gelmis?
                      Ilginc.
                      Ne olmus?

Carlos 34 yasinda ve daha 5 sene oynamak istiyorum diyor!
                      Miroslav Klose 29 yasinda ve bu Sezon yada olmazsa gelecek Sezon ilk defa büyük bir Takima gidecek!
                      Bunun gibi ne örnekler var.

Gökdeniz bir Sezon daha bu Futbolunu oynasin daha büyük paralara satariz.
                      Ha oynayamadimi.
                      O zaman bizde kalir!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence Gökdeniz giderse sol kanada düşünülebilir. izlediğim kadarıyla teknik ve topla çok hızlı.
                        Yabancı kontenjanını orada kullanmak gereksiz Carrusca yetenekli ama cok cılız futbolcu onun yerine Genclerbirliginin Trabzonlu sol kenar oyuncusu niye düşünülmüyor anlamıyorum takım oyunu önemli herşeyi ben yaptım oldu olmaz.

Yorum

• Ben Gökdeniz'in satılmasına değil ama satılıp da yerine kimsenin alınmamasına kafayı takarım.
                          Eğer Gökdeniz yollanacak ise hemen bir oyun kurucu ve bir de sol açık almalıyız.
                          Ya da Musampa sol açık oynayacak ise hemen bir oyun kurucu almamız lazım.
                          De La Pena olabilir hakikaten.
                          Ali Bilgin de iyi tercihler arasında kesinlikle.
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Göztepe Süper Lig'e geri dönüyor!

Flaş Flaş Flaş! Bu sezon 3. Lig'den bu sezon Amatör Kümeye düşen Göztepe Turkcell Süper Lige geri dönüyor. Sporx bu haberi Türkiye'ye duyuruyor! Ülker yetkilileri bir süredir Gençlerbirliği OFTAŞSpor ile olan görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına geldi. Ankara ekibi G.Birliği OFTAŞSpor'u satın alacacak olan Ülker grubu, takımın adını Göztepe olarak belirleyecek ve Türk futbol tarihinin unutulmaz ekibi altın armadası Göztepe Turkcell Süper Lig'e geri dönecek...

Göztepe yetkilileri daha öncede Amatör kümeden kurtulmak için 2. ve 3.Lig takımlarıyla çeşitli görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmeler içerisinde birleşmeye en sıcak bakan takım Ali Ağa Belediyespor olurken, Göztepe'nin ileri gelenleri bu birleşmenin Göztepe'ye pek birşey katmayacağı görüşünde birleşerek bu temasları askıya almışlardı.

Haber: Esat DERGİ

Vallahi iyi olur
                            Galatasaray ve Beşiktaşın transferlerini ülkerin yaptığını düşünürsek ; Bu proje gerçekleştiğinde nasıl bir göztepe izleyeceğimizi tahmin etmek güç değil.

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ziya oynatsa devamlılığı olur ama bu mantalite olduktan sonra....

Bence sen bunu hemen gec kardesim!
                              Ziya falan yalan olur!

Yattara iyi bir Profesyonel degil. Kendine iyi baksa, kendisini gelistirse, Fizik yapisini güclendirse, Avrupanin büyük Takimlarinda oynayabilir ama nerdeeee.

Bircok gerekli oldugu macda oynamadi yada oynayamadi.
                              Tamam.
                              Yattara sirin bir Cocuk ve mükemmel Teknigi var ama ona güvenilerek bir Sezon Planlamasi yapamazsin! Sag tarafi sirf ona emanet edemezsin!

Yorum

• Birde burada bir arkadaş Gökdeniz satılırsa Ziya Dogan bırakır demiş birincisi bu imkansız ikincisi Gökdeniz kalitesinin yanında Fatih Tekke gibi takımda abi olacak olan bir futbolcu degil takım icerisinde cokda sevildigine inanmıyorum ben bir macta Umut gol kacırınca ona olan bakışlarını unutamıyorum eger kimse alınmadan satılırsa Gökdeniz bu yönetim icin facia olur ama önce iki iyi futbolcu almak lazım sonra ona teklifler ciddi ise bu kolaylıgı göstermek gerekir tabi en az 5 Milyon Pounddan daha aza da satılmamalı mümkünse Hüseyini de Tekkenin yanına göndermek Milanıda Avrupaya 5 Milyon Euronun üzerinde bir fiyata göndermek şart.

Yoksa sene icerisinde cırpınır dururuz Avrupa Avrupa diye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X